- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
Ayın 20sinde başlıyoruz ama isteyen kişiler yarışa katılabiliyor yine. Ben tartı bildirimi yapacağımHayirli bayramlar kizlar nasilsiniz yarin basliyormuyuz tarti bildirimi olacakmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 20sinde başlıyoruz ama isteyen kişiler yarışa katılabiliyor yine. Ben tartı bildirimi yapacağımHayirli bayramlar kizlar nasilsiniz yarin basliyormuyuz tarti bildirimi olacakmi
Oooo iyi gezmeler bizim için de gezGençler nasılsınız özledim sizleri
Yarın Diyarbakır ardından Mardin
Bende yapiyim bir hafta daha uzatirsam iş kotuye gidebilirAyın 20sinde başlıyoruz ama isteyen kişiler yarışa katılabiliyor yine. Ben tartı bildirimi yapacağım
Tartı bildirimi cuma günlerimi yapılıyor ilk sayfada öyle yazıyordaAyın 20sinde başlıyoruz ama isteyen kişiler yarışa katılabiliyor yine. Ben tartı bildirimi yapacağım
Büşra gelmek üzere . Kabul edersenKolaylıklar seninle olsun bitanem şu an senin için tüm dualarımız.
Busra196 yi evine yerleştirdik , kendi dünyasına daldı gitti. Gelse diye bekliyoruz.
Sıra sende kuzum umarım bizden çok uzak kalmazsın.
Hosgeldin evine nerelere gittin Allah içine sindirsin canım benimKlasik sözü söyleyim
" Evim evim güzel evim"
Eve gelince sanki hepinize kavuşmuşum gibi güzel bir his kapladı içimi çok mutluyum.
Heyyyyyy ben geldiiiim
Bende mesaj yazdim ardarda bakiyorum cevap geldimi diye baktim kimse yok okadar alismisizki aninda etkilesimeBen kalabalık halimizi özledim
Genelde cumartesi oluyor ama bayram tatili biraz uzadi herkes toplansin diye sanirim 20 nisanda basliyoruz ama bir grup arkadas var yarin tarti atabilirsinizTartı bildirimi cuma günlerimi yapılıyor ilk sayfada öyle yazıyorda
Teşekkür ederim bende yarın atarımGenelde cumartesi oluyor ama bayram tatili biraz uzadi herkes toplansin diye sanirim 20 nisanda basliyoruz ama bir grup arkadas var yarin tarti atabilirsiniz
Bu bayram hepimiz cozuttuk sanirim guzel beslenmek ne kadar kiymetli insan yiyince anliyorHerkese İyi akşamlar ben buradan uzaklaşınca İyi cozuttum uzak kalmaya gelmiyor ne spor var ne dengeli beslenme bana çok iyi geliyorsunuz fazla geçmişlere bakamadim ama 20.sinde mi gruplar başlıyor anladığım kadarıyla ağır siklet olarak geliyorum bende
Cumartesi günü fotoğraflı bildirim yapıyoruz salı da ara bildirimTartı bildirimi cuma günlerimi yapılıyor ilk sayfada öyle yazıyorda
Cumartesi fotoğraflı tartı bildirimi ve salı da kontrol amaçlı tartı bildirimimiz var canım (fotoğrafsız) Normalde oldukça kalabalık, aktif, bıcır bıcır bir grubuz ama bayram tatili sebebiyle ara verildi.Tartı bildirimi cuma günlerimi yapılıyor ilk sayfada öyle yazıyorda
Ayyy ben düne kadar iyiydim dün kendimden korktum 8 tane baklava yemişim eyvah dedim yine eski halime döndüm ama bugün toparladım çok şükürBu bayram hepimiz cozuttuk sanirim guzel beslenmek ne kadar kiymetli insan yiyince anliyor
Kolay gelsin canım, iyi geçti, ilk gün görümcemlerle kahvaltı yapıp biraz gezdik, bikaç misafir ağırladım.Hepinize Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
Hepinizin Bayramı Kutlu Olsun
Yoğundum iş ev bayram vb.
Bugün badana başladı şükür.
2 gün sonra biter.
Temizlikçiler temizlik yapıcak.
Bende tekrardan yaparım.
Nakliye ile anlaştık.
Yavaş yavaş herşey oluyor gibi.
Bu gece nöbetteyim
Dün kahvaltıda bütün peynir çeşitlerinden
tabağıma aldım( ben çok çeşit peynir severim)Ailecek bayram kahvaltısı yaptık Bir tanede küçük börek yedim.
Bugün sağlıklı beslendim.
Sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bayram özledim sizleri
Aman Allah esirgesin, annene, babana Rabbim rahmet eylesin, mekanları cennet olsunGünaydın hanımlar
Bir tek dün dışarıdaydım 2 ziyarete gittim diyeti resmen patlattım. Sabah + 1 gösteriyordu tartı ama bugün normalime döndüm.
Dün annemi babamı ziyarete mezarlığa gittim babam 34 yıl annem 8 yıl olacak halen ağır geliyor oraya gitmek ayaklarım geri geri gidiyor
Dün gece de kuzucuklarımdan birini ellerimle gömdüğümü gördüm rüyamda çok kötüydü
Bir kahve yaptım kendime gelmeye çalışıyorum.
Dün bende eltimde tüm diyeti batlattım ve aynen kendimden korktu. bu nee yaa dedim son iki aydır öyle bir menü yememiştim velhasıl bayram beslenme adına kötü geçtiAyyy ben düne kadar iyiydim dün kendimden korktum 8 tane baklava yemişim eyvah dedim yine eski halime döndüm ama bugün toparladım çok şükür
HoşgeldiiinKlasik sözü söyleyim
" Evim evim güzel evim"
Eve gelince sanki hepinize kavuşmuşum gibi güzel bir his kapladı içimi çok mutluyum.
Heyyyyyy ben geldiiiim