- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
Efenin_Annesi niye takimlarda yoksun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle . Gunlerdir kacamaksiz ilerliyorum regl olmama ragmenOlunca daha iyi olmus bence kacmak daha cok yemekle sonuclanir
Aktif olamadigım kendimi veremediğim bir donemdeyim cnm ondan yokum ama kürkçü dükkanına illaki geleceğim gidişat hiç iyi değil çünküEfenin_Annesi niye takimlarda yoksun canim
Harikasin Kendisi icin özel hazirlik yapanlara bayiliyorum dün bize misafir geldi onlara hibiskus-yesilcay demledim kuru erik çiğ kuruyemis koydum saglikli sohbetlerimiz olsun dedimKesinlikle . Gunlerdir kacamaksiz ilerliyorum regl olmama ragmen
Bugun akraba toplantisi olacak ben ne yiycem diye dusunuyorum kisir yapiyorum hurma topu yapicam kendim icin digerlerinden yememek icin
Nasilsinn? Bi ara Geldi gibi yaptin yine gittin bence fazla uzak kalma sarilalim birbirimizeAktif olamadigım kendimi veremediğim bir donemdeyim cnm ondan yokum ama kürkçü dükkanına illaki geleceğim gidişat hiç iyi değil çünkü
Oo vazgecme demekkki bayrama kadar bol sporlu bol yağ yakmalı bir döngü var hadi faydalanalimHavalar da gerçekten boyle etkılıyor benı ya , yarın yıne degısık bısey deneyeceğim nısan hedefım de cumartesı bildirimde tutturmak istiyorum ilkkez tutmadı üzüldüm de
Vazgeçmek ıstemıyorum burdan vazgeçersem kotu olur
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başın sağolsun canımBugün malesef bildiremedim tartimi cenazemiz vardı kusura bakmayın
Düşünme harekete geç. Ben 70 e dustum bilemÇok doğrusun, bunun birde cumartesisi var, düşünmek bile istemiyorum
Elhan kaptanımı gelde arama
Perşembe son spor günü canım. Cuma Spor yok tartı öncesi olduğu için. Perşembe 12 den sonra bildirebilirsinSpor icin bildirimler persembeden persembeyemi yapiliyor ona gore toplu yazacagim da
Canısı Elhan kaptanımin mızrağı dolapta durmasın. Belli ki biri onu kullanmalı. Tatlı tatlı batırma görevi sende olmalı benceYeni bir kitap yazıyorum kaptanlar ve artılar @uranus35
Hoşgeldin canımHayırlı geceler kizlar . Ben geldim kabul ederseniz. İyice sapitmadan kalan kilolarimi vermek istiyorum Elhan
Yok patates diyetinin ilk günü demek istediAslında başlayalı 15 gün oldu sizinle günüm
Geçmiş olsun canımDünki menüm
Sabah 11.00 1 tb ekmek az patates kızartması 6 yeşil zeytin 2 dilim peynir
Akşam20.00 4 sarma 1 dolma 1 biber dolması
Su 1 lt
Bugünkü menüm
Sabah 11.30 1 tb ekmek 1 haş yumurta az beyaz peynir domates salatalık Bir çatal reçel
akşam 19.00 6 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tabak taze fasulye
Su 2 lt
Regl geciktiği için hamile olma ihtimalini düşünerek form çayları
İçemedim bugün gttm hamile değilim neyse ki 3 cm lik kist varmış yumurtalıüımda bakalım hayırlıso Elhan @Cordelia @uranus35
HoşgeldinHayırlı geceler kizlar . Ben geldim kabul ederseniz. İyice sapitmadan kalan kilolarimi vermek istiyorum Elhan
GünaydınGünaydın herkese
GünaydınGünaydın kızlarrrr
Günaydın canımGunaydin
GünaydınGünaydinlarrr
OlmamışSabah kahvaltı yok
Akşam kuru fasulye pilav 1 tabak ikisi toplam
Saat 9 gibi 3 dilim pizza yedim
7000 adım attim
Günaydın,kutlu olsunGünaydın kızlar hepimizin işçi ve emekçi günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum
Hoşgeldin dedim mi sana canım. Bize tartı fotosu attın mı ben kaçırmış olabilirim.Sabah kahvaltı yok
Akşam kuru fasulye pilav 1 tabak ikisi toplam
Saat 9 gibi 3 dilim pizza yedim
7000 adım attim
Ay ben de söyleyeceğim söyleyeceğim diyemedim bir türlüOlmamış
Olmadığını sende biliyorsun niye yapiyorsun?
Bir de nickini degisme sansin varsa oradan baslasan cok iyi olur
Kendisini bilemem ama beni etkiliyor dogrusuAy ben de söyleyeceğim söyleyeceğim diyemedim bir türlü
D dermansizdertler tatlım daha umutlu daha pozitif bir nick seni de motive eder sanki
Hadi yaaAslında başlayalı 15 gün oldu sizinle günüm
Ayy evet pozitif birsey yapayim daha sonra.. degistirebiliyorsak =) evet dün olmadı çünkü psikolojim diyet yapmaya el vermedi.. inşallah bugün olurAy ben de söyleyeceğim söyleyeceğim diyemedim bir türlü
D dermansizdertler tatlım daha umutlu daha pozitif bir nick seni de motive eder sanki
Kendim yapiyorum.. hosbuldummmHoşgeldin dedim mi sana canım. Bize tartı fotosu attın mı ben kaçırmış olabilirim.
Ne yapıyorsun diyetisyen mi kendi kendine mi takiliyorsun
Pizzaya takılma. Yedin madem keyfini çıkart ve dengele