- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesinElhan babaannem vefat etti bugün iftara yakın kilo bildirimi yapsam olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesinElhan babaannem vefat etti bugün iftara yakın kilo bildirimi yapsam olur mu?
Teşekkür ederim canımTebrikler canım harikasın
Tebrikler tatlım süpersin
süpersin canım tebrik ederim
rabbim nazarlardan korusun çok çok tebrik ediyorum güzel lenam
Tebrikler canım
Nice güzel yılları olsun canım babanın
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler tatlım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler tatlım
Hastanede nöbet tutarken bende de böyle oluyordu bilerek 10.30 11 gibi geliyorlar diBizde sabahçı gelicek arkadaşları bekliyoruz 8 de nöbet teslimi oy kullanıcakları için ne zaman gelirlerse
O zaman teslim olucak.
Çok yoruldum artık
Gözlerim yanıyorrr.
Sağol canımKinoalihatun başın sağolsun canım
Amin sağol canımBaşınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Maşallah maşallah maşallah... Eeee sen kilolu değilmişsin ki, çok güzel görünyorsun Üstündekiler çok yakışmış.
Psikolojimiz nasıl etkilendi ise yoldan geçen son ses müzikleri ileCanım aktif zayıflama sürecim 3 aylık bir dönem. Ama daha öncesinde al ver şeklinde kendi yagimda boguluyordum. Şükür kurtuldum
İnşallah kuzum
Sende bizlere azim hırs verdi.
El ele hep birlikte
Seçim slogani gibi oldu
Oyy nöbet hiç bana göre değil. Hiç öyle mola vermeden sabaha kadar uyanık kalamam. En geç 4-5
Evet tatlım gördüm, çok sevindim. Biz ayrılamıyoruzarke m birlikteyiz
Ellerine sağlık kaptanım@Ece Didem kaptanım maviş takımın aşağıda Başarılar dilerim.
Mthn83
@Leyl35
yazarhanim35
@gezegenfeza
Kinoalihatun
@Tesnim1903
Ellssa
arke
Cordelia
@trueliving_
@Papatyamaviss
@badem000
Benim basen bacak var canım. Ben kendimi hiç zayıf görmüyorumMaşallah maşallah maşallah... Eeee sen kilolu değilmişsin ki, çok güzel görünyorsun Üstündekiler çok yakışmış.
Kaptanım hayırlı olsun. Destek istediğin zaman yanındayız, zaten yapacak çok bir şey yok. Sen arada gaz ver takımımıza, arada da LenaG ye biz yeneceğiz diye takıl yeter Salı günü de kilo olarak ona geçersen birini transfer ettin mi oldu da bitti.Canım Elhanım çok sağol
Teşekkür ederim
Elimden geleni yapmaya çalışıcam.
Pantolonun önden duruşunu çekseydin basen hakkında fikrimiz olurdu ama bu şekilde ne basen ne de bacak sorunu yok gibi görünüyor.Benim basen bacak var canım. Ben kendimi hiç zayıf görmüyorum
Dün yazlık bir elbise giydim. Güzel kıvrımlar varmış meğer
Şu hissi yaşamak ne güzel dimi. O kadar alışmışız ki büyük giyinmeye, üzerimizdekilerin bize yakışmayacağını düşünmeye. İnşallah bundan sonra hep böyle mutlu olursun, hep incecik ve sağlıklı olursun canım. İnann çok ama çok sevindim. Güle güle giy, yakında da yeni ciciler al kendineHepinize teşekkür ediyorum. Yıllarca uğraştım ama demekki sizlerle olmam gerekiyormuş. Sizin desteğiniz lazımmış bana
Kıza dedim ki mesela bedenim 38-40 olsa kaç beden pantolon gerekir dedim. 26 dedi. Aldım kabine geçtim. Açtım pantolonu benle dalga geçiyor dedim. Bı bacağım girse öteki dışarda kalır dedim
Sonra iki bacağımda girdi. Kesin yukarı çıkmaz dedim çıktı. Bu fermuar ne olacak nasıl nefes alacağım dedim. Sonra çok dar dedim. Çıkardım aynaya bile bakmadan. Gittim 28 aldım. Çok rahat oldu tabii. Arkadaşıma dedim 26 ya bı baksan nasıl duruyor diye. Tamam dedi. Giyindim. Kabının orada sıra bekleyen herkese sordum. Hatta bı bayan çok şık olmuş 32 beden mi dedi. Yok 26 dedim. Harika görünüyor dedi. Hep o salaş dökümlü kıyafetlere alistigim için çok huzursuz oldum. En son annem ve eşim de güzel olmuş diyince bayram çocuğu gibi hissettim. Üstümde yatsam ayiplayamaz kimse beni
Yarın işe giderken giyeceğim çok heyecanlıyım
Bende kendimi hiç zayıf görmüyorum bende bugün bir pantalon alicam size resmini atarım bakalım zayiflamis miyim öncesi sonrası şeklindeBenim basen bacak var canım. Ben kendimi hiç zayıf görmüyorum
Dün yazlık bir elbise giydim. Güzel kıvrımlar varmış meğer
Maviş takımım görüyüm sizi
Kaçamaklara Bayrama kadar
son verelim
Hep birlikte bol eksiler görelim
Öhömmm şey ilk kez kırmızı kaptan olan heyecanlı kaptanınız konuşuyor
Çok güzel bir hafta olur inşallah
Düşe kalka ilerliyoruz bu yolu ama ilerliyoruz. Zor gelebiliyor,vazgeçmek isteyebiliyoruz,kilo direnç gösterebiliyor,sağlık sorunları veya özel sorunlar vs bir sürü şey olabiliyor ama sizden sadece kilo verme serüvenine neden başladığınızı, nasıl bir azim içinde olduğunuzu hatırlamanızı rica ediyorum.
Hepinize güveniyorum
Teşekkür ediyorum
Haydi hanımlar bayrama harika bir şekilde girelim
@sara_28
@Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
Beth18
@ffestinalente
serap911
@tomrs