- 16 Mart 2008
- 45.398
- 220.511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun.
Bizim gelin geçen sene tedavi oldu kanlı dışkılamadan. Yalnız endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. İhmal etmeyin genel cerrahiden hemen randevu alın.
teşekkür ederim canım baktırcam çok korkuyorum@cordel
Regl de olabilir ama tabiki en iyi sen bilirsin. Tekrar doktora git gayta filan baktır bence ihmal etme. Reglden sonrada sürekli takip edip bak. Çok çok geçmiş olsun
Kaptanicem giden gitti beklicez 28 den sonrayı estegafirullah haklısın ,gezip dolassak eşim çok sevmez evcildir gudiyorsak bir cok yere benim zorumladrDüşünme kuzum ya Kilo ver, gez , toz . Annelik çok fedakarlık istiyor. Bir cocugun olsa hadi kardeşi olsun anlarim ama canına kastın mi var ne bileyim konuşmadan duramadim işte affet.
28 ' den sonra neyi bekleyeceksin onu anlamadım tatlım.Kaptanicem giden gitti beklicez 28 den sonrayı estegafirullah haklısın ,gezip dolassak eşim çok sevmez evcildir gudiyorsak bir cok yere benim zorumladr
Siz orada eğlenirken sonrasında biz azap çekiyoruz yapın yapınBugün kankilerimle köfte partisi yaptık
İklim olarak Marmara ama deniz istersen Antalya'dan güzel bir yer yok tatlım. Geçen sene Alanya' ya gelmiştin biliyorsun.Eve geldiğimde inşallah hala yeşil olur
Ayy bizde istiyoruz orayı. TV de göründüğü gibi değil deniyor. Yazın ufak bı Tekirdağ planı var. İnşallah oraya da uğrarız
Çok iyi+200 cük
Reglim evl3ndigimizde de aynıydı28 ' den sonra neyi bekleyeceksin onu anlamadım tatlım.
Eşinin yaşi ilerlesin bu huyu değişir. Yoruluyordur ondan evden çıkmak istemiyor sanırım.
Eğlendik yedik içtik ama bende vicdan yaptım aksamina yollara düştüm 15 bin adım olmusSiz orada eğlenirken sonrasında biz azap çekiyoruz yapın yapın
Çok şükür abla iyiyim ben de. Azıcık artılıyımGüzel kardeşim
Teşekkür ederim. İyiyim , heyecanlıyım bununla beraber artiliyim ama umutluyum tatlım. Sen de iyi misin ?
Şu meshuuur süpürge mi var
Allah kabul etsin inşallah
Canım ben buraya nasıl derim psikolojisine girdim. Sonra diyetisyen var. Sonra sen yapamazsinlar var. Hepsini karşıma aldım. Sonra evde herşeyden artık kaldığını gördüm ve evin çöp öğütücüsü çalışmadığı nasıl belli diyorum artık sesli olarak. Bana dayanma gücü ayakta kalma gücü veriyor. Lafimdan dönmemiş oluyorum böylece.
Aaa bilmiyordum. Belirginleştirmek amaçlı yazmıştım oysa
Onu bende çok yaparım. Gizli yerim bide
Kaptanın el atmış olaya
Karnım ağrıyor güldürme
Ayy bazen ufak bişi atarım ağzıma hemen çıkarırım oruç bozulmuş gibi
İyi de korkuyoruz
Oyy bu ne güzel bir geçiş ne ince bir dokunuş
O zaman bu nick gider deli dolu bir kadın gelir
Harikasın canım
Vavvvv harika değişim canım tebrikler maşallah güzelliğine
Ne yaptın sen bacım neyse afiyetler olsun bol su iç yarın dengelersin
Woww süper değişim eksi 17 den fazla duruyor süpersin canim
Asrın heykeltıraşı diye ben bu genç kıza derim.
Muhteşem bir sonuç.Allah esirgesin kuzucum.
Çok teşekkür ediyorum hepinize sizler sayesinde birlikte el ele oldu bu ve olacak olanlar inşallah hep birlikte güzel sonuçlaraÇok güzel olmussun ve harikasın canm tebrik ediyorum
Ay çok katılıyorum bu yoruma bence de kimse çocuk yapmasın gezsin tozsun hayatını yaşasınDüşünme kuzum ya Kilo ver, gez , toz . Annelik çok fedakarlık istiyor. Bir cocugun olsa hadi kardeşi olsun anlarim ama canına kastın mi var ne bileyim konuşmadan duramadim işte affet.
Ya pardonda eşine niye tatlı yapıyosun canım sen? Hem sana katılıp diyet yapmıyor yemesine devam ediyor hem de sana yaptırıyor yani bak şimdi feminist damarım tuttuAy insan açken tatlı yapmamalı
Eşime muhallebili kemalpaşa tatlısı yaptım hop bir kase yedim üff aman yaaa
isvec diyeti nedir acabaYarın İsveç diyetine başlayacağım inşallah 6 günü deneceğim güzel giderse 13 e devam edeceğim İsveç diyeti ben daha önce kilo verdiğimde yapmıştım hem takılan kiloyu kırmıştı hemde kalıcı olmuştu İsveç ile verdiğimi geri almamıştım inşallah yine aynı olur diye hemde vucüd şaşırsın diye