Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Kazanarak yiyecezOna şüphe yok da siz yarışmayı yanlış anlamışsınız. Yemeyeceksiniz beybisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazanarak yiyecezOna şüphe yok da siz yarışmayı yanlış anlamışsınız. Yemeyeceksiniz beybisi.
bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş diye boşuna dememişler , hayırlısıyla çocukların haberi varken de olur :))Canım ahh ahhh biz kendimizi dünür olarak kabul ettik de çocukların haberi yok bundan
Güzel sözlerini katlayarak ben de sana sunuyorum...o senin güzelliğin
tabi senden küçük sana abla diyen evde kimse yok ondan :)))Abla denince bir garip hissettim
ben de az önce 3 parça ütüledim gerisini yarın kazanlı ütüyü açınca yapıcam ev ahalisi uyudu yatılı misafir de var sese rahatsız olmasınlar dedim mecbur her hafta bir kucak dolusu ütü var yaavffTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim bende sevmem kendilerini napalım mecbur katlanıyoruz birbirimize
aa 2 kardeşin varmış bende en küçük sensin sandım :) olsun benim gözüm de hepiniz küçücük minicik sevimli minnoş kuzularımsınızzzzzzTakılıyorum canim ya iki tane kucuk kardeşim var abla diyorlar aliskinim burda tuhaf geldi
Nasil demek istersen istedigin gibi hitap edebilirsin
birinizi yorucam valla , teknolojiyi elinin altın da olup kullanmayan cinsin tekiyim, bu gün kayınım yola çıkmış abisine konum atsana dedi o da bilmiyor bana soruyor ben de şaşkın ördek gibi baktım ben ne anlarım konum atmaktan hiç lazım olmadı didimm , oğlan da bisiklet sürmeye çıktı evde yok en son kardeşi telde tarif etti de yaptı :))))Kolay seyler öğretirim cuma gunu gelmeden ,musait oldugunda deneriz
gülüm hafta sonu genel hep öyleyiz dışarı işi ev işi çoluk çocuk evde oluncaBu hafta iştahın olmaması süper cumaya harika bir sonuç gelecek o zaman bakarsın haftaya sen kırmızı takımın kaptanı olursun takımını kurarsın
Ahh birde açılsa teşekkür ederiz,,
Ben yedirirmiyim size avantajı
Ben bugün burda olamadım abla plansiz bir dışarı çıkma maceramiz oldu
Haftada yasariz aynısını
Evet şuan adam akıllı bir biz devam ediyoruz
Haftaya daha oturmuş olsun ilkin günahı olmazmış
Anam anam duyan gelmiş hep atıştırma geçiştirme yapmışsın
Birde bana ben seçtim sende seç diyor sanki kimse bırakmış bana da
Ona ne şüphe
Adım biraz daha fazla olsa daha güzel olabilirmiş onun dışında güzel menü olmus
Benimde bugün olmam lazımdı gelmedi hayta
aaa niye ki gülüm bal çok faydalı mübarek bir nimet daha bu akşam geldi ballarım ilk fırsatta sabahları bal elma sirkesi sıcak suya başlarım ben :))Kız daha bal yedirecen bana balda yersem daha tam gruba yerlesmeden atarlar beni
anaaamm biri bana mı seslendiiiŞisko de bak belki çikarlar
kız damarımıza basmaaaa tembelim çabuk yoruluyorum diyorum amaaa, yarın ev sakinlesin bak oğlanın dambılları alır çalışırım hemi de teki 3 kgTakım arkadaşim bizdeki bu azim varken tozunu atiracagiz buraların mavi şirinleri büyük bı farkla yenicegiz hemde
aaaa bak topiğin mikseri benim gülüm sen git blendır ol kaptırmam mikserliğimiiiŞaka yaptım... iç sesim (uslu dur adın miksere çıkacak)
Himm çok güzel bir uygulama olmuş hemen düşüneyim
ben de sitenin koyduğu emojiler dışın da yok , olanla idare edicez artık:)