- 21 Şubat 2013
- 8.632
- 18.339
Teşekkür ederim canm inşallah gel tabi gitsin yağlar ödem gitti sanırım canm 65 görmüştüm tekrar danOyy beni bırakıp geçmiş:) çok tebrik ederim ama yetişcam sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canm inşallah gel tabi gitsin yağlar ödem gitti sanırım canm 65 görmüştüm tekrar danOyy beni bırakıp geçmiş:) çok tebrik ederim ama yetişcam sana
Aa tartımız aynı uygulamasını kullanmıyor musun ?Günaydın kızlar reglim başlıyor o yüzden az eksi çıktım aslında daha çok gitmişti ama olsun
Geçen cumartesi 68.9
Bugün 68.65
Fark -250
Eki Görüntüle 3412317
Cordelia Elhan LenaG
Günaydın jasminimGünaydın kızlar
Çok sevindim ben sana yaklaşayım:)Teşekkür ederim canm inşallah gel tabi gitsin yağlar ödem gitti sanırım canm 65 görmüştüm tekrar dan
Canm benim 0,4 de çok iyi bayarmda dikkat etmeliyiz hem de coook ah benim o nefsim varya başka yerlerde ikramliklarda uçuyor uçuyor
Sanırım yeni katıldı aramızaHayırlı olsun canım çok sevindim inşallah herşeyiyle içine çok siner mutlulukla sağlıkla oturun
Farkı alırken ctesiden ctesiye alıyoruz canım sen salı günüyle bugün arasındaki farka bakmışsın ama geçen hafta ctesi tartın yok muydu?
Bugün 74.1Günaydınlar
Salı günü kilo bildirimi
30.03.2024. 74.9
02 04.2024. 74.5
Eksi: 400 gram
Elhan Cordelia @Ece Didem
İnşallah canm bayramda dikkat edelim görüşelim burda sık sık vazgectiklerimizden bahsedelim konuşalım nefsimizi yenelim dur diyelimÇok sevindim ben sana yaklaşayım:)
Aynen eşime de söyledim beni tut diye, dün gece kokoreç gazına gelmiştim yeme dedi ., tuttu beniİnşallah canm bayramda dikkat edelim görüşelim burda sık sık vazgectiklerimizden bahsedelim konuşalım nefsimizi yenelim dur diyelim
Harika canm hiç bir şey kaybetmiyoruz kazanıyoruz oh oh misAynen eşime de söyledim beni tut diye, dün gece kokoreç gazına gelmiştim yeme dedi ., tuttu beni
Teşekkür ederim canım almıştım bu takviyeleri ama henüz kullanmaya başlamadımBen bu hafta D3 K2, omega3, magnezyum takviye kullanmaya başladım. Bağırsaklarım durmuştu artık. Korkunç halsizlik akşam uyumaz sabah kalkmaz haldeydim. Bir sürü birşeylerde vardı. Kilom da uzun zamandır durmuştu biliyorsunuz.
Doktor kullan dedi bir süre bunları.
Bu hafta bağırsaklar tıngır mıngır nazlanarak çalışmaya başladı sanki
Uyku konusunda çok mutlu oldum erken uykum geliyor müthiş enerjik uyanıyorum.
En müthişi kiloma yansımasıydı. Yani bence bu takviyelerden
Çünkü ben aynı beslenmedeyim
Sana da tavsiye ederim. Sen de faydasını görürsün.
Uygulamayı da kullanıyorum ama ondan fotoğraf atmayı akıl edemedim canım Bi dahakine öyle yapıyım bariAa tartımız aynı uygulamasını kullanmıyor musun ?
Eksini tebrik ederim canım
Diyetisyenimde aynısını söyledi biliyomusunSaracim yağ hücrelerin bir anda boşalacak ümidini yitirme. Yaşadıklarını birebir biliyorum. Menülerin çok iyiydi. Bu gecici bir durum. Az sabret tatlım.
Keşke benim eşim de öyle olsa dün gece yine ağzıma cips tikmaya çalıştı da zor hayır dedimAynen eşime de söyledim beni tut diye, dün gece kokoreç gazına gelmiştim yeme dedi ., tuttu beni