- 18 Mart 2018
- 29.847
- 117.302
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir Antalyali görüyorumGece gece dertlendim yine kendimi burda buldum diyet düşüncesi bile beni strese sokuyor daha çok yiyorum gibi. Yolum çok uzun geliyor irade göstermiyorum. Kilom 87 sanırım yarın tartilacagim
Deniz kum değil abla tarih için gelmek istiyoruzİklim olarak Marmara ama deniz istersen Antalya'dan güzel bir yer yok tatlım. Geçen sene Alanya' ya gelmiştin biliyorsun.
Esin yengeç burcu muReglim evl3ndigimizde de aynıydı
Canım dağınık bı tatlı olduğu için o adı vermişler. Dansöz gibi bı anlam taşıyormuş öncedenİsmini kim niye böyle koyar ki
Kim bilir oralarda ne espriler denk geliyordur
Teşekkür ederim bitanem Kolay bir tarifmis. Yarı ölçülerle deneyebilirim.Eki Görüntüle 3415614
Eki Görüntüle 3415615
Sarımsaklı ilacı ramazandan 2 hafta önce hazırlamıştım
Şimdi kullanmaya başladım, tam uyamasamda faydası olacağını düşünüyorum
Neden bilmiyorum, çok dikkat edemiyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Bu hafta hasarlar için uğraşacağız Uranüsüm.60.75 ile bayram tatiline girmiştim bugün tartıldım 61.50 çıktı.
Bayram hasarı : + 750 gram
Çok almamışım çünkü yeteri kadar baklava yiyemedim
Mavi kaptan belli oldu mu bu arada?
Günaydın tatlım Moda girmen harikaGünaydın
Ben moda girmişim gözümü açıp buraya geldim
Biberiye yağı deneyeceğim bende de aşırı dokulme var karanfil ve Biberiye kaynattim kullandım ama kesmediKızlar saç dökülmesi için bi çözüm yazılmıştı burda. Hatırlayan var mı ? Feci saçlarım dökülüyor çok üzülüyorum ya
AminnnnnSüper, darısı bize, bak çoğul konuşuyorum tüm arkadaşlar amin deyin, elbet birimizin duası kabul olur
Burdan başlayalım cumartesi günü burası ıyi geliyor ayrılmamak lazım hallederizGece gece dertlendim yine kendimi burda buldum diyet düşüncesi bile beni strese sokuyor daha çok yiyorum gibi. Yolum çok uzun geliyor irade göstermiyorum. Kilom 87 sanırım yarın tartilacagim
Bende 2 haftadır yaptım bunu ama hiç fayda goremedim birde biberiye yağı yapılıyor onu denicegim bakalımBenim de aynı canım, kel kalacağım nerdeyse
Biberiye kaynatıp fısfısla saçlara sıkmak iyi geliyormuş
Kaynattım, fısfısım yoktu, süremedim döktüm
Aynenn bende gözümü açtım buraya geldim demekki moddayizGünaydın
Ben moda girmişim gözümü açıp buraya geldim
Tarih turizmi için de ideal bir yer Antalya. Phasalis Antik kenti, Aspendos, Side inanılmaz güzellikte. Antalya'da olmayan ama çok yakın yerde bir antik kent daha var bayılmıştım oraya. . Sagalassos Burdur , Isparta' ya çok yakın. Mutlaka görmeniz lazım. Bir anda seni M.Ö ye ışınlıyor bildiğin sehirde gezinti yapıyorsun. Bir tepenin yamacına kurulmuş.Deniz kum değil abla tarih için gelmek istiyoruz
Esin yengeç burcu mu
Oğlumun özel durumu olmasa bende 3. çocuk istiyordum. Aynı dediğin gibi eşim ev insanı. (Tatilden böyle yazmam komik ) Eşim tarihçi o yüzden kültür turizmi bizimki
Canım dağınık bı tatlı olduğu için o adı vermişler. Dansöz gibi bı anlam taşıyormuş önceden
Günaydın canım kankişim. Üç yudumluk kahvem kaldı giyindim çıkmak üzereyim canım.Günaydın kızlar Elhan kankişim cikiyormuyuz yollara hadi
Hayatının en güzel yılları çocuk konusunu iyi düşün. Uykusuz geceleri mi özledinReglim evl3ndigimizde de aynıydı
Anlaştık köşede bekliyorumGünaydın canım kankişim. Üç yudumluk kahvem kaldı giyindim çıkmak üzereyim canım.
Tabanları yaglayalim hadi o zamanAnlaştık köşede bekliyorum
Türkiye miz her köşesi cennet tarihi guzellik ler doğa guzellikler imkan olacak her yeri gezeceksinTarih turizmi için de ideal bir yer Antalya. Phasalis Antik kenti, Aspendos, Side inanılmaz güzellikte. Antalya'da olmayan ama çok yakın yerde bir antik kent daha var bayılmıştım oraya. . Sagalassos Burdur , Isparta' ya çok yakın. Mutlaka görmeniz lazım. Bir anda seni M.Ö ye ışınlıyor bildiğin sehirde gezinti yapıyorsun. Bir tepenin yamacına kurulmuş.
Bana göre hep dağ taşTarih turizmi için de ideal bir yer Antalya. Phasalis Antik kenti, Aspendos, Side inanılmaz güzellikte. Antalya'da olmayan ama çok yakın yerde bir antik kent daha var bayılmıştım oraya. . Sagalassos Burdur , Isparta' ya çok yakın. Mutlaka görmeniz lazım. Bir anda seni M.Ö ye ışınlıyor bildiğin sehirde gezinti yapıyorsun. Bir tepenin yamacına kurulmuş.
HoşgeldinTürkiye miz her köşesi cennet tarihi guzellik ler doğa guzellikler imkan olacak her yeri gezeceksin
Çocukla zor tabi. Biraz da ilgi ve merak lazım. Dağ , taş ama oranin ruhunu hissediyorsun bizim bilmediğimiz bir medeniyet yaşamış hayal gücünle anlamaya çalışıyorsun ama tarihi sevmek lazım tadı çıkmaz .Bana göre hep dağ taş
Küçük yürümede zorluk çıkarıyor o yüzden açık alan gezmelerini sevmiyorum. Efese gittik. Kapıdan girdim 10 MT gittim ve geri döndüm. Şimdi gönlü olmazsa 10 MT de yürümez koca adam oldu
Afiyet olsun umutpericim. Kahvaltıyla bitirmişsin gününü. Bugüne güzel bir eksi geliyorİyi geceler dısarıdaydım yazamadım bugün menümü.
Sabah
2 yumurta 6 zeytin 2 dilim ekmek
Ara
Kahve soda 2 parça çikolata
Akşam yok
Ara
kahve 5 6 tane badem
2 lt su
Elhan etiket yapıcaktık demi yanlış yapmadm inşallah
Canım illaki yap demedi ben evden yesin bari diye yaptım kolesterolü çok yüksek habire gofret,bisküvi,çikolata falan yiyip duruyorAy çok katılıyorum bu yoruma bence de kimse çocuk yapmasın gezsin tozsun hayatını yaşasın
Ya pardonda eşine niye tatlı yapıyosun canım sen? Hem sana katılıp diyet yapmıyor yemesine devam ediyor hem de sana yaptırıyor yani bak şimdi feminist damarım tuttu