- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.818
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız galiba bende büyük bir bardak su aldım size bakıyorum. Misafir ağırlamadım ilk gün annemdeydim yatılı kaldım ve uyuyamadım. 2. Günü birkaç aile büyüğüme gidip eltimde günü sonlandırdım bugünde bütün gün yattım akşam üzeri hava almak için yürüyüş olsun diye dışarı çıktım şimdi evdeyimKolay gelsin canım, iyi geçti, ilk gün görümcemlerle kahvaltı yapıp biraz gezdik, bikaç misafir ağırladım.
Dün tüm gün yattım
Bugün kızımla ve arkadaşla birlikte gezdik
Şimdi ne kadar su içebilirsem
Allah kabul etsin, mekanları cennet olsun canımGünaydın hanımlar
Bir tek dün dışarıdaydım 2 ziyarete gittim diyeti resmen patlattım. Sabah + 1 gösteriyordu tartı ama bugün normalime döndüm.
Dün annemi babamı ziyarete mezarlığa gittim babam 34 yıl annem 8 yıl olacak halen ağır geliyor oraya gitmek ayaklarım geri geri gidiyor
Dün gece de kuzucuklarımdan birini ellerimle gömdüğümü gördüm rüyamda çok kötüydü
Bir kahve yaptım kendime gelmeye çalışıyorum.
Ay ne güzel tamda mevsimi çok sıcaklar basmadan şimdi harikadır oralarGençler nasılsınız özledim sizleri
Yarın Diyarbakır ardından Mardin
Canım sevindim senin adınaKolay gelsin canım, iyi geçti, ilk gün görümcemlerle kahvaltı yapıp biraz gezdik, bikaç misafir ağırladım.
Dün tüm gün yattım
Bugün kızımla ve arkadaşla birlikte gezdik
Şimdi ne kadar su içebilirsem
Hoş buldum bitanemmmHosgeldin evine nerelere gittin Allah içine sindirsin canım benim
Günaydın fridacim.Günaydın
Gelsin artıkBüşra gelmek üzere . Kabul edersen
Bayram özlemle geçti kuzum.Gençler nasılsınız özledim sizleri
Yarın Diyarbakır ardından Mardin
Guncellemiştim ama Cumartesi ve salı günleri yapılıyor canım. Bir gidip kontrol edeyim.Tartı bildirimi cuma günlerimi yapılıyor ilk sayfada öyle yazıyorda
Cumartesi yazıyor bir an panikledim. Bugün fotoğrafli tarih ve nick belirtilerek tartı bildirimini bekliyoruz canım.Tartı bildirimi cuma günlerimi yapılıyor ilk sayfada öyle yazıyorda
Bende bildireyim miCumartesi yazıyor bir an panikledim. Bugün fotoğrafli tarih ve nick belirtilerek tartı bildirimini bekliyoruz canım.