- 21 Şubat 2013
- 8.624
- 18.281
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün güzel.
Afiyet olsun canım, supangle dışında iki gün menün de çok güzel.
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün güzel.
Afiyet olsun canım, supangle dışında iki gün menün de çok güzel.
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel.
Canım gün boyu ayaktayım zaten hiç oturmuyorum dün sabshın 6 sında uyuyabildimCanım sen çalışıyor musun, yoksa bütün gün evde misin, spor yapıyor musun. Senin yaşında metabolizmanın hızlı olması lazım, seni engelleyen nedir acaba.
Her minik hamburger hayal ettiğiniz vücuttan uzaklasmaniza neden olur . Kamu spotuBugunki menum hic paylasmasammi bilemedim
Sabah 8h30 kucuk bir cikolata kek iki dilim peynir
Oglen 13h00 tavada iki yumurta bir dilim pide
Aksam 19h uc mini hamburger ev yapimi
Bir litre su Cordelia Elhan (bugun cok yorucuydu evde yemek yapamadim hazir kofteler vardi hamburger emegine koyup yedik malesef Eki Görüntüle 3408518
Merhaba canım hoş geldin. Sayfamızı görüp yazma cesareti gostermekle ilk adımı attın tebrikler. Biliyorsun başlamak bitirmenin yarısı derler.Merhaba arkadaşlar. Derdim çoktur hangisine yanayım... kilo vermem gerek,tüp bebek sürecine gitmem gerek.... Beni de gruba alır mısınız.
Teşekkür ederim kaptan inşallah yüzünü kara çıkarmıcam bi şişliğim var kabızlığa bağlı ama halledicez inşallahAfiyet olsun canım menün güzel. Güllaç yedin mi şu ana kadar bilmiyorum ama yarım dilim yersen daha güzel olur.
Afiyet olsun canım, muhteşem bir menü, sporun da harika.
Afiyet olsun canım, çok güzel bir menü.
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, menün çok güzel. diğer günlerini hatırlamıyorum ama menülerin bu şekildeyken kilo verememen hareketsizlikten olabilir. Ya da bazı değerlerinde sıkıntı vardır ve vermeni engelliyordur.
Afiyet olsun canım Sahur + iftar dört dilim ekmek yemişsin . napacayiz bademim. Diğerleri gayet güzel.Selamlar
Dünkü menüm
Sahur 2 dlm ekmek 2 yum. Haşlama 5 zeytin az peynir
İftar 2 kepçe ezogelin çorbası , tavuk sote salata,2 kaşık pilav 2 dlm ekmek
Bugünkü menüm
Sahur 1 yum haşlama 5 zeytin
iftar 3 kepçe tavuk suyu çorba, 1 kaşık pilav , 2 tavuk baget fırın 1 tabak bamya, ev yapımı spangle
su 1.5 lt
Spor tüm gün koşturdum 2.5 saat rahat yürüdüm 150.3 450 p. Cordelia
Elhan
arke
Afiyet olsun aşkitocum. Bu reformer senin yağları yaktığı gibi beni de yakacak28 mart perşembe
arke Elhan Cordelia
Kahvaltı 08.30
1 d tam buğday
Peynirli omlet
Öğle 12.30
5 tane sebzeli fırın mücver
2 kaşık yoğurt
Akşam 17.30
1kase yoğurt çorbası
1 kaşık pilav
1 kase salata
1 kase beşamel soslu mantarlı tavuk
21.30
2 tane fındıklı hurma topu
10 tane çağla badem
Su 2 lt
Spor
40 dk reformer
Adım 4.560
Yok canim annem ölmüste olabilirdi. Boyle seylere uzulmem ki.Anladım canım kusura bakma üzdüysem.
Evet ya zaten agladim uzuldum gecti bitti. Onume bakiyorum. O kisi bitti gozumde bana kusmedin di mi yazmis. Yok dedim. Normalde canimli falan konusuruz o anlamistir benim ona darildigimi. Zaten ben o kisi icin aglamadim icinde bulundugum durum beni aglatti, ailemin yanimda olmamasi uzakta olmam, cocuklari birakacak kimsem olmamasi falan....Belki anlayanlar olmuştur canım. ben bir şey aldım diyorsam bilki kafayı yemişim. Çok üzülmüşüm Ama ne olursa olsun dünyadaki en değerli kişi için sağlam duracağım. Yani kendim için umarım sende mutlu olursun
Değil canım verecek 5-10kilosu yok onunBir ayda 3 kilo çok fazla değil mi
Afiyet olsunBen öğlen çok geç yiyince akşama yemek yapmadım, oğluma da wrap şeklinde yaptım çok seviyor. Ondan arta kalanı yemiş gibi oldum. Yarın ton balığını yersin canım, hem tartı öncesi hafif olur bence.
Abla sıfırdan başlayanlar var bu işeKoca değil evlatlık alıyoruz zaten
Şifa olsun inşallahMinnacıklardı gerçekten aslında yumurta tıkamıştı bile ama ılerleyen saatlerde acıkmamak ıcın saatınde yıyım dedım
Oruca dönsem mi diyorum tekrardan gececegı de yok öksürüğün bılmıyorum
Mthn83 kafesımı yaptırdım kocama
Allah esirgesininsallah 10 sene sonra neden beni tutmadiniz diye gelmeyeyim de
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar. Derdim çoktur hangisine yanayım... kilo vermem gerek,tüp bebek sürecine gitmem gerek.... Beni de gruba alır mısınız.
işte ben ben de sana bayılıyorum harikasınYa sana bayiliyorum cesaretini kendini onemsemeni eyvallah etmeyisini seviyorum
Hoş geldin canım ilk sayfada form var doldurursan seni tanırız. kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin çocuğun var mı ilk mi olacak hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar. Derdim çoktur hangisine yanayım... kilo vermem gerek,tüp bebek sürecine gitmem gerek.... Beni de gruba alır mısınız.
Aa evet görmemişimDeğil canım verecek 5-10kilosu yok onun
Yağ kadar ödem de sorun onun için. Zaten yazmış ya yarışı yağ yarışı su diye.
Pıtır pıtır gidecek inşallah bu hızla
Afiyet olsun
Yarın ve öbür gün iftara davetliydim
Abla sıfırdan başlayanlar var bu işe
Şifa olsun inşallah
Allah esirgesin
Hoşgeldin
Şöyle bir olumlama yap kendine. Zayiflayalim ki hem hamileliğim kolay geçsin hem bebeğim rahat yerlessin
İnanmak başarmanın yarısı
Yağlar gidince hormonal dengelerde değişiyor