- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Günaydın canım benimGünaydın soğuk ve yağmurlu bir İstanbul sabahından selamlar Üşüdüm kıızzz yaktım kombiyi valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım benimGünaydın soğuk ve yağmurlu bir İstanbul sabahından selamlar Üşüdüm kıızzz yaktım kombiyi valla
Günaydıntünaydın kızlar
Davul gibi şişmişim
Bugün de koşuşturmayla geçecek, neyseki masaj filan derken yorgunluğu atarım diye düşünüyorum. Akşam da kına var, salon da uzakta, geç gelirim
Kaldı son 2 gün, azami dikkat etmenizi temenni ediyorum
Günaydın canımGünaydın
Sen de iyi ki doğdun nice güzel yaşlarayok hiç abartmıyorsun, çok da doğru diyorsun, o gelmeyenlerden biri de benim çünkü ve çok da mahcubum aslında size karşı
çünkü tek bir mazeretim bile yok, çok kötü besleniyorum, o yüzden de yüzüm yok yanınıza uğramaya
teşekkür ederim canımmSen de iyi ki doğdun nice güzel yaşlara
Kimse benimle alem yapmak istemez benceOo alemlerin kadını maşallah
Güncel kaç çıktın canım? Bir de pp deki sen misin?Merhaba kızlar
Hadi bi gelin de şenlensin buralar
Bugün diyetisyen günüm kuponu 400 gr la kaçırdım ama diyetisyenim gayet memnun yağdan ve biraz kastan gitmiş tartıdan gördüğüm kadarıyla ( kastan gitmesi iyi olmadı)
Yeni listemi heyecanla bekliyorum bir de bu hafta spor yapma dedi.
Kakaolu kek yiyebilirsin dedi 3 parmak kalınlığında kalktım hemen yaptım sıcak sıcak yedim valla
101.5 çıktım canım 101.1 istemişti çok az gidiyor bu haftaGüncel kaç çıktın canım? Bir de pp deki sen misin?
Çok iyi ya senin adına çok sevindim canım. Şurda 90 lar ligine ne kalmış önemli olan her hafta vermen bence bu çok güzel. Ayrıca resim de muhteşem maşallah çok güzel bi yüzün var101.5 çıktım canım 101.1 istemişti çok az gidiyor bu hafta
Pp deki benim fotoğrafımın anime karaktere çevrilmiş hali
Harika canım tebrik ederim 2 li hanelere az kalmış. Bugün geçmiş yaparken senin yazilarinada denk geldim. Şunun şurası 4 ay gibi bir geçmişimiz var ve nerelere geldik bak maşallah bizeMerhaba kızlar
Hadi bi gelin de şenlensin buralar
Bugün diyetisyen günüm kuponu 400 gr la kaçırdım ama diyetisyenim gayet memnun yağdan ve biraz kastan gitmiş tartıdan gördüğüm kadarıyla ( kastan gitmesi iyi olmadı)
Yeni listemi heyecanla bekliyorum bir de bu hafta spor yapma dedi.
Kakaolu kek yiyebilirsin dedi 3 parmak kalınlığında kalktım hemen yaptım sıcak sıcak yedim valla
İnşallah 90 ı göreyim 10 göbek atacağımÇok iyi ya senin adına çok sevindim canım. Şurda 90 lar ligine ne kalmış önemli olan her hafta vermen bence bu çok güzel. Ayrıca resim de muhteşem maşallah çok güzel bi yüzün var
Paylaşımlarını buraya yap canımgezegenfeza Cordelia
Kızlar benim yarın yatılı misafirim gelecek kalabalık olacak buralara gelemeye bilirim pazartesiye kadar
Afiyet olsun canım
10 az değil miİnşallah 90 ı göreyim 10 göbek atacağım
Teşekkür ederim