- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
1 haftada 1bucuk kilo verdiysem eğer hedefime ulaşmışimdirŞimdi yarın ki tartılar mart sonu hedefi olacak değil mi küsüratlar sayılıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftada 1bucuk kilo verdiysem eğer hedefime ulaşmışimdirŞimdi yarın ki tartılar mart sonu hedefi olacak değil mi küsüratlar sayılıyor mu
İnşallah kuzum ya aminDualarım seninle canım. Agrinin dilinden anlayan profesyonel bir hekime denk gelmeni dilerim. Çok üzüldüm durumuna.
Bende oyleyım inan bozuldum sankı resmen o kadar psıkoljık olarak yıprandım dobarlancaz inşallah beeAh ya insanın eli kolu bağlanıyor bebekte olunca ben doğumdan sonra hiç toparlanamadım dökülüyorum resmen inşallah sende bir an önce toparlanırsın
Atıyorum 60 kilo hedef dedik küsüratlı çıktı olmuyor dimi kendime yer yapmaya çalışıyorum gerçi ben artı gelmiyim de hedef te geri kalsın1 haftada 1bucuk kilo verdiysem eğer hedefime ulaşmışimdir
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
29.03.2024 Cuma
Sabah 11:00 2 kupa y.sütlü filtre kahve,yarım çay bardağı leblebi
13:00 2 yumurta ve 4 yk yulafla omlet,45 gr süzük peynir,8 zeytin,salatalık,çay şekersiz
16:30 2 yk yoğurt,12 badem,yarım armut,1 küçük muz,4 çilek ,2 kupa kafeinsiz y.sütlü filtre kahve
20:00 8 yk kısır,1 bardak ayran
22:00 de 1 kupa yeşilçay,2 salatalık ve 3 ceviz var
3 lt su
2300 adım
Elhan arke Cordelia
Kusurat bilmiyorum ki olmuyor galiba aynen öyle fazla cikmiyimde hedef kalsinAtıyorum 60 kilo hedef dedik küsüratlı çıktı olmuyor dimi kendime yer yapmaya çalışıyorum gerçi ben artı gelmiyim de hedef te geri kalsın
Afiyet olsun güzel menüİyi akşamlar
29.03.2024 Cuma
13:00 2 yumurta ve 4 yk yulafla omlet,45 gr süzük peynir,8 zeytin,salatalık,çay şekersiz
16:30 2 yk yoğurt,12 badem,yarım armut,1 küçük muz,4 çilek ,2 kupa kafeinsiz y.sütlü filtre kahve
3 lt su
2300 adım
Elhan arke Cordelia
Teşekkür ederim Evett haftada 2 verdiAfiyet olsun canım
20.00' deki kısır diyetisyen önerisi değil mi Seviyoruz diyetisyenini
Sağol canımAfiyet olsun güzel menü
Ay bu ne sen bunlari yiyip ustune kilo mu veriyon hayatta inanmamİyi akşamlar
29.03.2024 Cuma
3 lt su
2300 adım
Elhan arke Cordelia
Evet bana da mercimek koftesi yaziyordu aksam ogunundeAfiyet olsun canım
20.00' deki kısır diyetisyen önerisi değil mi Seviyoruz diyetisyenini
Hosgeldin canim donmene sevindimMerhaba canlarım, ben yarın itibariyle aranıza tekrar katılacağım
Heyecanlıyım ve sizinde çok güzel ilerlediğinizi görüyorum şahsen çok mutlu oldum, hedefini tutturan, tutturamasa bile devam eden tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum
Kendimi toparlamam uzun sürdü ama bu süreçte güzel adımlar attım. Bir diyetisyen ile anlaştım. 6 ay diyetisyen kontrolünde ilerleyeceğim. Şimdilik spor yapmayacağım o uygun gördüğünde başlayacağım. Yapabilirsem 15-20 dk ile başlayıp yürüyüş yapacağım her gün. Süreklilik önemli malum. Zamanla arttırırım. Hesabımı kapatmıştım ancak aranıza dönmek için açtım çünkü bana çok çok iyi gelmişti desteğiniz
Sevgiler
Afiyet olsun canım
Ayy bana lazım bulsana 1 tane hatta bı kactaneYarın tartı günü
Bahane üretme makinasini calistirdim akşama ısınmış olur,ihtiyaci olan olursa bi durtsun beni