- 23 Haziran 2019
- 8.740
- 37.865
Vuhuuuu gözlerim ne harika eksiler görüyor böyleee
Tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhuuuu gözlerim ne harika eksiler görüyor böyleee
Allah'ım Allah'ım
Çok sevindim senin adına, bende korkuyorumtartı beni yine şaşırtı korkarak üstüne çıktım neyseki sonuç yüz güldürücü oldu
teşekkür ederim kaptanım desteklemelerin işe yaradıİşte bu beeee çok tebrik ederim
tatil miii yokum derken bak bizi özlersin hee nolcek belki tatilde daha çok boş vaktin olucak ve bize selam vermek isteyeceksin
Ay hiç deme canım o kadar sıktım kendimi son güne bomba elimde patladıTeşekkür ederim canım ama ben cumartesiye göre almadım eksiyi yanlış oldu galiba
Harikasın enerjine motivasyonu maşallah
Aynen
Sağol kaptanım ama benim eksi geçen Cumartesiye göre olmadı salı gününden aldım yanlis almışım
İnşallah canim
Harika yazmışsın
Tebrikler
Herşey gönlünce olsun canım
Evet canim öyle idi ben yanliş almışım uyarın için teşekürler
Ah misafirlikler davetler diyet esnasında sosyalleşmekte sıkıntı
Tebrikler eksi olsun da yeter ki
Tebrikler
tebrikler çok güzel sonuç
Teşekkür ederim canımTebrikler
Teşekkür ederim, 300 gramcık daha gitse büyük motivasyon olacaktıtebrikler çok güzel sonuç
Tebrik ederim gitmeler gelmeler derken yine de eksi geldiiii
Evet menülerin güzeldi ama regl arkadaş gelmişse yapacak bir şey yok olsun yine de artı çok değil benceBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 58,40
Bugün: 58,70
Fark: +300
Yüzde: -0,51
Kaptanım az önce regl oldum sanıyorum ki bunun şişkinliği var çünkü geçen haftalara göre az bile yedim bu hafta ama ancak bu kadar koruyabildim
LenaG
Elhan
Cordelia
Eki Görüntüle 3412397
Günaydın canlar
Geçen hafta cumartesi kilom 64,4
Bugün 63,5 eksildi odem gitti çok şükür
-0,9
Elhan
Cordelia
LenaG Eki Görüntüle 3412315
Günaydın kızlar reglim başlıyor o yüzden az eksi çıktım aslında daha çok gitmişti ama olsun
Geçen cumartesi 68.9
Bugün 68.65
Fark -250
Eki Görüntüle 3412317
Cordelia Elhan LenaG
Günaydın kızlar. son günlerde biraz yedim artı olmuşum
Cumartesi 88.6
Bugün 89.8
Fark +1.2
Bir kısmı +1 kısmı ödem
Sanırım yeni katıldı aramıza
Bugün 74.1
Fark -800 Gr
Gunaydin
Ece Didem Elhan Cordelia
Geçen hafta 58.8
Bu hafta 57.5
Fark -1.3
Sanırım bu kilomu korumalıyım 55 hedefti ama sanki vucut bu ara daha düşüğü kaldirmayacak gibi... Bakalim bayramdan sonra ne yapmis olucam
Eki Görüntüle 3412333
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 58,40
Bugün: 58,70
Fark: +300
Yüzde: -0,51
Kaptanım az önce regl oldum sanıyorum ki bunun şişkinliği var çünkü geçen haftalara göre az bile yedim bu hafta ama ancak bu kadar koruyabildim
LenaG
Elhan
Cordelia
Eki Görüntüle 3412397
Harika eksiler var
Teşekkür ederim canımTebrik ederim gitmeler gelmeler derken yine de eksi geldiiii
Uyanır uyanmaz buradayımteşekkür ederim kaptanım desteklemelerin işe yaradı
tatil miii yokum derken bak bizi özlersin hee nolcek belki tatilde daha çok boş vaktin olucak ve bize selam vermek isteyeceksin