- 21 Şubat 2013
- 8.620
- 18.267
Ay ay yakalndik amin Allah razı olsunElhan 2 kız 1 erkek çocuğu var Allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ay yakalndik amin Allah razı olsunElhan 2 kız 1 erkek çocuğu var Allah bağışlasın
Ah ah bilemedim kafam karıştıtomrs bitanecim hayatında değişiklik istiyorsan git saçını boyat
Bebiklerini sağlıkla büyüt, yuvadan uçur eşini koluna tak önce yurt seyahatine çık para kalırsa sonra dünya . Gezerken bana da uğra ama Yine de sen bilirsin tabi.
Asrın heykeltıraşı diye ben bu genç kıza derim.
Ben göbüş göremiyorum elbisenin büzgüsü.Burada biraz göbüslüyüm :) Mthn83
Tatlım canını sıkma. Bir şekilde halledersin. Akşam da hafif geçmiş zaten. Yarın eksi görürsün hiç sasirmam.İyi akşamlar
16.04.2024 Salı
Sabah 10:00 2 kupa y.sütlü filtre kahve
Öğle 12:30 2 dilim tbe,1 domates,7 zeytin,45 gr süzük peynir,çay şekersiz
Ara (saati hatırlamıyorum) 1 küçük kase muhallebili kemalpaşa tatlısı
Akşam 18:30 1 dilim tbe ekmeğin üstüne süzük peynir sürüp yedim.
Öğleden sonra listeme uyamadım
Su 3 lt
8500 adım
Afiyet olsun canım Menun çok güzel katı bir şeyler eklemeBugunku yediklerim
Sabah yok
Oglen
3 4 kasik kinoa ile salata yaptim yumurta, misir, havuc, kirmizi pancar koydum
Ara
3 4 parca cikolata ve kahve
Aksam
Kendime ogun yapmadim sadece cocuklarin tabaklarindan 2 3 kasik barbunya, 3 kasik bulgur pilavi ve 3 kasik kiymali patates yemeginden yedim
Simdi de canim bir seyler istiyor ama kefir icecegim
Kefir inanilmaz tok tutuyor beni
2 lt yatana kadar su
Elhan
Mthn kabul ederse olur bitanemmmMthn83 seni secemez miyim acep?
Atayim canim icine giremedigim elbisemin 40 bedenini almistim onu atayim. tek bulamam da kesip koyayim :)
Ayy canım kaptanlık süper olur deli gibi stres yaparmiyim acabaMthn83 seni secemez miyim acep?
Atayim canim icine giremedigim elbisemin 40 bedenini almistim onu atayim. tek bulamam da kesip koyayim :)
Sana gelirsek döverim seni güzeller güzeli olmuşsun maşallah Allah esirgesin. Varsa bide öncesi yap kızBurada biraz göbüslüyüm :) Mthn83
Bende bende. Tatilde en çok sizi özledim galibaSabırsızlıkla bekliyorum tatlışım.
Ablacım nasılsın geçmiş doğum günün kutlu olsunSelamlar tatlım
HoşbuldukHoşgeldiniz
Teşekkür ederim elhan ablam bakalım cumartesi ne olcakHarika ötesi bir menü Afiyet olsun canım
Kırk yaşina gelmeden o ne der bu ne derlerle ugrasilip duruluyor maalesef. O leveli atladigim için bayağı mutluyum sanırımAyy canım kaptanlık süper olur deli gibi stres yaparmiyim acaba
Ayrıca taş gibisin şu tatilde ne göbekler ne baldır bacaklar gördüm
Novzaradan dan çıkmış gibi. Ama o özgüven kimsede yok. Yani kötü yada art niyetli değilim ama ortaya sergilenecek bir güzellik yoktu. Ama taktir ettim herkesi kulak arkası edebilen insanlara. Biz orada kaybediyoruz işte. El ne der ne düşünür diye düşünmekten mutlu olamıyoruz
Onlar sergilemiş bakılsın demiş bende baktım
Sana gelirsek döverim seni güzeller güzeli olmuşsun maşallah Allah esirgesin. Varsa bide öncesi yap kız
Bende bende. Tatilde en çok sizi özledim galiba
Neyseki tek tuş kadar yakınsınız
Kaptan olurum dombili kaptan mavi takım olduğuma göre kesin kazanırız
Ay çıpçıtırBurada biraz göbüslüyüm :) Mthn83
Başlayalim gerisi gelir serabim.Teşekkür ederim elhan ablam bakalım cumartesi ne olcak
Güzel kardeşimAblacım nasılsın geçmiş doğum günün kutlu olsun