- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Günaydın zeynoGünaydın güzeller mutlu formda bir diliyorum
Tatlim bahsettiğim zeytin Katırlı zeytini. 15-20 TL ye de var Gemlik' te. Cins cins....Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Abla bir biz 45tl den satamiyoruz 20 25 tl
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gemlikten yeni geldim canım.Zeytinin İyisini yemek istersen 45-50 TL kooperatif fiyatı bu...piyasada ne kadar bilmiyorum.
Gunaydin canimGünaydın mutlu sabahlar.
BenGünaydın hayırlı sabahlar . Varmı benim gibi tartıdan korkan
cooookk guzelll ablaaa harikaaaa tebrik ederimGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Sağlıklı güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle
Okula gitmeden bildirimimi yapayım.
Eki Görüntüle 2919076
Cuma 68.2
Fark -500
askrhpozitif
F Frozen01
allah korusun ya o scooter lari cok hizli suruyorlar ve gercekten korunmasizGünaydın bitanem Sabah sahile indim yürüyüş için. Genç bir kız scooter kiralamış direğe çarpmış ambulans çağırdık ailesine telefon ettik. Yürüyüş 3000 adımla kaldı. Akşama kadar zaman var tamamlarım 10000 ' i...
canim benim allah hepimize guc kuvvet versin cok haklısın ..kuzumm cocuklar nasil bugunİş yapar ondn degilde ben tüm gun 1 hasta 2 cocukla sabahin 6 bucugunda kalkmis tum gun onlarla işle ugrasmis tek dinlenecegi gun hafta sonu olup dinlenemeyen calisan bi kadinim eve gelmissin karin gergin yorgun bi de trip atma zamani mi hefirlerin ham maddesi odun gerci ne bekliyorm
heee hic deme ne guzel spor yapiyordum 3 gundur gece 12 de hasta oldum gercekten devam etmek istiyorum hastayken spor yapmak bana eziyet oluyorYok ya dedim ya ben tahmin de sıfırım . adın dan dolayı sandriyon ya büyüksün sandım kırdıysam kusura bakma bazıları yaş konusunda hassastır. Hele buradakiler bugünlerde iyice hassas ne konuşsak herşey herkese batıyor. Bende dahil
He canım he hangi takımdasın bilmiyorum ama hal eden kazansın ne diyeyim
Olsun çocukları büyüt onlarla çıkarsın. Şimdi valla iyi günlerimiz çocuklar büyüdükçe herşey büyüyor.
Ne oldu nereye gidiyorsun. Ben sana demedim mi sürüden ayrılanı kurt kapar diye. Alınganlığın sırası değil. Neredeysen dön. Yoksa bize birşey edemezsin kendine edersin. Kimse sana hakaret etmedi. Herkes düşüncesini söyledi herkes üzerine alınacakken sen sandın ki sadece sana söylendi . Hayır laflar ortaya söyleniyor. Ama illa katılmak istemiyorum diyorsan tabi senin tercihin, sen bilirsin .
Sağol canım he öyle oldu işte
İştahım yok fazla, geçen hafta yiyince bu hafta iştahım gitti. Kocamdan geç gelince suyla yetindi. Zaten karnımda aç değildi aç olsaydım onu da beklemezdim götürrdüm.
Biliyorum canım sıkma canını , cansın
Bırda bırda kız
MaşaAllah Tutku sana bir başlıyorsun pir başlıyorsun yani. Bu sefer bırakma devam .....
Ay yok ya spor falan
Zaten fıstık gibisin kaptanım . Kimbilir nasıl olmuşsundur . Bugünden itibaren kapılar dolar taşar . Benden söylemesi
Sapol canım acıkmadım . İştahım yoktu erkenden yattık çocuklarla.
Doğru söze ne hacet
anladim abla kolay gelsinaktivite bol olacak da yürüyüş ev için de dolan babam dolan olacak bu arada bu ev diğer evimden 50 metrekare daha büyük çok yoruyor yavvfff:)))
bu mesaj beni sasirtti abla menu yazmadan goremiyoruz ne yedigini neyse saygi duyuyorumben menü yazmam hatta menü yorumu bile çook nadir dayanamadığım zaman yaparım gülüm , diyet yapmıyorum kendi adıma karşıyım da kimseyi yoldan çıkarmamak ve farkın da olmadan diyet moduna girmemek için böyleyim , bana göre yetersiz yada sağlıklı menü diğerlerine göre ooovv bu ne olabiliyor diye sesimi çıkarmıyorum :)))
iki kez alinti olmusben menü yazmam hatta menü yorumu bile çook nadir dayanamadığım zaman yaparım gülüm , diyet yapmıyorum kendi adıma karşıyım da kimseyi yoldan çıkarmamak ve farkın da olmadan diyet moduna girmemek için böyleyim , bana göre yetersiz yada sağlıklı menü diğerlerine göre ooovv bu ne olabiliyor diye sesimi çıkarmıyorum :)))
tesekkur ederim ablaayağını zorlayacak şeyler yapma gülüm ,sık sık da varsa at kestanesi jel, kremlerden sür dolaşımı hızlandırıp ayağının hem ağrısını alır hem iyi olmasına yardım eder
valla bugun oazartesi gelsinnler artikDisaridayim canım akşama anca gelebilirim :ikiside kayıp akşamda gelmezlerse özelden taciz ederim
hosgeldin yar kuşum aydının sarkisi geldi aklima alintı cok yoksa sarkiyi ekler affetmezdimHerkese merhaba
kizzzz senn olaysinnAvantaj ödülü olcak dedim ben. askrhpozitif kaptanım. Hatta sizin tartılar resmli olcak dedim. Hem ben Acun'um. Her an herşeyi yapabilirim.
afiyet olsun canımMenum
10.00
2 d ekmek 2 d sucukla karisik tost
3 yk menemen
Salatalık
Yarım armut
1 d peynir
13.00
1 avuç kabak çekirdegi
17.30
Firinda 1 balik+sebze
Salata
1 d tahıllı ekmek
Su 2.5 lt
Spor 4200 adim maalesef
afiyet olsun canimmGeçmişi bitirdim menümü yazayım sonrada alıntılara bakayım
11:00
3 dilim sucukla yumurta
Domates
Salatalık
Sivri biber
1 parça peynir
5-6 tane zeytin
17:00(planda yokken dışarı çıktık yemek dışarıda oldu)
1 porsiyon Urfa (¼ unu kızım yedi)
Porsiyonun içinde ne vardı
1 köz domates
1 köz biber
3yk bulgur pilavı
Söğüş
Sivi 1 lt Dukan birasi. 1,5 lt su ,1 kupa detox çayı
AdimEki Görüntüle 2918974
evetttt insaaallahTutku44
Cordelia
@nehir6161
@fantastikaaa
@Poni Bon
@Tesnim1989
Elhan
@Ytmz
@ekim2009
Sevgili mavi takımım takıma hiç ugramayanlar var yarına herkes bomba gibi hazır dimi
aaa mukemmel olmus bunu alinti icine yazmamayim fikir icin
ya aslinda yemem sutlu karisim arkasindan ama migdem bulandi yedim .. maydonozlu su iyi gelmediAynen ablacım gündüz bende gelemedim birde eşler evde oluyor öyle olunca da sıkıntı
Herşey çok güzel canım sadece sabah yulaf ve ekmek ikisine aynı anda gerek yokmuş gibi geldi sanki
tesekkür ederimmmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Abla bir biz 45tl den satamiyoruz 20 25 tl
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
keyfimiz yerine geldi biz boyle butün cok guzeliz
gunaydinnnGunaydinnnnn guzel bir hafta olsun
gunaydinnnGünaydın guzellikler
Evet ablacım faydalı da sevmiyorum ben kendimi bildim bileli, zeytin reçel falan yemem değişik bir tipimaaa niye ki gülüm bal çok faydalı mübarek bir nimet daha bu akşam geldi ballarım ilk fırsatta sabahları bal elma sirkesi sıcak suya başlarım ben :))
Tamam abla seni mi kırıcamdağdaki gelmiş bagdakini kovuyor hesabı gibi anlaşılmasınaaaa bak topiğin mikseri benim gülüm sen git blendır ol kaptırmam mikserliğimiii