- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
gezegenim nasılsın ne yapıyorsun bayram nasıl geçtiSeninki zorla yiyormuş, benimki asla yemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gezegenim nasılsın ne yapıyorsun bayram nasıl geçtiSeninki zorla yiyormuş, benimki asla yemiyor
gönlümün kaptanı sen nasılsın bayram nasıl geçtiHoşgeldin apla
biz yaşlanmıyoruz canım yaş alıyoruz sen nasılsın lenacım sen neler yaptın bayramda20 nisandan sonra devam edeceğim Yaşlandım galiba bu ara hep eski şarkıları dinliyorum
geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah bende de boyun düzleşmesi var son günlerde baş dönmeside yapmaya başladı ağrısıda cabasıOmurgada bel düzleşmesi kireçlenme filan var onlar tetikliyor zaten ağrıyıda.
Çok geçmiş olsun sanada çıtırcım diş çekilince rahatlarsın en azından sende.
Umarım öyle olur ekürücüm eçsin artık diyeyim hemencecik
Ben kaçtım işlerimi halledeyim hemen görüşürüz.
merhaba canım nasılsınkızlaarrr selamlar
Merhabaaa hoşgeldin canım Ben de kurban bayramına kadar 10-12 kg versem harika olacakmerhaba kızlar herkesler nasıl ben iyiyim tatil sürecinde çok az kilo aldım ama cumartesi günü tartılıp yine yeni yeniden başlıyorum kurban bayramına kadar hedefim 80 kilo olmak
İyiyim canım pek evden çıkmayınca 1 gün kaçamakla yırttım gibibiz yaşlanmıyoruz canım yaş alıyoruz sen nasılsın lenacım sen neler yaptın bayramda
Benimde hedefim kurbana kadar 10 kg vermek lütfen olsunnn niyet ettik 10 kg vermeye :)Merhabaaa hoşgeldin canım Ben de kurban bayramına kadar 10-12 kg versem harika olacak
Geçmiş olsun bende de vardı tek bir hareket gösterdiler onu sürekli yapardım geçti sonra bayadır ağrımıyor çok şükürgeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah bende de boyun düzleşmesi var son günlerde baş dönmeside yapmaya başladı ağrısıda cabası
Tebrik ederim misafirlikte bırak almayı üstüne vermişsinMerhaba hanımlarr nasılsınız? Ay 14 gündür istanbuldayım bi görümcem bi annem bi ablam derken seyyah oldum. Diyetime devam ediyorum ama düzenli girip katılamıyorum takımlara. 11 mayısa kadar İstanbuldayım ama diyeti bırakmıcam tabi spor ve yürüyüşte elimden geldiğince yapıyorum.
Takımlarada evime dönünce katılıcam inşallah.
Öyle halinizi hatırınızı bi sorayım dedim.
Dün diyetisyen günümdü 89.5 çıktım şükür 9’larada veda ettim. Evimde kendi düzenimde olsam 87’leri görürdüm ama napalım bazen -1 kg vermek sevdiklerimizle güzel zaman geçirmekten daha değerli olmuyor.
Benden haberler böyle işte :)
iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?merhaba canım nasılsın
sanada geçmiş olsun canım nasıl bir hareketti tarif edebilirmisinGeçmiş olsun bende de vardı tek bir hareket gösterdiler onu sürekli yapardım geçti sonra bayadır ağrımıyor çok şükür
bende öyle canım iyi olmanada çok sevindimiyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?
dört gözle cumartesi gelsin diye bekliyorum, takımlar olmayınca düzenim bozuluyor
sağol canım benimmbende öyle canım iyi olmanada çok sevindim
o halde muhteşemsinİyiyim canım pek evden çıkmayınca 1 gün kaçamakla yırttım gibi
hemde çok güzel olursağol canım benimm
hep iyi olalım, hep çiçekler açsın ruhumuzda olmaz mı
hoşbuldum canım kurban bayramına fit giriyoruz o zamanMerhabaaa hoşgeldin canım Ben de kurban bayramına kadar 10-12 kg versem harika olacak