Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok teşekkür ederim.Elhan ablacım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah sevdiklerinle birlikte iyi ki doğdun
Hoşgeldiiinnnİyi akşamlar hanımlar ben geldiiiim
Bayramda beslenmem kötü geçti bayağı artım vardır sindirim sistemimde çalışmıyor. yarın tartılamam doğrusu …
6 nisanda 107.4 bildirmiştim, yine 20 nisanda aynı rakamı veya bir tık aşağsını görmeye çalışayım
Bugün ve dün 8000 er adım atmışım
Bayramın birinci günüde 5000 adım çok spor yürüyüşü olmadı gezinti havasında oldu yani ama telefonun bildirdiği adım sayıları bunlar
Günaydın bitanecimGunaydin Elhan
Elhanim canim kaptanim ablam ogretmenim iyi ki dogdun iyi ki varsin iyi ki bizimlesin
Çok çok özel ve güzel dostum , canım kaptanım dileklerimiz hep ortak olsun .Elhan ablacım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere iyi ki varsin seni cok seviyorum
Yok kuzum aramıza yeni katılan arkadaş olduğu için istedim. Ne zaman istersen paylaşabilirsin. 20 Nisan' a kadar özgürsünBende bildireyim mi
Sibeeeeel gel sarılalım tatlım.Bugünden itibaren kendimi silkelemem lazım. Tartıda hiç iç açıcı bir sayı görmedim.ayin 20 sine kadar üç bes ne verirsem artık
GünaydınnnGünaydın
Vay canına bayram haftasında ne güzel bir eksi çok çok tebrik ederim
Geçen hafta reglim başlamıştı onun etkisi de var canım bayramda bozdum yoksa ben de diyeti misafirim vardı yatılı yoruldum da çok ondan da gitti galiba kilolarGünaydınnn
Vay canına bayram haftasında ne güzel bir eksi çok çok tebrik ederim
Benim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktim kuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagimSibeeeeel gel sarılalım tatlım.
Olsun cok çok güzel eksi bile gelirsin tarti gunundeGünaydın kızlar geçen haftaya göre 5 gr artıdayım olsun dün artı 1 görünce baya endişelendim ama 5 gr la kurtardım
Geçen cumartesi 105.10
Bugün 105.15
Fark + 0.05
Tatlımmmmm
Günaydın bitanecim
İyi ki doğmuşum ne güzel arkadaşlarım var.
Çok çok özel ve güzel dostum , canım kaptanım dileklerimiz hep ortak olsun .
Ben seni daha çok seviyorum
Geçmiş olsun canım annene rabbim şifa versinBenim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktim kuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagim
Çok geçmiş olsun anneciğine ellerinden öperim bayramı mübarek olsunBenim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktim kuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagim
GünaydınnnGünaydın kızlar