- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canısı uzun vadeli bir olan yap mesela bu ilk haftan ödemle birlikte çok gider. Ama sonra yavaşlar. Bu hafta 1kg gönderebilirsinHosbuldum sagolun insallah inşallah küçük hedefler koydum kendime
Hesapladım da 8 9 ay olmuş vereli 4 5 aydır diyet dusuncesindeydim asla net olamıyorum akşam karar verip sabaha unutuyorum
Hoşgeldin aplaSelamlar hanımlar
Aynı benim eşimtatlı yemeden asla duramaz sebze yedirmek çok zor yapıyorum ben yiyorum o dışarıdan yiyo öyle olunca içime sinmiyo bir ara besamelli yediriyodum şimdi diyet diye o da olmuyo söylenince küsüyo bakla yapsam tadına bile bakmaz inan kabak ıspanak kaç gün sonunda zorla yiyoMakarna pilav çok sever hepsini tam buğdaya ve siyah pirince çevirdim hiç memnun değil. Her şeyi z.yağını ölçülü koyarak pişiriyorum bu şekilde yaptığım için diyet yapıyorum zaten diyor ama porsiyonu fazla sebze yedirmek çok zor ve tatlıyı kestiremedim. Çok söyleniyorum diye trip atıyor içtiği ilaca güveniyor. Ne yaparsan yerim ben diyor ama geçen bakla yaptım tadına bakıp ıyy yemem bunu dedi ciddi bir ne yemek yapsam sorunum var anlayacağın
Tekrar başlayalım istersen.Merhabalar 6 ay önce bu gruptaydim. 21 gün şekersiz diyet yaptım 6 kilo verdim sonra noldu bilmem ben bıraktım o 6 kiloyu da aldım tekrar. Moralim çok bozuk ben asla zayiflayamayacak miyim? Sürekli başa sarıyorum 5 yıldır. Bi kaç kilo verip tekrar bırakıyorum. Bu grup beni hep tuttu ama istikrar saglayamiyorum
Seni unutmak mümkün mü tüm odaları klimalı güzellikGeldim insallah burdayim
Aaa unutmamana çok şaşırdım abla işkence değil de malum buraya geldim mi daha kaçışın yok mecbur kilo vereceksin cabalayacaksin yürüyüş yaptım geldim şimdi canım cikti
Bismillah deyip başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Net karar vermişim ki hadi kalk git yürü dedim 1 saat yurudum de geldim
Hoş gördüm canım sağolHoşgeldin apla
Minik hedefler koyarak ilerle canım. "Bozmadan" düşüncesi de korkutuyor. "Elimden geleni yapacağım" daha güzel. Geçen yazdan bu yana aldığın kilolardan iki ayda kurtulamazsin. Yavaş ve sağlıklı en önemlisi de bıkmadan sıkılmadan ilerlemek lazım.Evet kararımı hemen uygulamaya başladım gittim 1 saat yürüdüm 6 bin adım attım her yerim yanıyor şuan oturarak çalışıyorum alışkın değilim yaz gelmiş güneş aşırı yakıyor yanıma su almaya da üşendiğimden dilim dışarıda kaldı
Gelelim tartıya 88 çıktım ben 90 olmuşum neredeyse yaa allahim nasıl verilir 1 hafta bozmadan diyet yapma hedefindeyim. Uzun zaman dilimini düşününce korkuyorum
Merhaba eküricim.Selamlar hanımlar
yaaa süpersin seennn çok çok güzelsin maşallah
Selamlar çıtırcım,belim daha iyide sırtım hep ağrılı gene,devamlı ağrı oluyor rahatsız edici dğil neyseki.Merhaba eküricim.
Belin nasil oldu? Daha iyi misin
LenaG
.....
Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim
Acıya duvar gibi durmayı öğrendim
Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi
Köksüz bağsız durmayı öğrendim
Vazgeçtiysen hep sağanak yağışlarımdan
Vazgeçtiysen bitmek bilmez kışlarımdan
Korkma kimseye ödenecek borcum yok
Yok saymayı ben senden öğrendim
.......
Bayram tatilinde bize şarkı armağan ediyordun. Bir tane de ben hediye edeyim istedim. Keyifle dinle bitanemÇok severim bu şarkıyı
Ağrılar ne kaynaklı acaba çok geçmiş olsun bitanem. Çok şükür iyiyim. Oruçta dolgum düşmüştü. Kenarı kırıldığı için çekilmesi gerekiyor 24.ünde vedalaşacagim inşallah acısız kurtulurum.Selamlar çıtırcım,belim daha iyide sırtım hep ağrılı gene,devamlı ağrı oluyor rahatsız edici dğil neyseki.
Sen nasılsın iyimisin
Omurgada bel düzleşmesi kireçlenme filan var onlar tetikliyor zaten ağrıyıda.Ağrılar ne kaynaklı acaba çok geçmiş olsun bitanem. Çok şükür iyiyim. Oruçta dolgum düşmüştü. Kenarı kırıldığı için çekilmesi gerekiyor 24.ünde vedalaşacagim inşallah acısız kurtulurum.
Senin de bir an evvel eski sağlıklı günlerine kavusman için dua ediyorum.
Seninki zorla yiyormuş, benimki asla yemiyorAynı benim eşimtatlı yemeden asla duramaz sebze yedirmek çok zor yapıyorum ben yiyorum o dışarıdan yiyo öyle olunca içime sinmiyo bir ara besamelli yediriyodum şimdi diyet diye o da olmuyo söylenince küsüyo bakla yapsam tadına bile bakmaz inan kabak ıspanak kaç gün sonunda zorla yiyo
20 nisandan sonra devam edeceğim Yaşlandım galiba bu ara hep eski şarkıları dinliyorumBayram tatilinde bize şarkı armağan ediyordun. Bir tane de ben hediye edeyim istedim. Keyifle dinle bitanem