Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma, tüm gün Duba gibiydim, dışardayım diye su içemedim, ödem atacağım tuttu, burnumdan getirdiaslında bu ikisi de ödem çözer ama anlamadım.
Bana da gel lütfen, çoğu gereçlerden Çifter Çifter var, bazıları daha fazlaBen de minimalist yaşamcıyım. Geçen sene eve taşınırken sadece ihtiyacım olan temel şeyleri koydum eve. Evde gereksiz bir kaşık çatal bile yok. Bazen evi dolaşıyorum atılacak bişey var mı diye bulamıyorum çok sade ve çok kullanışlı o yüzden temizliği de kolay oluyor. Geçen bende kaynanamların evini temizledim ben de çalışmayan 2-3 saat buldum gaz lambaları buldum atın bunları diyorum attırmıyorlar da ruhum daraldı evi temizlerken.
Senin de canım benimSağlıklı, huzurlu çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.
Bayramınız kutlu olsun.
İyi bayramlar canımİyi bayramlar kızlarrr
İyi bayramlar canımmm biz de seni çok seviyoruzHayırlı bayramlar arkadaşlar . Her şey gonlunuzce olsun inşallah .Hepinizi seviyorum
Hayırlı bayramlar, hamdolsun iyiyim, sen nasılsın?Selamlar kızlar nasılsıniz hepinizin bayramını kutlarım hayırlı iyi bayramlar
Sagolasin fezam çok şükür iyiyimHayırlı bayramlar, hamdolsun iyiyim, sen nasılsın?
iyi bayramlar canım ben de ya yarın ya yarından sonra başlayacağım. yazlık ayakkabılarımı çıkaracağım bir de bazı küçük eşyalarımı dökeceğim ortaya ne var ne yok diye bir düzenlemeye gideceğim inşallahSelam kızlar
Birazcık geç oldu ama iyi bayramlar
Bayram tatilini fırsat bilip evi döktüm ortaya, herşeyim karman çormandı onlarla uğraşıyorum günlerdir
Merhaba iyi bayramlar hoşgeldinizİyi bayramlar bende katılabilirmiyim aranıza
Kolay gelsin canım, bana bi 10 gün daha lazım evi adam edebilmem içiniyi bayramlar canım ben de ya yarın ya yarından sonra başlayacağım. yazlık ayakkabılarımı çıkaracağım bir de bazı küçük eşyalarımı dökeceğim ortaya ne var ne yok diye bir düzenlemeye gideceğim inşallah
Hoşgeldiniz iyi bayramlar ilk sayfada form var doldurursanız tanışalım 20 Nisan ‘ da başlayacak yarışmalar inşallahİyi bayramlar bende katılabilirmiyim aranıza
Afiyet olsun canım, bayramda bu kadar hafif geçirmiş olman harika. Tebrik ediyorum seni.Menü
Sabah: yaprak galeta 2 tane
Menemen 2 kaşık
Labne 1 tatlı kaşığı
Ara:yok
Akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 servis kaşığı makarna
Yeşil fasulye kavurması 2 kaşık
1 tane baklava
Cordelia
Afiyet olsun canım, menün yine çok güzel.İyi akşamlar
10.04.2024 Çarşamba
Sabah 2 kupa y.sütlü filtre kahve,yarım çay bardağı leblebi
Öğle 13:00 1 yumurtadan menemen,1 dilim tbe,45 gr süzük peynir,7 zeytin,şekersiz çay
Ara 16:30 2 mısır ve pirinç patlağı arası 20 gr süzük peynir,
Akşam 19:45 3 1 kepçe tavuk çorbası, 2 dilim tbe, 3 yk fırın sebze,2 yk yoğurt
Şimdi kafeinsiz kahvemi içiyorum. Bugün nedense zor doydum
3 lt su
2500 adım (bugün ara verdim)
@serap911 Cordelia