- 21 Şubat 2013
- 8.624
- 18.291
Bugün tartilamadim bir bakmak istiyorumTartıldın mı bakim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tartilamadim bir bakmak istiyorumTartıldın mı bakim:)
Ay kaç geldin çok merak ettim. Ben dün 65.4Tartıldım geldim sonuçlar iyi dünkü yurumem ise yaramis
Canımsın bebegim 64,1 geldimAy kaç geldin çok merak ettim. Ben dün 65.4
Ayy maşallah ne güzel açmış çok severim çiçekleri ama bende 6 tane patili olduğundan rahat bırakmıyorlar anca balkonda 1-2 kaktüsGüzelim sakız sardunyam ne güzelsin senEki Görüntüle 3414797
Teşekkür ederim canm partilerde can dostu çok sevimliler, kaktüsde varmış oda yeter ,bende kaktüs sevdasida ayrı bu sene biraz yavrucaklar seneye cosacaktr inşallah çok seviyorum çiçekleri hergun yanlarına otur kahvemi içerim bakar bakar dalarım ,balkonumda minnak bir çiçek bakcem olduAyy maşallah ne güzel açmış çok severim çiçekleri ama bende 6 tane patili olduğundan rahat bırakmıyorlar anca balkonda 1-2 kaktüs
Haydi hafta sonuna kadar gitsinler,Canımsın bebegim 64,1 geldim
İnşallah canımHaydi hafta sonuna kadar gitsinler,
Öyle hepsi benim çocuklarım salonumda peygamber kılıcı bir de ata çiçeği çok isterdim.Bir de balkonda küpe çiçeği ile ezan çiçeği çok güzel oluyor ama illa ki menekşeTeşekkür ederim canm partilerde can dostu çok sevimliler, kaktüsde varmış oda yeter ,bende kaktüs sevdasida ayrı bu sene biraz yavrucaklar seneye cosacaktr inşallah çok seviyorum çiçekleri hergun yanlarına otur kahvemi içerim bakar bakar dalarım ,balkonumda minnak bir çiçek bakcem oldu
Menekşeler de çok ayrı o guzellerimi balkona alamıyorum çok narinler çokÖyle hepsi benim çocuklarım salonumda peygamber kılıcı bir de ata çiçeği çok isterdim.Bir de balkonda küpe çiçeği ile ezan çiçeği çok güzel oluyor ama illa ki menekşe
Teşekkür ederimTebrikler adımlarına sağlık.
As iyi haftalarSelam kızlar iyi haftalar
İnşallah canım tavsiye edersen yaz mutlaka inşallah istediğin sonucu alırsınBu aralar kırışıklıklara ve yüz sarkmasına savaş açtım şöyle bir şey aldım biraz uzun sürecek gelmesi ama inşallah işe yarar
Benim de 2 tane mutfağın camında kaldı kedicikler balkonda karıştırıyor eskiden vardıAyy maşallah ne güzel açmış çok severim çiçekleri ama bende 6 tane patili olduğundan rahat bırakmıyorlar anca balkonda 1-2 kaktüs