- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ablacım gündüz bende gelemedim birde eşler evde oluyor öyle olunca da sıkıntıgülüm hafta sonu genel hep öyleyiz dışarı işi ev işi çoluk çocuk evde olunca
Herşey çok güzel canım sadece sabah yulaf ve ekmek ikisine aynı anda gerek yokmuş gibi geldi sanki
tekrar dene de olmuştu galiba geçmiş yaparken gördüm sanırım :)))Bu arada ben regl oldum
zaten eşin evde olması sıkıntı bana çocukluk durum yok adımı seslenip seslenip duruyor tüm günnn:)))Aynen ablacım gündüz bende gelemedim birde eşler evde oluyor öyle olunca da sıkıntı
Herşey çok güzel canım sadece sabah yulaf ve ekmek ikisine aynı anda gerek yokmuş gibi geldi sanki
Pekte eşit değil abla yarın şişlik olmasında yoksa Esila avantajı alır gider vallatekrar dene de olmuştu galiba geçmiş yaparken gördüm sanırım :)))
ikiniz de de ödem olabilir durumlar eşit sayılır o zaman
Uykum kaçtı benimdeayy biz bu saatte ne diye çene yapıyoruz uyuyalım sabaha uykusuzluktan bir de ödem olmasın gerçi sabah baya erken kalkarım , kayınım bizde ya o da sabah güzel kahvaltısını yapsın öyle yola çıksın çocuk
demeee yaaPekte eşit değil abla yarın şişlik olmasında yoksa Esila avantajı alır gider valla
benim de tam gelmedi ki gidip yatsam uyur muyum bilmem , afirmasyon yaparım (zihin de gerçekçi sesler ve duyuların hepsiyle canlandırma) diyordumUykum kaçtı benimde
tekrardene kaptan değil ki. Elisa83 kaptantekrar dene de olmuştu galiba geçmiş yaparken gördüm sanırım :)))
ikiniz de de ödem olabilir durumlar eşit sayılır o zaman
"Zaten diyette degil mi herkes? Neden yiyip icmisler acep" diye bir cevap verilebilir.demeee yaa
o zaman çamur yaparım bizimkilerin( kırmızı +mavi takım herpi) yeni sistemden haberi yoktu yemiş içmiş akşam gelmiş görmüş kızlar derim adil olması için sistemi diğer hafta başlatalım dirimmmm
Afiyet olsun canım9 :30
2 tahta kaşık menemen , salatalık, 2 dilim tb ekmek, 1 dilim beyaz peynir. Çay
14 :30
1 tbk sulu köfte 1 bardak ayran
16 30
Yarım muz yarım elma üzüm yoğurt. dan yapılmış meyve salatası.
2lt su
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia askrhpozitif
2416 =241
Afiyet olsun canımSabah
1 k cokelek
Omlet
1 tk cilek receli
1 tk tereyag
1 dilim ekmek
Ara
3 grissini
3 ceviz
Ara
Sut + 2 hurma + kakao = sicak fit cikolata
Aksam
2 kepce ezo gelin
Yesil mercimek salatasi
Ara
3 yk yogurt
1 mandalina
Su 2,5l
@zipzip E Elif_Eylul Cordelia @Elisa83
Abla bir biz 45tl den satamiyoruz 20 25 tlGemlikten yeni geldim canım.Zeytinin İyisini yemek istersen 45-50 TL kooperatif fiyatı bu...piyasada ne kadar bilmiyorum.
Afiyet olsun canımMenum
Sabah 10.30
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1tk recel 1d ekmek 1b kahve
Ara
2 incir
Aksam
1tb patates yemegi 1 kase cacik
2lt su
9000 adim 900 puan Cordelia
Eki Görüntüle 2919041
Afiyet olsun canım
bende gece 12 de ogrendimBu arada ben regl oldum