- 21 Şubat 2013
- 8.632
- 18.339
Teşekkür ederim kaptanicemÇok güzel menü afiyet olsun ve ayaklarına sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanicemÇok güzel menü afiyet olsun ve ayaklarına sağlık
Ooo bayramda ne olur bilemem ama bayram haftasını saymazsak sanki son 2 hafta kalmış 2 li hanelere
Eveettt inşallah diyetisyenim 14 güne yarım kg gitse ben tamamım dedi ama var gücümle uğraşacağım. Başaracağım bu seferOoo bayramda ne olur bilemem ama bayram haftasını saymazsak sanki son 2 hafta kalmış 2 li hanelere
cuma günü için riskli olmuş afiyet olsun arada kaçıyor ne yapalımDün ki menüm facia misafirlikteydim mecbur kaldım yine hafif olanı seçtim
Sahur iki tb ekmek ten karışık tost
2 dolma 3 sarma bir tbk salata avuç içi kadar lahmacun çorba 2 3 kaşık
Ara ince bir dilim şambalı ve bir bardak kola
Yaktım şıramı bu tartıya da yansır şimdi keşke dün yapsaydım bildirimi
Elhan LenaG
Ohooo sana yetişmek için çoook uğraşmam gerek Ben şu 9 ları bir göreyim de aşağı doğru koşa koşa gideceğimMaşşalah süphan Allah bu gidişle degil 9 şu rakamı sen benide geçersin
Heyooo bak geldi işte güzel bir eksi tebrik ederimGünaydın canlar
Geçen hafta cumartesi kilom 64,4
Bugün 63,5 eksildi odem gitti çok şükür
-0,9
Elhan
Cordelia
LenaG Eki Görüntüle 3412315
İnşanlah 20 nisanda en az - 3 kilo ile glcm çünkü çok güzel bir program hazırladım kendime beni yoldan çıkarmazlarsacuma günü için riskli olmuş afiyet olsun arada kaçıyor ne yapalım
Canım gardolap dolu benimdeNe ciciler çikacak vitrine hadi bakalım inşallah bitanemmm.
Maddi , manevi kârlar bizi bekliyor
Çok teşekkür ederim kaptanicemHeyooo bak geldi işte güzel bir eksi tebrik ederim
Amin canım çok sağolOoo bayramligin hayırlı olsun güle güle otur. Sahibi sen olasın İnşallah
Rakamları boşver hem regl hem eksi muhteşem bir eksi gelecek haftaya yada bayram için ufak bir avansin var
Bardağın dolu kısmını görmeye çalış. Dengeli yiyorum kilo veriyorum sağlıklı kalıyorum diyeceksin
Canım azmini ve zaferini biliyoruz ipin ucunu bırakma. Taşınma süreci diyet için pek iyi olmuyor ama sonrasında toparlarsin eminim
Ama evine aşık olup bizi unutma
Canım beni geçtin
Sadece yoruldum artık demeyecek şekilde devam et canımEveettt inşallah diyetisyenim 14 güne yarım kg gitse ben tamamım dedi ama var gücümle uğraşacağım. Başaracağım bu sefer
Oyy beni bırakıp geçmiş:) çok tebrik ederim ama yetişcam sanaGünaydın canlar
Geçen hafta cumartesi kilom 64,4
Bugün 63,5 eksildi odem gitti çok şükür
-0,9
Elhan
Cordelia
LenaG Eki Görüntüle 3412315
Valla bu şekil gidinirse inan geçersin sen bana bakma benim motor lar agır çalışıyor yoksa şimdi 58 olmam gerektiOhooo sana yetişmek için çoook uğraşmam gerek Ben şu 9 ları bir göreyim de aşağı doğru koşa koşa gideceğim
İnşallah canım haklısın yol çok uzun ama umutluyum full destek masterfit var harika bir diyetisyenim var. Hiçbir zaman bu kadar umudum olmamıştı.Sadece yoruldum artık demeyecek şekilde devam et canım
Bende yürüdüm o yolu uzun ve yorucu olabiliyor
Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah herşeyiyle içine çok siner mutlulukla sağlıkla oturunGünaydın Arkadaşlar
Bugün güzel eksiler görelim
Benim ödemden ellerim
Ayak ve ayak bileklerim çok şişti
Dün uykusuz bütün gün her işi halledicem diye ödem oluştu.
Sizinle sıkıntılı zamanlı hallerimi paylaştım.
Güzel haberimide ilk Sizlerle paylaşıyım.
Ev buldum dün tuttuk evraklarımızı imzaladık çok şükür
6 ay biri oturmuş sadece.
Yeni bir küçük site.
Ama badana gerekiyor
Bu hafta badanacı gelicek yapıcak
Temizlik isinide hallettikmi
Nasipse haftaya taşınırız.
Hepinizden Allah razı olsun
Teselli verdiniz dua ettiniz
İyiki bu sayfaya denk gelmişim.
Farkı alırken ctesiden ctesiye alıyoruz canım sen salı günüyle bugün arasındaki farka bakmışsın ama geçen hafta ctesi tartın yok muydu?