- 18 Mart 2018
- 29.949
- 117.900
- 34
Bunu görmeden az önce bende yazdımTelefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama çalmayacak biliyorum. Yüreğim diyor ki boşuna bekleme, aramaz gururundan, seni çok sevse de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu görmeden az önce bende yazdımTelefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama çalmayacak biliyorum. Yüreğim diyor ki boşuna bekleme, aramaz gururundan, seni çok sevse de
Bayram sayılmaz, sayılmayacak dimi, sayılmasın lütfenBende varım ama bayramda 1 dilim baklava mi yer mutlu mesut yaşarım
Başlayalım da, ben damar temizliği yapacaktım, belki yan çizer sizi bırakırımŞimdiden afiyet olsun canım. Aaaa cidden biz şekersize başlayacaktık dimi, iyi hatırlattın valla. Ben tamamen unutmuşum.
Ben katılırımLenaG
@Mthn83
patimsilizm
@yazarhanim35
@sara_28
gezegenfeza
Ece Didem
Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
Kinoalihatun
@Tesnim1903
Ellssa
@ffestinalente
@arke
LenaG
serap911
@tomrs
@Cordelia
@trueliving_
Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
@zensim
@_ASTRAL_
Arkadaşlar ben bu listeyi geçen haftaki seçmeler kısmından aldım, eksik varsa kusuruma bakmasın. Anlamadığım işler bunlar. Kimler 20 Nisan'a kadar aynı düzende devam etmek istiyorsa bildirsin, bugün yine takım kurup devam edelim.
@Cordelia kaptanım sanırım sen yapalım demişsin, ne dersin böyle bir düzen oluşturalım mı.
Kim olmak ister benim rakibimmKendine rakip seçip yarışabilirsin
Sayılacak bence abartmadan bir dilim baklava börek vs serbest olsun bence ama dengeleyelim sonra yersek ipin ucu kaçar diye korkuyorumBayram sayılmaz, sayılmayacak dimi, sayılmasın lütfen
Eline sağlık canım bende izinliyim 15 nisandan sonra düzene devam inşallah memlekete gıdıcezLenaG
@Mthn83
patimsilizm
@yazarhanim35
@sara_28
gezegenfeza
Ece Didem
Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
Kinoalihatun
@Tesnim1903
Ellssa
@ffestinalente
@arke
LenaG
serap911
@tomrs
@Cordelia
@trueliving_
Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
@zensim
@_ASTRAL_
Arkadaşlar ben bu listeyi geçen haftaki seçmeler kısmından aldım, eksik varsa kusuruma bakmasın. Anlamadığım işler bunlar. Kimler 20 Nisan'a kadar aynı düzende devam etmek istiyorsa bildirsin, bugün yine takım kurup devam edelim.
@Cordelia kaptanım sanırım sen yapalım demişsin, ne dersin böyle bir düzen oluşturalım mı.
Benim icin bir değişiklik yok yine ayni devam ama kilo vermeye degilde korumaya adapte olacagim o yuzden hazırlık bölümünde sizle devamLenaG
@Mthn83
patimsilizm
@yazarhanim35
@sara_28
gezegenfeza
Ece Didem
Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
Kinoalihatun
@Tesnim1903
Ellssa
@ffestinalente
@arke
LenaG
serap911
@tomrs
@Cordelia
@trueliving_
Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
@zensim
@_ASTRAL_
Kim olmak ister benim rakibimm
2 ay önce su böreği aldım, bayramda pişireceğim, sen şimdi 1 dilim dersen ben o bir dilimi 4 dilime eşdeğer kesip 1 dilim yaparım ki doğru olmazSayılacak bence abartmadan bir dilim baklava börek vs serbest olsun bence ama dengeleyelim sonra yersek ipin ucu kaçar diye korkuyorum
Dün hastaydım kilo bildirimi yapamadım. Herkesten özür dilerim. Devam etmek istiyorum kabul edersenizLenaG
@Mthn83
patimsilizm
@yazarhanim35
@sara_28
gezegenfeza
Ece Didem
Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
Kinoalihatun
@Tesnim1903
Ellssa
@ffestinalente
@arke
LenaG
serap911
@tomrs
@Cordelia
@trueliving_
Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
@zensim
@_ASTRAL_
Hayırlı olsunLenaG
@Mthn83
patimsilizm
@yazarhanim35
@sara_28
gezegenfeza
Ece Didem
Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
Kinoalihatun
@Tesnim1903
Ellssa
@ffestinalente
@arke
LenaG
serap911
@tomrs
@Cordelia
@trueliving_
Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
@zensim
@_ASTRAL_
Canım sizde çok sağolun
Allah kolaylık versin canım Baya yoğun günler seni bekliyor. Ben buradayım hep beklerim efenimHayırlı olsun
Ben taşınma temizlik badana vb. işler için ayrıca bu hafta ful işyerindeyim.Ayın 14.den sonrada devamlı 5 gün gündüz vardiyasına geçicem.Biraz izin istiycektim. Beslenme Liste tartı vb.bir müddet katılamıycam.Taşınma yerleşme düzenim kurulunca kaldığım yerden kabul ederseniz devam edicem.Diyete devam edicem belki bu aşamada yavaş kilo verme olabilir ama almıycam.Bana çok destek oldunuz hiç tanımadan hepinizden Allah razı olsun.Fırsat buldukça sohbete gelirim.@Elhan
Canım İyiki varsınİl
Allah kolaylık versin canım Baya yoğun günler seni bekliyor. Ben buradayım hep beklerim efenim
Ben de gezcem ama burdanda ayrılamıyoumBen bayramda gezmeye gideceğim canım
Beraber zayıflayacağız sadece online çalışıyor bana uyar dersen instagram hesabını atarım tabii ki senin de çok seveceğini düşünüyorum.Canım İyiki varsın
Benden önce zayiflıycan
Belki bende benim 3 aylık paket bitince
Senin diyetisyenle devam ederim
Tabii bana adres verirsen
Ben diyetime devam edeceğim ama il dışında olmamdan kaynaklı girip bildirim yapamıyorum maalesef o yüzden ben bir süre ara vericemLenaG
@Mthn83
patimsilizm
@yazarhanim35
@sara_28
gezegenfeza
Ece Didem
Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
Kinoalihatun
@Tesnim1903
Ellssa
@ffestinalente
@arke
LenaG
serap911
@tomrs
@Cordelia
@trueliving_
Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@badem000
@zensim
@_ASTRAL_
Amin canım çok teşekkür ederimEce Didem
Canım çok sevindim bayramda biraz telaşlı olacaksın ama değer çok sevindim sağlıkla huzurla mutlulukla oturun. Güzel anılar biriktirin inşallah