- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
Tatil gunu olunca oyle olduBugün dürüm günü galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatil gunu olunca oyle olduBugün dürüm günü galiba
Insallah canim ara ara dagilmalarim oluyor toparliycam insallahAnladim ben diyetisyenle calisinca tamamen ona kitleniyorum da bazen dikkatimiz dagilabiliyor yine toparlarsin
Harika canm hadi bakim rakibiz yakınız maşallah bize yürüyüş lerde yapıldıAa ben de yürüdüm:)
Tatil diye herkesin sistemi bozuldu bugün
Yakın markaj istermisinInsallah canim ara ara dagilmalarim oluyor toparliycam insallah
Dünden beri yokTatil diye herkesin sistemi bozuldu bugün
Hayır. Ben zaten 2 öğün yiyorum. Sabah haşlanmış yumurta ile kahvaltı akşamda bu salata öğleni atlıyorm ben alışkanlık3 öğün mü
Biber ve domates salçası made in Antep olmalı baharatlarin içinde karabiber göremedim kuzum. Ha bir de soğan ve sarımsak bol olmalıAy o zaman kesin güzel yapıyorsundur ben sadece 2 kere yaptım ama sanki bir baharat eksik kalıyor normal malzemeler dışında kimyon,sumak,nar ekşisi,kırmızı biber bu kadar baharat koyuyorum ne eksik yaaa birşey eksik
Sağol canım Amin inşallah Sorma kolilerde sadece mutfak kırılıcak yazıyor.Bir koliyi açıyorsun karışık hali ile.O koliyi makinaya diziyorum yıkanıyor ama makinadan çıkınca yerleştiricez parçalar eksik demekki diğer kolide bende masanın üzerine diziyorum takım tamamlandikca yerleştiriyorum Daha mutfak kolilerimden yarısını açtık.Bugün malum bayramdı tüm gün kızımızı gezdirdik.Bu gece nöbetteyimİyi akşamlar canım kolay gelsin Asansörle taşınmak büyük rahatlık oluyor hele kalabalık bir ekipse çabucak yerleştiriyorlar. Mutfak önemli ben bir süzgeç için bir sürü koli açmıştım
İşlerin rast gitsin inşallah
Yani marketten alıyorum salçaları ama yerel ürünler satan yerden bakarım. Tuz karabiber zaten oluyor diye belirtmedim ben biber salçası da koymamıştım uranüs ün tarifini de deneyeceğim hem kıymalı hem z.yağlı deneyeceğim hep yapan ya Diyarbakır lı ya Gaziantep liydi enfes birşey bir tutturamadım sinir oldumBiber ve domates salçası made in Antep olmalı baharatlarin içinde karabiber göremedim kuzum. Ha bir de soğan ve sarımsak bol olmalı
Bana yardıma gelmişlerdiSağol canım Amin inşallah Sorma kolilerde sadece mutfak kırılıcak yazıyor.Bir koliyi açıyorsun karışık hali ile.O koliyi makinaya diziyorum yıkanıyor ama makinadan çıkınca yerleştiricez parçalar eksik demekki diğer kolide bende masanın üzerine diziyorum takım tamamlandikca yerleştiriyorum Daha mutfak kolilerimden yarısını açtık.Bugün malum bayramdı tüm gün kızımızı gezdirdik.Bu gece nöbetteyim
Sabah gidince biraz uyurum kalkınca nasipse kaldığım yerden devam.
Sen nasılsın canım
Dersler nasıl gidiyor
Sağol canım Amin inşallah Sorma kolilerde sadece mutfak kırılıcak yazıyor.Bir koliyi açıyorsun karışık hali ile.O koliyi makinaya diziyorum yıkanıyor ama makinadan çıkınca yerleştiricez parçalar eksik demekki diğer kolide bende masanın üzerine diziyorum takım tamamlandikca yerleştiriyorum Daha mutfak kolilerimden yarısını açtık.Bugün malum bayramdı tüm gün kızımızı gezdirdik.Bu gece nöbetteyim
Sabah gidince biraz uyurum kalkınca nasipse kaldığım yerden devam.
Sen nasılsın canım
Dersler nasıl gidiyor
Afiyet olsun kaptanımMenüm
Sabah domates salatalık 3 YK menemen 1 YK yoğurt peynir 3-4 parça kızarmış patates
Arada piko
Saat 2 gibi donas a gittik oglumdan kalan yarımı yedim 1 saat sonra 1 ev yapımı kurabiye
Akşam 7gibi haşlanmış brokoli salatalık yoğurt zencefil zerdeçal pul biber karışımı
Su yok denecek kadar az.
7 bin olmuş adımım
Elhan Cordelia Beth18
Soğanı , sarımsağı salçayı bol koy tadı yakalarsin canım. Diyarbakirlilar tane sumagi sıcak suda demleyip o suyla pişirirler ekşi ve lezzetli olur.Yani marketten alıyorum salçaları ama yerel ürünler satan yerden bakarım. Tuz karabiber zaten oluyor diye belirtmedim ben biber salçası da koymamıştım uranüs ün tarifini de deneyeceğim hem kıymalı hem z.yağlı deneyeceğim hep yapan ya Diyarbakır lı ya Gaziantep liydi enfes birşey bir tutturamadım sinir oldum