- 18 Mart 2018
- 29.912
- 117.713
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bitkisel önerilerin hepsini denedim olmadı en sonunda biotin kullandım kesildi dökülme ama dr a bir sor istersenKızlar saç dökülmesi için bi çözüm yazılmıştı burda. Hatırlayan var mı ? Feci saçlarım dökülüyor çok üzülüyorum ya
Canım gel başlayalım ama önce kafada net karar vermen lazım arada kaçamak illaki oluyor ama önemli olan sonraki öğünde toparlamak. Bu grup bana çok iyi geldi bence burası harika sana da iyi geleceğine eminimMerhabalar 6 ay önce bu gruptaydim. 21 gün şekersiz diyet yaptım 6 kilo verdim sonra noldu bilmem ben bıraktım o 6 kiloyu da aldım tekrar. Moralim çok bozuk ben asla zayiflayamayacak miyim? Sürekli başa sarıyorum 5 yıldır. Bi kaç kilo verip tekrar bırakıyorum. Bu grup beni hep tuttu ama istikrar saglayamiyorum
Günaydın hoşgeldinnnGünaydın
Ben moda girmişim gözümü açıp buraya geldim
Günaydın hayırlı sabahlar
Geldim insallah burdayimTekrar gel canım, hepimiz çabalıyoruz, hiçbirşey yapmamaktan iyidir
Aaa unutmamana çok şaşırdım abla işkence değil de malum buraya geldim mi daha kaçışın yok mecbur kilo vereceksin cabalayacaksin yürüyüş yaptım geldim şimdi canım ciktiBir Antalyali görüyorum
Yine kendimi burada buldum mu
İşkence odası mi kuzum burası aşk olsun
Misafirin başımızın üstünde yeri var neyse hoş geldin kilo dışında Allah başka dert vermesin üzme kendini. Disiplinli bir planla istediğin kiloya inmen mümkün.
Bismillah deyip başladım Allah hepimizin yardımcısı olsunBiberiye yağı deneyeceğim bende de aşırı dokulme var karanfil ve Biberiye kaynattim kullandım ama kesmedi
Aminnnnn
Burdan başlayalım cumartesi günü burası ıyi geliyor ayrılmamak lazım hallederiz
Bende 2 haftadır yaptım bunu ama hiç fayda goremedim birde biberiye yağı yapılıyor onu denicegim bakalım
Aynenn bende gözümü açtım buraya geldim demekki moddayiz
Net karar vermişim ki hadi kalk git yürü dedim 1 saat yurudum de geldimCanım ben bitkisel önerilerin hepsini denedim olmadı en sonunda biotin kullandım kesildi dökülme ama dr a bir sor istersen
Canım gel başlayalım ama önce kafada net karar vermen lazım arada kaçamak illaki oluyor ama önemli olan sonraki öğünde toparlamak. Bu grup bana çok iyi geldi bence burası harika sana da iyi geleceğine eminim
Günaydın hoşgeldinnn
Maşallah güzel olmuş tekrar hoşgeldinGeldim insallah burdayim
Aaa unutmamana çok şaşırdım abla işkence değil de malum buraya geldim mi daha kaçışın yok mecbur kilo vereceksin cabalayacaksin yürüyüş yaptım geldim şimdi canım cikti
Bismillah deyip başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Net karar vermişim ki hadi kalk git yürü dedim 1 saat yurudum de geldim
İnşallah hep birlikte istediğimiz kiloda sağlıkla kaliriz artık hantallastim ve çok sıkıldım bu durumdanMaşallah güzel olmuş tekrar hoşgeldin
Bu sefer hedefine ulaşırsın inşallah
Hani 5-6 kilo verip bıraktım demiştin ya ondan demiştim yürüyüş şahane bir başlangıçGeldim insallah burdayim
Aaa unutmamana çok şaşırdım abla işkence değil de malum buraya geldim mi daha kaçışın yok mecbur kilo vereceksin cabalayacaksin yürüyüş yaptım geldim şimdi canım cikti
Bismillah deyip başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Net karar vermişim ki hadi kalk git yürü dedim 1 saat yurudum de geldim
Terazi burcu canm aşırı evcildir akşama kadar kanepede yatar gezelim dolaşım uoktrDeniz kum değil abla tarih için gelmek istiyoruz
Esin yengeç burcu mu
Oğlumun özel durumu olmasa bende 3. çocuk istiyordum. Aynı dediğin gibi eşim ev insanı. (Tatilden böyle yazmam komik ) Eşim tarihçi o yüzden kültür turizmi bizimki
Canım dağınık bı tatlı olduğu için o adı vermişler. Dansöz gibi bı anlam taşıyormuş önceden
Ev şuan cokcrahatim aslında o uykusuz gecelerde evisi herşey yapılırdı çok az uykuyla geçerdi günler ama şimdi uykuya diymuyom gibi of of bkalim regl günü olacak mı ihtimal de vermiyorum ya rezerve azaldıHayatının en güzel yılları çocuk konusunu iyi düşün. Uykusuz geceleri mi özledin
Günaydın canımGünaydın canlar
Sen eşini de ikna etmeye bak diyet için. Yavaştan o da sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam düzenine geçsin. Hastalıkların önüne ancak böyle geçeriz çünküCanım illaki yap demedi ben evden yesin bari diye yaptım kolesterolü çok yüksek habire gofret,bisküvi,çikolata falan yiyip duruyor
Ah canım burdurummmTarih turizmi için de ideal bir yer Antalya. Phasalis Antik kenti, Aspendos, Side inanılmaz güzellikte. Antalya'da olmayan ama çok yakın yerde bir antik kent daha var bayılmıştım oraya. . Sagalassos Burdur , Isparta' ya çok yakın. Mutlaka görmeniz lazım. Bir anda seni M.Ö ye ışınlıyor bildiğin sehirde gezinti yapıyorsun. Bir tepenin yamacına kurulmuş.
Hangi biyotini kullandinCanım ben bitkisel önerilerin hepsini denedim olmadı en sonunda biotin kullandım kesildi dökülme ama dr a bir sor istersen
Canım gel başlayalım ama önce kafada net karar vermen lazım arada kaçamak illaki oluyor ama önemli olan sonraki öğünde toparlamak. Bu grup bana çok iyi geldi bence burası harika sana da iyi geleceğine eminim
Günaydın hoşgeldinnn
Nut..x..n olandan 30 tabletHangi biyotini kullandin
Ahhh canım benim bende çok özledim buraları hepinizi seviliyorsunuzHoşgeldin
Seni gördüğüme çok sevindim nedense
Özlemişim
Yaz tatili sonrası okula dönen çocuklar gibi hissediyorum tembellik hat safhada ama arkadaşlarla kavuşmak güzel
Günaydın canım
Olur olur canım yeterki istikrarlı ol gerisi gelirEvet kararımı hemen uygulamaya başladım gittim 1 saat yürüdüm 6 bin adım attım her yerim yanıyor şuan oturarak çalışıyorum alışkın değilim yaz gelmiş güneş aşırı yakıyor yanıma su almaya da üşendiğimden dilim dışarıda kaldı
Gelelim tartıya 88 çıktım ben 90 olmuşum neredeyse yaa allahim nasıl verilir 1 hafta bozmadan diyet yapma hedefindeyim. Uzun zaman dilimini düşününce korkuyorum
Ahhh o turşu çok ödem yapiyorKilomda eksilme yok maalesef köfte turşu ödem yaptı
Makarna pilav çok sever hepsini tam buğdaya ve siyah pirince çevirdim hiç memnun değil. Her şeyi z.yağını ölçülü koyarak pişiriyorum bu şekilde yaptığım için diyet yapıyorum zaten diyor ama porsiyonu fazla sebze yedirmek çok zor ve tatlıyı kestiremedim. Çok söyleniyorum diye trip atıyor içtiği ilaca güveniyor. Ne yaparsan yerim ben diyor ama geçen bakla yaptım tadına bakıp ıyy yemem bunu dedi ciddi bir ne yemek yapsam sorunum var anlayacağınSen eşini de ikna etmeye bak diyet için. Yavaştan o da sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam düzenine geçsin. Hastalıkların önüne ancak böyle geçeriz çünkü
Hosbuldum sagolun insallah inşallah küçük hedefler koydum kendimeMaşallah güzel olmuş tekrar hoşgeldin
Bu sefer hedefine ulaşırsın inşallah
Hesapladım da 8 9 ay olmuş vereli 4 5 aydır diyet dusuncesindeydim asla net olamıyorum akşam karar verip sabaha unutuyorumHani 5-6 kilo verip bıraktım demiştin ya ondan demiştim yürüyüş şahane bir başlangıç