- 21 Ekim 2019
- 5.194
- 25.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Hava muhalefeti bugün dışarı çıkmamiza engel oldu.
Afiyet olsun canım Adımlar müthişİyi aksamlar
20 Nisan menüm
10:00
Bir fincan sütlü filtre kahve esliginde 12 adet çiğ fındık
13:00
1 yumurta
1 yk labne
Maydanoz
8 zeytin
Salatalik
1 dilim tb ekmek
15:30
18 adet çiğ badem
3 adet kuru erik
18:30
2 yk bulgur pilavi
Yesil salata
3 yk yogurt
3 kofte kadar tavuk izgara
3 lt su ictim
Yaklasik 19 bin adım attim
Afiyet olsun canım Menü harika
Afiyet olsun canım Güzel menüElhan Cordelia @Beth18
Sabah
İki yumurta bir dilim salam çeyrek lavaş
Akşam iki kase tarhana çorbası bir dilim ekmek
Dayanamadım iki üç avuç çekirdek
3 litre su
Filtre kahve
Spor yok hafta sonu çocuklarla fırsatım olmuyor
Herkesi tebrik ederim umarım en kısa sürede dilediğimiz kilolara ineriz bol bol eksiler
Lavişimmm çok şükür hep sağlıklı olalım başkada ihtiyacımız yok doğumum yaklaşıyor 2 hafta sonra erkek kardeşimin nişanı var bide o telaşı var nişanı atlatsamda oğlanın kıyafetleri ütü etsem tamamdırr yoğun tempo beni bekliyoreNasılsın tek bedende iki kalplim
Amaaağğnnnn alışığımm kızzzz kizım erkekten hiçbir farkı yok kabullenmişim
Oyy az kalmışLavişimmm çok şükür hep sağlıklı olalım başkada ihtiyacımız yok doğumum yaklaşıyor 2 hafta sonra erkek kardeşimin nişanı var bide o telaşı var nişanı atlatsamda oğlanın kıyafetleri ütü etsem tamamdırr yoğun tempo beni bekliyore
Teşekkür ederim ElhanimAfiyet olsun canım Adımlar müthiş
Maşşalah canım saglıkla kucağına al inşallahLavişimmm çok şükür hep sağlıklı olalım başkada ihtiyacımız yok doğumum yaklaşıyor 2 hafta sonra erkek kardeşimin nişanı var bide o telaşı var nişanı atlatsamda oğlanın kıyafetleri ütü etsem tamamdırr yoğun tempo beni bekliyore
Sabah bir tabak salata.Bugün ilk günün acemiligiydi yarın daha hareketli bekliyorum sizleri
Nergis 35
LenaG
@sara_28
@tomrs
@Minicikfzt
@badem000
@zeyneppk
@74FRIDA Lavinia_98
@uranus35
Ceeeeeeeeeeee
@LESA76
@pastelfit
Sen nasılsın bebeğimmMaşşalah canım saglıkla kucağına al inşallah
Koltuktan zıplamakk nediirrr alaaasını yapıyor beni çok yoruyorr vallahii insallah oğlum sakin bi cocuk olur
Benim oğlanlar çok yaramaz değildi. Hatta teyzem koltukta ziplamayan çocuk mu olur demişti
Senin kızı bilemem tabii
Oyy az kalmış
Kurbandan önce mi gelecek
İdare ediyorum geçiyor işte bir gün bir gün kötüSen nasılsın bebeğimm
Dikkat et gezmelereCanlarım bugün sabah kahvaltısı için dışarı çıktım öğlen de güne gittim. 15 de yeme işini bitirdim. Aç hissedersem yoğurt yerim. Vakit bulursam spor yapmayı umuyordum
Kayseri de kadınlar günde 3 gezme gezermisler. Bunu tamamlamak adına akşam gezmeye gideceğim
Yazarım yine. Seviliyorsunuz
Aynenn bugün kış geri geldi çıkamadık canımAfiyet olsun canım Hava muhalefeti bugün dışarı çıkmamiza engel oldu.
Az kaldı demi tatlım sağlıkla al kucağına canım benimLavişimmm çok şükür hep sağlıklı olalım başkada ihtiyacımız yok doğumum yaklaşıyor 2 hafta sonra erkek kardeşimin nişanı var bide o telaşı var nişanı atlatsamda oğlanın kıyafetleri ütü etsem tamamdırr yoğun tempo beni bekliyore
Sağol kaptanımOy oy afiyet olsun
Anlaşıldı o iş bizdeBugün ilk günün acemiligiydi yarın daha hareketli bekliyorum sizleri
Nergis 35
LenaG
@sara_28
@tomrs
@Minicikfzt
@badem000
@zeyneppk
@74FRIDA Lavinia_98
@uranus35
Ceeeeeeeeeeee
@LESA76
@pastelfit
Benim kız torun 9 yaşında sırası geliyor karyolamda zıplıyorKoltuktan zıplamakk nediirrr alaaasını yapıyor beni çok yoruyorr vallahii insallah oğlum sakin bi cocuk olur
Afiyet olsun canım karnibahar kısırını yedim de pilavı ilk duydum20.04.2024
12:00 kahvaltı
1 yumurta ile yapılmış kıymalı yumurta
2 zeytin
Yarım dilim peynir
1 domates 1 salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmek
15:00 1 dilim karpuz
19:00 akşam
1 tabak karnıbahar pilavı
1 bardak ayran 3 cin biber
Birazdan şekersiz Türk kahvesi içerim
2 litre su
Adım 3943- 394 puan
Elhan Mthn83 Cordelia
Sağol canım Dilara Koçak tarifi güzel oluyor ben beğendim canım değişiklik istersen deneyebilirsinAfiyet olsun canım karnibahar kısırını yedim de pilavı ilk duydum
Sabah, öğle, akşamMaşallah benım hsonu zor
Pazartesı yada yarın başlayabilirim gibi bugun zor bakalım nasıl etkısı olacak
Ben bayadır yapmıyorum kabak şok dıyet dıyım hatta
Hurma sok nasıl bı ara da onu denerım olmadı