- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
malesef olmuyor hic gormedim karismayaniEvliliklere aileler karışmasa ne güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef olmuyor hic gormedim karismayaniEvliliklere aileler karışmasa ne güzel olur
Birlikte gülebildigin , gelecek planları yapabildiğin , onu dinlemekten sikilmadigin , muhabbet edebildigin biri ile yaşamak masallardaki evlilik benceHayirli olsun Allah ağız tadi mutluluk versin insallah
Boşanmış biri olarak hic bisey demiyim tekrar da hic niyetim yok ama masallardaki gibi evli olayim isterdim tabiki neymiş? Masallardaki....
Aminmn çok sevindim işte harikaevet aile ne derse cikiyor, ama tanidiktan sonra fikirleri degisti ve kabul ettiler, allah herkes icin hayirlisini nasip etsin
Çok güzel canım senin adına çok sevindimMesela sevdiğim yiyeceklerden de yiyebiliyorum. Tatlıysa tatlı yani. Baya doyurucu listelerim var. Soruyor mesela neyi seviyorsun en çok neyi özledin gibi ona göre listeye ekleyeyim diyor. Bu olmaz yiyemezsin demiyor. Bak güneş açtı dondurma perileri gelebilir ne dersin ?diyor Bir de sıkı takipte sürekli bir sorun var mı ? nasıl gidiyor ? diye soruyor. Motive edici şeyler söylüyor vs.
Diyetisyenim Gizem Demirci
Bende hiç görmedimmalesef olmuyor hic gormedim karismayani
Aminmn çok sevindim işte harika
Afiyet olsunarke çay tabağının ortasında minik bir dilim yedim 1 tane çilek ile
Canım bir ömür mutlu olursunuz karşınıza çıkacak zorluklara elele beraberce karşı durursunuz, birbirinize destek olursunuz inşallah
Uzun süre olmuş maşallah kuzum evlilik bazen yoruyor insanı haklısın. Bizimde ilk beş senemiz kabus gibiydi devamlı bi aksiyon bi kavga , evliliklerde ilk beş sene zor geçer demişler bizde baya zor geçirdik belki de ergen olduğumuz için bilmiyorum ama sonradan bişeyleri yoluna koymayı başardık dıyım yüzde 85 bende 6 bucuk senelık evliyim bende 9 senedir de tanışkızzz kendısıyle
amin insallah bi zayiflasaydimCanım bir ömür mutlu olursunuz karşınıza çıkacak zorluklara elele beraberce karşı durursunuz, birbirinize destek olursunuz inşallah
İçime kapandım. Bazı şeyleri de çok takıyorum kafama. İrdeledikçe irdeliyorum. Bundan kurtulmak için birkaç yeni ortamlara girdim yeni insanlar tanıdım. Ehliyet kursuna yazıldım. Spora başladım. Birçok şeye birden atıldığımı hissediyorum. Bilmiyorum.Ben her daim karışığım aşkım neyin var umarım çözülemeyecek bir şey yoktur
Minnacıklardı gerçekten aslında yumurta tıkamıştı bile ama ılerleyen saatlerde acıkmamak ıcın saatınde yıyım dedımAfiyet olsun papatyacim. Güzel menü. Ben az yediğim için yedi , sekiz kanat gözümde büyüyor ama aslında normal porsiyon.
Allah iyiliğini versin kuğu gibi gelin olasınamin insallah bi zayiflasaydim
Canım aşırı takıntılı her şeyi dert eden bir insan olarak takıntılardan kurtulmanın yolunu bulduğumu düşünüyorum. Öncelik Değer vereceksin kendine sonra her gün kendini çok sevdiğine çok değerli olduğunu canın kendim diyerek kendine söyleyeceksin aynaya bakıp çok güzelsin ne kadar tatlısın diyeceksin kendini sevme işini gerçekleştirdin güzel şimdi her şeyi nasıl dert etmeyeceksin kabul etmeyi öğreneceksin sen ne kadar düşünürsen düşün sen ne kadar çaba gösterirsen göster bir şey olacaksa oraya gidiyor sen sadece yapman gerekeni yapıp Allaha emanet edeceksin ve olmamış hiçbir şey için üzülmeyeceksin…diyeceksin ki bu sadece benim kafamda henüz bir şey olmadı eğer bir şey olursa durumu değerlendirip çözüm bulamıyorsak o zaman üzülmemiz gerekiyorsa Üzülmeyi de biliriz ama şimdi bir sakin olİçime kapandım. Bazı şeyleri de çok takıyorum kafama. İrdeledikçe irdeliyorum. Bundan kurtulmak için birkaç yeni ortamlara girdim yeni insanlar tanıdım. Ehliyet kursuna yazıldım. Spora başladım. Birçok şeye birden atıldığımı hissediyorum. Bilmiyorum.
insallah 10 sene sonra neden beni tutmadiniz diye gelmeyeyim deAllah iyiliğini versin kuğu gibi gelin olasın
Çok güzel anlattın. Daha önce online olarak bir grup terapisine katılmıştım. Orda ufak bir inceleme sonucunda kendime karşı daha çok şefkatli olmam gerektiği ortaya çıkarılmıştı. Bu yazdıklarında biraz daha anlamaya başladım. Evet şefkatli olmak istiyorum kendime karşı belki bunun yöntemini bilmiyorum ama dediğin gibi sabahları güzel sözler söyleyerek başlayabilirim kendimeCanım aşırı takıntılı her şeyi dert eden bir insan olarak takıntılardan kurtulmanın yolunu bulduğumu düşünüyorum. Öncelik Değer vereceksin kendine sonra her gün kendini çok sevdiğine çok değerli olduğunu canın kendim diyerek kendine söyleyeceksin aynaya bakıp çok güzelsin ne kadar tatlısın diyeceksin kendini sevme işini gerçekleştirdin güzel şimdi her şeyi nasıl dert etmeyeceksin kabul etmeyi öğreneceksin sen ne kadar düşünürsen düşün sen ne kadar çaba gösterirsen göster bir şey olacaksa oraya gidiyor sen sadece yapman gerekeni yapıp Allaha emanet edeceksin ve olmamış hiçbir şey için üzülmeyeceksin…diyeceksin ki bu sadece benim kafamda henüz bir şey olmadı eğer bir şey olursa durumu değerlendirip çözüm bulamıyorsak o zaman üzülmemiz gerekiyorsa Üzülmeyi de biliriz ama şimdi bir sakin ol
Uzun süre olmuş maşallah kuzum evlilik bazen yoruyor insanı haklısın. Bizimde ilk beş senemiz kabus gibiydi devamlı bi aksiyon bi kavga , evliliklerde ilk beş sene zor geçer demişler bizde baya zor geçirdik belki de ergen olduğumuz için bilmiyorum ama sonradan bişeyleri yoluna koymayı başardık dıyım yüzde 85 bende 6 bucuk senelık evliyim bende 9 senedir de tanışkızzz kendısıyle