- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
İnşallah inşallah Haziran sonu gibi tatile gitmeyi düşünüyoruz ailecek o zamana kadar yine birazcık versemde tombik bacaklarım gitseBaşlayalim gerisi gelir serabim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah Haziran sonu gibi tatile gitmeyi düşünüyoruz ailecek o zamana kadar yine birazcık versemde tombik bacaklarım gitseBaşlayalim gerisi gelir serabim.
Ne güzel adımların var maşallah
O ne güzel planlar ailecek tatil. Nereye gideceksinizİnşallah inşallah Haziran sonu gibi tatile gitmeyi düşünüyoruz ailecek o zamana kadar yine birazcık versemde tombik bacaklarım gitse
Sagol canim o senin gobegimi gormeyisin :)Ben göbüş göremiyorum elbisenin büzgüsü.
Çok da yakışmış. Maşallah harika görünüyorsun fıstıkım.
Tamam Elhanim :)Afiyet olsun canım Menun çok güzel katı bir şeyler ekleme
EVet etrafi cok dusunuyoruz aslinda bosversek... aslinda ben zayiflamaktan cok estetik gorunmek istiyorum. Bazi kilolu insanlar var oyle guzel kamufle ediyorlar ki hic kilo gozumuze batmiyor. Asil iş bence burada az kilomuz olsa da milletin gozune sokmaya gerek yokAyy canım kaptanlık süper olur deli gibi stres yaparmiyim acaba
Ayrıca taş gibisin şu tatilde ne göbekler ne baldır bacaklar gördüm
Novzaradan dan çıkmış gibi. Ama o özgüven kimsede yok. Yani kötü yada art niyetli değilim ama ortaya sergilenecek bir güzellik yoktu. Ama taktir ettim herkesi kulak arkası edebilen insanlara. Biz orada kaybediyoruz işte. El ne der ne düşünür diye düşünmekten mutlu olamıyoruz
Onlar sergilemiş bakılsın demiş bende baktım
Sana gelirsek döverim seni güzeller güzeli olmuşsun maşallah Allah esirgesin. Varsa bide öncesi yap kız
Bende bende. Tatilde en çok sizi özledim galiba
Neyseki tek tuş kadar yakınsınız
Kaptan olurum dombili kaptan mavi takım olduğuma göre kesin kazanırız
Ayy canim cok tesekkur ederimAy çıpçıtır
ÇanakkaleO ne güzel planlar ailecek tatil. Nereye gideceksiniz
Yazın bizim de minik bir Küçükkuyu ziyaretimiz olacak akrabalarımız var orada, gezerken Assos' a da uğraşacağız. Ama belli bir tarihimiz yok .Çanakkale
Yaaa asosu çok severim ben yakın bize de bizimde Çanakkale'de yazligimiz var yolun düşerse gelip istediğin kadar kal ablaYazın bizim de minik bir Küçükkuyu ziyaretimiz olacak akrabalarımız var orada, gezerken Assos' a da uğraşacağız. Ama belli bir tarihimiz yok .
Teşekkür ederim bitanem Eşimin üç teyzesinin yazlığı var orada kalacak çok yer var. Sorun gidememekte çünkü hep misafirim geliyor.Yaaa asosu çok severim ben yakın bize de bizimde Çanakkale'de yazligimiz var yolun düşerse gelip istediğin kadar kal abla
İnşallah hayır bir de sevmem ki ben o tatlıyı gözüm döndü bir an sarımsak midemi yakar ama suya yüklendim halledeceğim.Tatlım canını sıkma. Bir şekilde halledersin. Akşam da hafif geçmiş zaten. Yarın eksi görürsün hiç sasirmam.
Kankimin dediği gibi bol su iç, çay iç. Sana bir sır eğer bütün olarak yutabilirsen bir diş sarımsak yut. Boyutu küçük olursa yutmak kolay olur. Zeytinyagina batirabilirsin. Ertesi gün ne şişlik kalıyor ne bir şey. Miden bomboş uyanıyorsun.
Kimse gelmeden kaç bence sen tatil insana çok iyi geliyor stres atıyorsun. Gelen sonra gelsin,Teşekkür ederim bitanem Eşimin üç teyzesinin yazlığı var orada kalacak çok yer var. Sorun gidememekte çünkü hep misafirim geliyor.
Her tatil öncesi kacacagim diyorum kuzum. Bu sefer başarabilirim umarım.Kimse gelmeden kaç bence sen tatil insana çok iyi geliyor stres atıyorsun. Gelen sonra gelsin,
İnşallah inşallah inşallah ,Her tatil öncesi kacacagim diyorum kuzum. Bu sefer başarabilirim umarım.
Çok güzel olmussun ve harikasın canm tebrik ediyorum
Eve geldiğimde inşallah hala yeşil olurKırk yaşina gelmeden o ne der bu ne derlerle ugrasilip duruluyor maalesef. O leveli atladigim için bayağı mutluyum sanırım
Alttaki dairelerin yeşil yeşil bakıyor hala dombiliyim diyorsun ya
Ayy bizde istiyoruz orayı. TV de göründüğü gibi değil deniyor. Yazın ufak bı Tekirdağ planı var. İnşallah oraya da uğrarızTeşekkür ederim bitanem Eşimin üç teyzesinin yazlığı var orada kalacak çok yer var. Sorun gidememekte çünkü hep misafirim geliyor.
Canm benim o gobegi gormuyoz bile,hiç gibi harikasınBurada biraz göbüslüyüm :) Mthn83