Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nice mutlu seneler diliyorum baban içinGünaydın kızlar
Bu hafta mükemmel sonuçlar yok ama porsiyon dengelemeyi öğrendim bir paket çikolata da aynı tadı veriyor bir adet çikolata da. Geçen annemle iftara çıktık iftar sonrası tatlı yedik eskiden olsa o tatlıyı tek başıma yerdim şimdi bana çok gelir bölüşelim dedim.
Bugün de serbest gün olacak babamın doğum günü unuttuk sanıyor dün halama çocuklar unuttu doğum günümü sanırım demiş ama ben dün daha sabahtan pastasının siparişini verdim bile günlük gibi yazdıkça yazasım geliyor buraya
Geçmiş olsun canımAyyy inşallah ablacım ya bayrama 10 gün var 88 olsam iyidir. Kendi evimde olsam kesin olurdumda çarşamba günü istanbula gidicem ya görümcemlerde falan çocuğun hastane işleri olcak götür getir spor yapamam listede tam olmaz bakalım nasıl yürütücem bu süreci.
Oğlum doğduğundan beri uykuda elini ve ayağını sallıyo yani sallama gibide değilde böyle kas seğirmesi gibi. Uzun süre değil anlık bir şey.
27 günlükken nörolojiye götürdüm eeg çektirdik bir şey yok dedi ama içim tam rahat etmedi istanbulda da bi profa götüreyim dedim.
Tebrik ederim canım bak gidiyor işte kurtulduk 110 lardan
Babanın doğumgünü kutlu olsun sağlıklı uzun ömürleri olsun. Sen yaz biz okuruzGünaydın kızlar
Bu hafta mükemmel sonuçlar yok ama porsiyon dengelemeyi öğrendim bir paket çikolata da aynı tadı veriyor bir adet çikolata da. Geçen annemle iftara çıktık iftar sonrası tatlı yedik eskiden olsa o tatlıyı tek başıma yerdim şimdi bana çok gelir bölüşelim dedim.
Bugün de serbest gün olacak babamın doğum günü unuttuk sanıyor dün halama çocuklar unuttu doğum günümü sanırım demiş ama ben dün daha sabahtan pastasının siparişini verdim bile günlük gibi yazdıkça yazasım geliyor buraya
Canım zor geliyor biliyorum ama bence ara verme aksine inat et İlla ki kırılacak bu dirençDün salata çorba yedim sahursuz bugünkü tartıma baskın neden böyle oluyor bilmiyorum ilk defa ömrümde 2 aydır 69 68 dee kaldım nee yapsam boş menülerimide görüyorsunuz artık umudum bitti bilmiyorum belkide ara vermem lazım
Elhan arke
Cumartesi 68.2
Bugün 68.30
+100 çok iyi ya çok iyi yaş 25 gün boyu oruçlu ayaktayım
Şubat ayı hedefimi tutturmuştum ama mart benim için hüsran oldu. yüksek tansiyonla uğraşırken ay içinde kilomda çok dalgalanma oldu haftaya daha aşağısını bildirmem lazımTebrik ederim canım bak gidiyor işte kurtulduk 110 lardan
Çok teşekkür ederim hep birlikte 90 lara ineceğiz ben inanıyorum bizeMüthiiiş
Tebrik ederim harika sonuç daim olsun
İlaca başlamıştın nasıl oldun düzene girdi mi şimdi tansiyon? İlla da şartlama kendini öyle olunca inat ediyor sanki elinden geleni yap bence gelecektir güzel bir eksiŞubat ayı hedefimi tutturmuştum ama mart benim için hüsran oldu. yüksek tansiyonla uğraşırken ay içinde kilomda çok dalgalanma oldu haftaya daha aşağısını bildirmem lazım
Tansiyonumda da dalgalanma oluyor tam bir düzene girmedi bu sabah başım ağrıyor bir ölçücem evet Dr. Raporlu ilaç yazdı tansiyonum yüksek olduğu zaman vücudumda ödem tutuyor bir şişkinlik oluyorİlaca başlamıştın nasıl oldun düzene girdi mi şimdi tansiyon? İlla da şartlama kendini öyle olunca inat ediyor sanki elinden geleni yap bence gelecektir güzel bir eksi
Super bir eksi tebrik ederim canim.
Vay vay vay eksiye bak azmine emegine saglik tebrik ederim canim
Guzel bir eksi tebrik ederim canim diyetisyenle ilerlemek daha iyi gelecektir ama bu hafta ve bayramda cok abartma lutfenEki Görüntüle 3409052
Geçen hafta 76.700
Bu hafta : 76.200
Giden :500
Elhan ve Cordelia bu hafta çok dikkat edemedim.. bu 3 günde iftara misafirim olacak çok hareketli geçecek günlerim... ben yine hazırlıkta kalayım olur mu ? Bayram sonrası diyetisyene başlamayı düşünüyorum...
Tebrik ederim canimGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 69.35
Bugün 68.9
Fark -450
Eki Görüntüle 3409057
Cordelia Elhan
Bu hafta artık seçmelere girmek istiyorum sizin için de uygunsaçok zor bir haftaydı ama şükür bitti
Tebrikler canim
Tebrik ederim canim
Tebrikler canim
Kay.val. 30 yıldır tansiyon ilacı kullanıyor saatini hiç kaçırmaz ancak o zaman stabil oluyor der hep.Tansiyonumda da dalgalanma oluyor tam bir düzene girmedi bu sabah başım ağrıyor bir ölçücem evet Dr. Raporlu ilaç yazdı tansiyonum yüksek olduğu zaman vücudumda ödem tutuyor bir şişkinlik oluyor
Çok teşekkür ederimSuper bir eksi tebrik ederim canim.
Vay vay vay eksiye bak azmine emegine saglik tebrik ederim canim
Guzel bir eksi tebrik ederim canim diyetisyenle ilerlemek daha iyi gelecektir ama bu hafta ve bayramda cok abartma lutfen
Tebrik ederim canim
Tebrikler canim
Tebrik ederim canim
Tebrikler canim
Günaydınn mutlu haftasonları diliyorum herkese
Dün çok yorgundum bebeyi uyuturken uyuya kalmışım menü bildirimini yapamadım.
29 mart menüm
10.30 kahvaltı
1 yk chia
1 bardak kefir
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
1 muz
14.45 ara
2 tane karabuğday patlağı
1 yumurta
30 gr peynir
3 ceviz
Domates
Salatalık
18.00 akşam (dışarıdaydık)
1 kase mercimek çorba
Karışık ızgara ( gr bilemiyorum)
Salata
30 dk leslie+11.000 adım+ 4 lt su
Geçen cumartesi: 92.81 kg
Bugün : 91.00 kg
Fark : -1.81 kg
Elhan Cordelia arke
Eki Görüntüle 3409026
Malesef olmadı canım 96.4 kg yum
Geçen cumartesi günü : 98.2 kg
Bugün : 96.4 kg
Fark : -.1.8 kg
Elhan Cordelia @Mthn83
Eki Görüntüle 3409032
29.03.2024 Tartı - Z Raporum
Canlarım günaydın. Bugün çok aktif olamayacağım biraz yoğun bir gün, doktor kontrolleri vs. İlk iş tartıldım, paylaşayım. Güzel bir başlangıç olsun
29.03.2024 Cumartesi : 114.9 kg
Eki Görüntüle 3409055
Eki Görüntüle 3409052
Geçen hafta 76.700
Bu hafta : 76.200
Giden :500
Elhan ve Cordelia bu hafta çok dikkat edemedim.. bu 3 günde iftara misafirim olacak çok hareketli geçecek günlerim... ben yine hazırlıkta kalayım olur mu ? Bayram sonrası diyetisyene başlamayı düşünüyorum...
Günaydın kızlar
Geçen cumartesi 69.35
Bugün 68.9
Fark -450
Eki Görüntüle 3409057
Cordelia Elhan
Bu hafta artık seçmelere girmek istiyorum sizin için de uygunsaçok zor bir haftaydı ama şükür bitti
Geçen cumartesi: 71.55
Bu hafta: 71.45
Giden: -100 Gr
Elhan Cordelia arke
Bu hafta daha azimli ve istikrarlı olacağım.
Eki Görüntüle 3409070
Dün salata çorba yedim sahursuz bugünkü tartıma baskın neden böyle oluyor bilmiyorum ilk defa ömrümde 2 aydır 69 68 dee kaldım nee yapsam boş menülerimide görüyorsunuz artık umudum bitti bilmiyorum belkide ara vermem lazım
Elhan arke
Cumartesi 68.2
Bugün 68.30
Her zaman söylediğimiz gibi artı gelmemek de iyidir canım. İnşallah bu hafta güzel eksiler gelir sana.
Tebrik ederim canım, bence gayet güzel bir eksi.
Canım belli ki ciddi bir direnç yaşıyorsun. Ara verme ama yeme düzeninde değişikliğe gitmelisin bence. Şu an menülerini hatırlayamıyorum ama eğer iki öğün besleniyorsan bunu bir süre üç yap canım, ara öğünler ekle. Vücut sürekli aynı düzende olunca alışıyor, senin onun dengesini sarsman lazım. Bu artıya da çok üzülme.Dün salata çorba yedim sahursuz bugünkü tartıma baskın neden böyle oluyor bilmiyorum ilk defa ömrümde 2 aydır 69 68 dee kaldım nee yapsam boş menülerimide görüyorsunuz artık umudum bitti bilmiyorum belkide ara vermem lazım
Elhan arke
Cumartesi 68.2
Bugün 68.30
Tebrik ederim canım, eksi gelmek iyidir.
Geçmiş olsun canım, benim bacaklarda da oluyor, tabi benimki geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı. İlacı bıraktım, biraz arttı bu durum, rahatsız etmiyor çok şükür.Ayyy inşallah ablacım ya bayrama 10 gün var 88 olsam iyidir. Kendi evimde olsam kesin olurdumda çarşamba günü istanbula gidicem ya görümcemlerde falan çocuğun hastane işleri olcak götür getir spor yapamam listede tam olmaz bakalım nasıl yürütücem bu süreci.
Oğlum doğduğundan beri uykuda elini ve ayağını sallıyo yani sallama gibide değilde böyle kas seğirmesi gibi. Uzun süre değil anlık bir şey.
27 günlükken nörolojiye götürdüm eeg çektirdik bir şey yok dedi ama içim tam rahat etmedi istanbulda da bi profa götüreyim dedim.
Babacığının doğum günü kutlu olsun canımAmin canım teşekkür ederim her ne yaşı olsa da mutlu oluyor insan