- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi bi konuşma yaptım yoksa zorluyordu, sen de yap bakalımKeşke benim eşim de öyle olsa dün gece yine ağzıma cips tikmaya çalıştı da zor hayır dedim
O zaman nedeni belli oldu kilo verememenin. Bu takviyeler vücutta enerji görevini görüyor ve fazla yağların atılmasında nakliye görevi alıyor.Teşekkür ederim canım almıştım bu takviyeleri ama henüz kullanmaya başlamadım
Tebrikler canım. Olmak istediğim kilodasınGunaydin
Ece Didem Elhan Cordelia
Geçen hafta 58.8
Bu hafta 57.5
Fark -1.3
Sanırım bu kilomu korumalıyım 55 hedefti ama sanki vucut bu ara daha düşüğü kaldirmayacak gibi... Bakalim bayramdan sonra ne yapmis olucam
Eki Görüntüle 3412333
Canım merak ettik seni oğlunuArkadaşlar günaydın. Bildirim var bugün unutmadım, oruç olduğum için akşam üzeri yapacağım. İnşallah gün içinde de geleceğim.
O kadar güzel yazmışsın kiCanımm benim hedefim hep 59du ama itiraf ediyorum hiçbir zaman ulaşamayacağımı düşünüyordum çünkü o kadar uzun zamandır o kiloda değildim ki
Ama başta canımmm Elhan ımm olmak üzere buradaki tüm arkadaşların desteği ve varlığıyla şu anda hedefimin de altına indim çok şükür, bırakmak istediğim o kadar çok anım oldu ki pes etmeye şu kadarcık kalan günlerim o günlerde Cordelia cığımın bir tanecik sözü beni silkeledi devam kızım dedim kendime
Ya da öfff yeter sıkıldım dediğim günlerde canımm Mthn83 bir dürtükledi beni kalk kalk yasemin sıkılmak nedir dedim
Ya da patimsilizm ‘nın tabakları o kadar gözümü doldurdu ki ben de böyle olacağım dedim
Ve adını sayamadığım diğer bütüüünnnn arkadaşlarımın desteği çok çok önemliydi benim için
Bu sayfa ve buradakiler çok ama çok kıymetli, burada kaldığın sürece istediğin kilolara gelmemen imkansız gibi birşey, sabret o günler sağlıkla gelecek merak etme
Teşekkür ederim canım ama ben cumartesiye göre almadım eksiyi yanlış oldu galibaTebrik ederim canım her türlü eksi candır
Harikasın enerjine motivasyonu maşallahGünaydın güzellikler
Uyanınca hemen size koşuyorum. Küçükken hemen sokağa arkadaşlarının yanına koşan çocuklar gibi
Umarım hepinizin bol eksi olduğu bir gün olur. Kendinize bayram hediyesi verin
AynenBen de söylemiyorum çünkü hafif bir tebessüm oluyor suratlarında yıllardır aynı şey der gibi
Sağol kaptanım ama benim eksi geçen Cumartesiye göre olmadı salı gününden aldım yanlis almışımBugün dengelersin canım
Beslenme güzel zaten
Sporda güzel
Haftalık ödül olmuş çiğ köftende
Afiyet olsun
İnşallah canimBayramdan sonra güzel eksiler görücez
Canım hep birlikte inşallah
Harika yazmışsınBurada eski olanlar bilir. Çok şık ayağım tokezlemistir. Kendime küsüp yürüdüğüm yolu geri dönmüştüm. Ama hep arkamdan seslediniz bazen hadi birlikte koşalım dediniz. Bazen yumuşacık anne sevgisi gibi güzel güzel konuştunuz. Bazen tek senmisin diye fırçayı bastiniz.
Hiç yurumedigim yolları yürüdüm. Kendimde gizli olan güzelliği buldum
Şimdi bu güzelliğe hiçbir kıyafeti yakıştıramıyorum Alışveriş yapmak çok zor
serap911 canım bir kuğu gibi süzülüp tüm gözlerin üstünde olacağı günü düşün. Oradaki herkes dost olmayacak. Ama o senin günün olacak. Mutluluktan ayaklarının yerden kesildiği japon çizgi filmlerindeki uçan prenses sen olacaksın. Bizde o güne hazirlanman için burada olacağız
Kimseyi değil kendini mutlu et.
Tebrikler
Herşey gönlünce olsun canımEveettt inşallah diyetisyenim 14 güne yarım kg gitse ben tamamım dedi ama var gücümle uğraşacağım. Başaracağım bu sefer
Evet canim öyle idi ben yanliş almışım uyarın için teşekürlerHayırlı olsun canım çok sevindim inşallah herşeyiyle içine çok siner mutlulukla sağlıkla oturun
Farkı alırken ctesiden ctesiye alıyoruz canım sen salı günüyle bugün arasındaki farka bakmışsın ama geçen hafta ctesi tartın yok muydu?
Ah misafirlikler davetler diyet esnasında sosyalleşmekte sıkıntıDün ki menüm facia misafirlikteydim mecbur kaldım yine hafif olanı seçtim
Sahur iki tb ekmek ten karışık tost
2 dolma 3 sarma bir tbk salata avuç içi kadar lahmacun çorba 2 3 kaşık
Ara ince bir dilim şambalı ve bir bardak kola
Yaktım şıramı bu tartıya da yansır şimdi keşke dün yapsaydım bildirimi
Elhan LenaG
Tebrikler eksi olsun da yeter kiGünaydın kızlar reglim başlıyor o yüzden az eksi çıktım aslında daha çok gitmişti ama olsun
Geçen cumartesi 68.9
Bugün 68.65
Fark -250
Eki Görüntüle 3412317
Cordelia Elhan LenaG
Çok şükür canım çok sevindim güle güle oturunGünaydın Arkadaşlar
Bugün güzel eksiler görelim
Benim ödemden ellerim
Ayak ve ayak bileklerim çok şişti
Dün uykusuz bütün gün her işi halledicem diye ödem oluştu.
Sizinle sıkıntılı zamanlı hallerimi paylaştım.
Güzel haberimide ilk Sizlerle paylaşıyım.
Ev buldum dün tuttuk evraklarımızı imzaladık çok şükür
6 ay biri oturmuş sadece.
Yeni bir küçük site.
Ama badana gerekiyor
Bu hafta badanacı gelicek yapıcak
Temizlik isinide hallettikmi
Nasipse haftaya taşınırız.
Hepinizden Allah razı olsun
Teselli verdiniz dua ettiniz
İyiki bu sayfaya denk gelmişim.
Aminn inşallahBurada eski olanlar bilir. Çok şık ayağım tokezlemistir. Kendime küsüp yürüdüğüm yolu geri dönmüştüm. Ama hep arkamdan seslediniz bazen hadi birlikte koşalım dediniz. Bazen yumuşacık anne sevgisi gibi güzel güzel konuştunuz. Bazen tek senmisin diye fırçayı bastiniz.
Hiç yurumedigim yolları yürüdüm. Kendimde gizli olan güzelliği buldum
Şimdi bu güzelliğe hiçbir kıyafeti yakıştıramıyorum Alışveriş yapmak çok zor
serap911 canım bir kuğu gibi süzülüp tüm gözlerin üstünde olacağı günü düşün. Oradaki herkes dost olmayacak. Ama o senin günün olacak. Mutluluktan ayaklarının yerden kesildiği japon çizgi filmlerindeki uçan prenses sen olacaksın. Bizde o güne hazirlanman için burada olacağız
Kimseyi değil kendini mutlu et.
Süpersin canım tebrik ederm seniGunaydin
Ece Didem Elhan Cordelia
Geçen hafta 58.8
Bu hafta 57.5
Fark -1.3
Sanırım bu kilomu korumalıyım 55 hedefti ama sanki vucut bu ara daha düşüğü kaldirmayacak gibi... Bakalim bayramdan sonra ne yapmis olucam
Eki Görüntüle 3412333
Benim aklım karışmış canlar salı gününden eksiyi almışım
Tebrikler ne güzel bir rakam süpersinGunaydin
Ece Didem Elhan Cordelia
Geçen hafta 58.8
Bu hafta 57.5
Fark -1.3
Eki Görüntüle 3412333
Benimki hap, sıvı deyil, k2 si yokmuş, doktora sordum, farketmez yinede içebilirsin zaten yeşil yapraklı yiyorsundur, onlarda var dedi, düzenli menüye eklemem gerek.İftar yaparken yemekten 1kaşık alıyorum 7 damla d3k2 damlatıp sonra ağzıma atıyorım. Her 10 kiloya 1 damla kilona göre.
Yağda çözülen vitamini nasıl aç karna kullanıyosun ben şaşırdım.
Sana da şifa olsun