- 18 Mart 2018
- 29.919
- 117.759
- 34
Hayırlı olsun, güle güle kullanCanım ben aldım hemen alıştım şükür korkuyordum. KK da çok hızlı internette vs. ben kaplumbağa hızında telefon kullanıyormuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, güle güle kullanCanım ben aldım hemen alıştım şükür korkuyordum. KK da çok hızlı internette vs. ben kaplumbağa hızında telefon kullanıyormuşum
He kizzz 2ci bebe zaten bu kabullendimBence lohusa dönemi değil de 7. ay çok tehlikeli sağlıkla, mutlulukla, kolaylıkla kavuşun
Rabbim mutlu olacağımız insanlar çıkarsın karşımızaİnsanlar beni değersiz hissettirdiğinde bana bi hiçmişim gibi davrandığında özellikle eşim ben de kendimi değerli hissetmek için kendime hediye alıyorum.
Öyle zengin falan değilim kızlar ama çalışırken birikmişim vardı belki bir arabamı değiştirim veya bir ev alırız diye ama gördüm ki benim düşüncelerim ile eşimin düşüncelerinin hiç ilgisi yok ben de parayı kendime harcamaya karar verdim
Tebrik ediyorum
Çok geçmiş olsun bel fıtığı mi var acaba bazen doğumdan sonra da kalabiliyor normal doğumdan sonraKızımı yurutece bırakırken oldu anında böyle bir şimşek çakıyor ve ordan bacağıma belıme bi ısı bombası yayılıyor ve kalıyorum oyle kıpırdadıkca acıyor yanıyor canımdan can gıdıyor oksurukten bıle acıyo
İnsanlar beni değersiz hissettirdiğinde bana bi hiçmişim gibi davrandığında özellikle eşim ben de kendimi değerli hissetmek için kendime hediye alıyorum.
Öyle zengin falan değilim kızlar ama çalışırken birikmişim vardı belki bir arabamı değiştirim veya bir ev alırız diye ama gördüm ki benim düşüncelerim ile eşimin düşüncelerinin hiç ilgisi yok ben de parayı kendime harcamaya karar verdim
Canım çok geçmiş olsun sezeryanla alakalı olabilir mi sana yazmıştım o zamanda ben kendimi çektim diye çok kötü oldum iğne yapılırken daha sonra doğumdan sonra hastanelik oldum hala aynı yer ağrıyor tarif ettiğin tarzda bir ağrı ağır kaldırınca artıyor ben sabaha kadar ağrı kesici içtim banamısın demiyor ağrı girdikçe soğuk soğuk terliyorum belim ve boynum da ağrı ama ayaklarım tutmuyor sanki içindeki kemikler ağrıyor resmen doğumdan sonra ara ara böyle oluyorumKızımı yurutece bırakırken oldu anında böyle bir şimşek çakıyor ve ordan bacağıma belıme bi ısı bombası yayılıyor ve kalıyorum oyle kıpırdadıkca acıyor yanıyor canımdan can gıdıyor oksurukten bıle acıyo
Çok teşekkür ederim zaman alsada gidecek biliyorum:)Aiy bebiş mi var? Allah bağışlasın. Aklında bulunsun hiç ümitsizliğe kapılma, gidiyor
Painles nıght glu dıye bı bant var babamda yapıştırdım cok ıyı geldı bıraz pahalı ama bu gıdısle alıcam hıc bakmadı yatırıp muayene bıle etmedi yaHoşbuldum canımcığım
Bence bu derece kilitlenme varsa ilk bakılması gereken fıtıktır. Bacaklarını kaldırıp ayağını hareket ettirip bile bakması lazımdı güç kaybı var mı diye. Hamileyken benimde benzer bir durumum olmuştu mesela yakı değil de kineziyolojik bantlama yaptırmıştım hiçbirşey yapamadığım için baya iyi gelmişti. Seninde aklımda bulunsun arkadaşım.
Bebegım cocuk 40-50 dk da bı kalkıyor uyuşa hemen alıcam da yokAkşam çocuk uyuduktan sonra evde kas gevşetici, kantaron veya bir masaj yağıyla ovalayacak biri lazım.
Çok geçmiş olsun canım.Elhan arke
Sahur yaptım 1 dilim tbe üzerine lor peyniri 1 tane domates yarım salatalık biraz zeytin
Daha sonra rahatsızlandığım için ilaç içtim oruç gitti
Saat 15:30 1 küçük muz yarım yeşil elma
Ara 1 kahve küçük çikolata
19:30 akşam 5 yk mantar 1 adet baget tavuk 3 yk yoğurt 1 dilim ekşi mayalı tbe
Su 2 litre sadece 1 kahve daha içeceğim su devam ederim içmeye
Emzırdıgım ıcın vermedıler kuzum doktor savsakladı sanırım ıkı hafta sıra bekledım bıdeNassı ya mr çekilmedi mi ? İlk defa duyuyorum duruş bozukluğundan böyle şiddetli olanı çok geçmiş olsun kas gevşetici ilaç ve krem veriyorlar normalde ben de çok kitlendim ben de fıtık var ondan oluyordu
Doğumlarım sezeryan ıkısıde ama oglumda fıtık başlangıcı olabılır demıstı doktor of bılmıyorum neden boyle yaptı doktorÇok geçmiş olsun bel fıtığı mi var acaba bazen doğumdan sonra da kalabiliyor normal doğumdan sonra
Kaldığımız yerden şevkle devam edelim inşallah. Gelişine çok sevindimHoşbuldum canlarım
Duzenlı bı agrı olsa balım belkı dıcem ama anlık bırden haraketsız bırakan bır agrı ben ilk olduğunda iki hafta önce baya ambulansla evden aldılar benı bu sefer o ağrıyı basında hissettiğim gibi Linayı bıraktım ve yattım uzandımCanım çok geçmiş olsun sezeryanla alakalı olabilir mi sana yazmıştım o zamanda ben kendimi çektim diye çok kötü oldum iğne yapılırken daha sonra doğumdan sonra hastanelik oldum hala aynı yer ağrıyor tarif ettiğin tarzda bir ağrı ağır kaldırınca artıyor ben sabaha kadar ağrı kesici içtim banamısın demiyor ağrı girdikçe soğuk soğuk terliyorum belim ve boynum da ağrı ama ayaklarım tutmuyor sanki içindeki kemikler ağrıyor resmen doğumdan sonra ara ara böyle oluyorum
Dualarım seninle canım. Agrinin dilinden anlayan profesyonel bir hekime denk gelmeni dilerim. Çok üzüldüm durumuna.Duzenlı bı agrı olsa balım belkı dıcem ama anlık bırden haraketsız bırakan bır agrı ben ilk olduğunda iki hafta önce baya ambulansla evden aldılar benı bu sefer o ağrıyı basında hissettiğim gibi Linayı bıraktım ve yattım uzandım
Ah ya insanın eli kolu bağlanıyor bebekte olunca ben doğumdan sonra hiç toparlanamadım dökülüyorum resmen inşallah sende bir an önce toparlanırsınDuzenlı bı agrı olsa balım belkı dıcem ama anlık bırden haraketsız bırakan bır agrı ben ilk olduğunda iki hafta önce baya ambulansla evden aldılar benı bu sefer o ağrıyı basında hissettiğim gibi Linayı bıraktım ve yattım uzandım
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun menun çok güzel. Acil şifalar dilerim.