- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Teşekkür ederimCordelia rakibim bu nasıl bir güzellik gözlerim kamasti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimCordelia rakibim bu nasıl bir güzellik gözlerim kamasti
20 Nisan' da yapılacak bethim.Kaptaninla anlaşirsan cuma günü de seçmeleri yapabilirsiniz.20 nisanda secimler yqpilcak di mi? Kim mavi kaptan olmak ister soylesin bakiim
Neyi kaçırdık meraktayimTeşekkür ederim
Tel bozuk oldugundan hic takip edemedim hocam kimi seceyim mavi takima. Biliyorum hic yanit vermiyorsun ama belki bu sefer verirsin20 Nisan' da yapılacak bethim.Kaptaninla anlaşirsan cuma günü de seçmeleri yapabilirsiniz.
Sen kaçırmadın watsapp profil resmiNeyi kaçırdık meraktayim
Canım boyu boyuna huyu huyuna uygun tatlış bir kaptan seçmeni onun da eveeet demesini temenni ediyorum.Tel bozuk oldugundan hic takip edemedim hocam kimi seceyim mavi takima. Biliyorum hic yanit vermiyorsun ama belki bu sefer verirsin
Viyuuuuuuuv ben giderSen kaçırmadın watsapp profil resmi
Senin için gelmiştim yarın o zamanKızlar menü yazmıyorum çünkü örnek menüler değil ama dengeliyorum örnek
Kahvaltıda börek yiyorum tek öğün günü bitiriyorum gibi yarın kilo bildirimi yapıp menülere başlayacağım inşallah
O zaman bu nick gider deli dolu bir kadın gelir
Ooo kaptanım hoşgeldinTesekkurler
Yeap
Sagol canisi
Buradayim
Nişan, bayram derken birde ustune telefonum bozuldu serviste kaldi 6 gundur telefonu acamadim ama geldim
Bayramda aldiklarimi vercem ve kaptanlikla birlikte insallah 62lere inerim artik vallahi usandim
Vavvvv harika değişim canım tebrikler maşallah güzelliğine
Ne yaptın sen bacım neyse afiyetler olsun bol su iç yarın dengelersinAy insan açken tatlı yapmamalı
Eşime muhallebili kemalpaşa tatlısı yaptım hop bir kase yedim üff aman yaaa
Woww süper değişim eksi 17 den fazla duruyor süpersin canim
Mthn83 seni secemez miyim acep?Canım boyu boyuna huyu huyuna uygun tatlış bir kaptan seçmeni onun da eveeet demesini temenni ediyorum.
Atayim canim icine giremedigim elbisemin 40 bedenini almistim onu atayim. tek bulamam da kesip koyayim :)Ooo kaptanım hoşgeldin
Ee fıstık halinle bı foto alirmiyiz