- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benim cildim de öyle çok kuru herşey pul pul duruyor sinir oluyorumBenim cildim çorak arazi gibi, ton eşitleyici güneş kremleri sanki fondoten sürmüşüm gibi pul pul oluyor. Bu iyi gelir mi dersin. Düzgün bir nemlendiricim de yok aslında.
Çatlağın çözümü yok malesef. Hızlı kilo alıp vermeden dolayı oluyor. Ben de 1 yıl içinde 10 kilo aldığımda oluşmuştu bacaklarımda çatlaklarBenimde vücudumda çok fazla çatlak var çok rahatsız oluyorum ama maalesef çözümü yok
Bahar alerjisinden dolayı kilo veremiyorum dicem benYarın tartı günü
Bahane üretme makinasini calistirdim akşama ısınmış olur,ihtiyaci olan olursa bi durtsun beni
Benim göbeğim bacaklarım kalcam ful çatlakAynı benim cildim de öyle çok kuru herşey pul pul duruyor sinir oluyorum
Çatlağın çözümü yok malesef. Hızlı kilo alıp vermeden dolayı oluyor. Ben de 1 yıl içinde 10 kilo aldığımda oluşmuştu bacaklarımda çatlaklar
Bu gecerli bi sebep makinayi yormaya degmezBahar alerjisinden dolayı kilo veremiyorum dicem ben
Erken evlendım balım biraz 5 yasında oğlum kız 6 aylık çok şükür Hemserım dedın sakaryalımısınnnnHemşerim Papatyamaviss sen maşallah ne kadar hızlısın 6 seneye 2 çocuk hem de biri okula gidiyor helaall
Ben 9 senelik evliyim 1 tane zar zor büyütüyorum şu an
Cumartesiden cumartesiye canım ..Kızlar yarın tartı bildiriminde salı günü ile aradaki farkı mı yazmalıyız yoksa geçen cumartesiyle mi ?
Çok geçmiş olsun canım. Bel kaslarının güçsüz olduğunu dusunmeye başladım. Duruş bozukluğu kitlenme yapar miymiş ilk kez duydum.Kızlar ben bugun yine belimden kitlendim yanımda biri vardı bu sefer oyuzden hıssettıgım gibi oturdum yere uzandım ama napıcam böyle bilmiyorum zor yürüyorum doktora gittim duruş bozukluğu dedı gönderdi olur mu duruş bozukluğunda boyle bişey
Ayağımla basıp yük bındıremıuorım belıme
Yakı var suan kaynanam bardak cektı parol aldım ama yok
Bi fikri olan varmı
Doktor sadece röntgen aldı skolyoz olup olmamasına baktı
Duruş bozukluğu bu kadar şiddetli kitlenme yapar mı
Kızlar ben bugun yine belimden kitlendim yanımda biri vardı bu sefer oyuzden hıssettıgım gibi oturdum yere uzandım ama napıcam böyle bilmiyorum zor yürüyorum doktora gittim duruş bozukluğu dedı gönderdi olur mu duruş bozukluğunda boyle bişey
Ayağımla basıp yük bındıremıuorım belıme
Yakı var suan kaynanam bardak cektı parol aldım ama yok
Bi fikri olan varmı
Doktor sadece röntgen aldı skolyoz olup olmamasına baktı
Duruş bozukluğu bu kadar şiddetli kitlenme yapar mı
Kızımı yurutece bırakırken oldu anında böyle bir şimşek çakıyor ve ordan bacağıma belıme bi ısı bombası yayılıyor ve kalıyorum oyle kıpırdadıkca acıyor yanıyor canımdan can gıdıyor oksurukten bıle acıyoÇok geçmiş olsun canım. Bel kaslarının güçsüz olduğunu dusunmeye başladım. Duruş bozukluğu kitlenme yapar miymiş ilk kez duydum.
Sende tekrardan hoşgeldin ve teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun mavis, fıtık vs bakmadı mı?
Mantıken yapar ama o kadar ileri boyutta duruş bozukluğu yaşaman hiç mümkün görünmüyor. Skolyoz olsan bariz belli olurdu sende hissederdin. Acaba başka bir doktora daha mı görünsen?
Hoşbuldum canımcığımSende tekrardan hoşgeldin ve teşekkür ederim kuzum
Başka doktor arayısındayım fıtık bakmadı yınede nolur nolmaz bakması gerekmezmıydı
Fızık tedavı doktoru bakıcam bı bakalım o gorsun
Akşam çocuk uyuduktan sonra evde kas gevşetici, kantaron veya bir masaj yağıyla ovalayacak biri lazım.Kızımı yurutece bırakırken oldu anında böyle bir şimşek çakıyor ve ordan bacağıma belıme bi ısı bombası yayılıyor ve kalıyorum oyle kıpırdadıkca acıyor yanıyor canımdan can gıdıyor oksurukten bıle acıyo