- 16 Mart 2008
- 45.398
- 220.511
Günaydın fezom.Günaydın
Damar temizliğine başladım inşaAllah
Dün çok zorlandım ve biraz bozdum, bugün daha iyi olacak
Damardan giriyorsun demek
Hangi temizlik malzemesi kullanıyorsun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın fezom.Günaydın
Günaydın canımGünaydın herkese mutlu sabahlar diliyorum
Hiç sorma pazar da bütün bulduğum sebzeleri alıp gelip de her gün sebze mi yiyeceğim neden aldım ki diye kendine kızan doğu egeliyim sağol kankişimSen tam Egeli olmuşsun canım kankim
Afiyetler olsun.
Sahaya attım kendimi bakalımOoo kimler gelmiş de sporuyla menüsüyle Show yapıyor afiyet olsun
Çok geçmiş olsun oralarda da randevu işi zor demi bulunmuyorDurumum aynı, sol dizim kötü, onun için ortopediye gideceğim, randevu bulabilirsek
Kolay gelsin şifa olsun canımGünaydın
Günaydın okullar açıldı sağlık olsunHerkese günaydın. Benim uykusuz günler başladı.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sanada Günaydın canımGünaydın herkese mutlu sabahlar diliyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Hiç kızma kendine. Bozulmalarindan endişe ediyorsan biraz pişir dolaba porsiyonluk at . Elinin altında olsun.Hiç sorma pazar da bütün bulduğum sebzeleri alıp gelip de her gün sebze mi yiyeceğim neden aldım ki diye kendine kızan doğu egeliyim sağol kankişim
Sahaya attım kendimi bakalım
Çok geçmiş olsun oralarda da randevu işi zor demi bulunmuyor
Kolay gelsin şifa olsun canım
Günaydın okullar açıldı sağlık olsun
Günaydın canım
Sanada Günaydın canım
Hoş geldin Elifcim. Hayirli olsun. Keyifli eksilerin olsun.Merhaba ben de katılmak istiyorum. Yarın tartilip baslayacagim
Ellerinize sağlık bitanecim Salon mutfak da kolaylıkla biter inşallahSelamlar Arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah Beslenme düzenim diyete göre devam ediyor ama vücudum uykusuzluk yorgunluk çok ödem yaptı ayaklarımın şişleri yeni yeni iniyor.Birde üstüne regl oldum Açıkçası tartıya çıkmaya korkuyorum.Perşembe diyetisyen randevusu var inşallah artı gelmem.
Vermediğim kesinde artı gelirse üzülürüm.
Badana bitti çok güzel olmuş şükür
Eve temizliğe yardımcı bulamadım.Kendim
2 odayı temizledim.Yarında izin günüm 1 oda ve 2 banyoyu temizlemek hedefim.
Geriye Salon ve mutfak kalıyor.
Onlarıda olursa diğer izin günümde. Çünkü dışarıda işlerim var koşturmadan halimde kalmıyor
Eşimde bugün gitti olmamış
Yarın faturaları üstümüze alıcak.
İşler biterse hafta sonu bitmezsede
Bir dahaki hafta başı gibi eşyalarımız gelicek.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın mutlu sabahlarGünaydın herkese mutlu sabahlar diliyorum
Bu kız bizi mutlu etmek için dünyaya gelmiş net
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım ekürim çok geçmiş olsun.Günaydınlar hanımlar gelemedim hiç fırsatta olmadı,çocuklarda buradaydı bide bel ağrısıyla cebelleştim hastaneue gidip iğne oldum gene .Dün akşam ki dzimi izleyim hemen gelecem.
Sağol kaptaniçem ne tatlısın Hep beraber sevinelim çıtır olalııımmm (gerçi senin çıtırlığa ramak kaldı)Bu kız bizi mutlu etmek için dünyaya gelmiş net
Sevincin daim olsun Lenam
Günaydın casminim.günaydın kızlar
dün çok güzel gidiyordum ama akşam glutensiz ekmek yaptım bizimkilere, çok da güzel koktu ve pişti dayanamadım oturdum ekmek yedim ya kuru kuru
neyse neyse durmak yok tabii ki, bugün kaldığım yerden devam, yarış olmayınca durduramıyorum kendimi
Günaydın ben de tam buğday ekmeği yaptım mis gibi koktu eşime verdim tadına baksın diye çok güzel diye diye yedi kendimi zor tuttumgünaydın kızlar
dün çok güzel gidiyordum ama akşam glutensiz ekmek yaptım bizimkilere, çok da güzel koktu ve pişti dayanamadım oturdum ekmek yedim ya kuru kuru
neyse neyse durmak yok tabii ki, bugün kaldığım yerden devam, yarış olmayınca durduramıyorum kendimi
Sen daha çok tatlısınSağol kaptaniçem ne tatlısın Hep beraber sevinelim çıtır olalııımmm (gerçi senin çıtırlığa ramak kaldı)