- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Hoş geldin tabii ki. ilk sayfadaki formu doldur seni tanıyalım .Merhabalar bende katilabilir miyim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin tabii ki. ilk sayfadaki formu doldur seni tanıyalım .Merhabalar bende katilabilir miyim acaba
Başka türlü olmayacak canım. Yerimde sayıyorum.Harika bir haber yansın yağlar
Merhaba hoşgeldinizMerhabalar bende katilabilir miyim acaba
Ya tam yaparsın halledersin yazacaktım aynısını sen kendin yazmışsın zaten70 in altına inmek istiyorum kurbanda 68 olmam gerek yaparsın sennnnn sen cordeliasın
Teşekkür ederim beybiYa tam yaparsın halledersin yazacaktım aynısını sen kendin yazmışsın zaten
HoşbuldumHoş geldin tabii ki. ilk sayfadaki formu doldur seni tanıyalım .
HosbuldumMerhaba hoşgeldiniz
Başlangıcınız hayırlı olsunADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:158 cm
KİLONUZ:70
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
MESLEGINIZ:ev hanımıyım
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan kalan kiloları veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kansızlık ve gastrit
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz kendimi güzel görebilmem için. Diğer sebep genetik şeker hastalığı var ailemde benim dikkat etmem gerekiyor
Amin çok teşekkür ederimBaşlangıcınız hayırlı olsun
Hayırlı olsun cumartesi resimli bildirim yapıyoruz. Günlük menü bildiriyoruz Salı kontrol tartımız varADINIZ: ( isteğe bağlı )
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz kendimi güzel görebilmem için. Diğer sebep genetik şeker hastalığı var ailemde benim dikkat etmem gerekiyor
Hoşgeldin canımMerhabalar bende katilabilir miyim acaba
Hosgeldin aramıza sabah aç karna tartı fotoğrafı paylaşman gerekiyor. Günlük menü ve spor bildirimi yapıyoruz. İlk hafta hazırlık takımında oluyorsun düzenli menü ve spor paylaşımı yaparsan haftaya seni takımlara alırız. Tartı fotosu ve menü için Cordelia Mthn83 arkadaşlarımızı etiket yapman gerekiyokisa zamanda cok guzel sonuçlar alirsin insallah başlangıcın hayırlı olsunADINIZ: ( isteğe bağlı )
Etkilenmene üzüldüm benı hiç etkilemez bı double içer uyurum yaniKafeinsiz kahvem bitmiş ö.den sonra normal filtre kahve içtim şimdi bu saat oldu bi gıdım uykum yok gece nöbetindeyim yine artık bütün diyet başarı hikayelerini bir daha okurum hemen sipariş ettim kahveyi çabuk gelir umarım
Yeterki iste geç değil hatta harika bir zaman70 in altına inmek istiyorum kurbanda 68 olmam gerek yaparsın sennnnn sen cordeliasın
Hoşgeldin canım istediğin ve olduğun kilo hedefe ulaşman için çok yapılası yüksek motıvasyonun tam olsunADINIZ: ( isteğe bağlı )