- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Teşekkür ederim spor kaptanımAfiyet olsun efsane menü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim spor kaptanımAfiyet olsun efsane menü
Tabi ki olur canım kaptanım Allah kabul etsin. Çok güzel bir gece olur inşallahElhan ben cuma tartılsam olur mu? Cuma akşamı iftar veriyoruz restaurantta inşallah. Ben yine dikkat ederim ama kaptanlarımı üzmek istemiyorum. Risk almayayım kabul edersen?
Hayırlı olsun güle güle kullan canım.iPhone 15 promax aldım kızlar
Güle güle kullan canımiPhone 15 promax aldım kızlar
İçindeki sesi dinle bitanem çok iyi yapmışsın.İnsanlar beni değersiz hissettirdiğinde bana bi hiçmişim gibi davrandığında özellikle eşim ben de kendimi değerli hissetmek için kendime hediye alıyorum.
Öyle zengin falan değilim kızlar ama çalışırken birikmişim vardı belki bir arabamı değiştirim veya bir ev alırız diye ama gördüm ki benim düşüncelerim ile eşimin düşüncelerini hiç ilgisi yok ben de parayı kendime harcamaya karar verdim
Evet canım bunu biliyorum çok teşekkür ederimİçindeki sesi dinle bitanem çok iyi yapmışsın.
Yazdım watsapp tan düşüncelerini merak ediyorumİçindeki sesi dinle bitanem çok iyi yapmışsın.
Güle güle kullan canım
Belki iftardan sonra 10ar 15er dk yapabilirsiniz
Ne dicezİlk yedigin öğüne kahvaltı demek zorunda değilsin bitanem .
Geze geze buldum bunu yapmayı düşünüyorum 1 haftaEvayı bulmuşun
Afiyet olsun Saracim. Kabızlık sorunun bir an önce çözülür inşallah.Menümü yazayım
Sabah
İki tane kuru incir iki tane gün kurusu ve bir tane hurma sıcak suda bekletip yedim (çünkü iki gündür kabızlık çekiyorum)
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı bamya yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
İki tane hurma
Üç tane çilek
Akşam
Bir tabak haşlanmış ciğer
Bolca salata
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
Elhan Cordelia Mthn83
İlk öğünNe dicez
emredersin komutanımİlk öğün
Allah sabır versin mutlu ol sadece kendini sev canım.Zaten en büyük kazığı en yakın bildiklerimizden yiyoruz. Ben de boşanıyorum bir zamanlar güvendiğim adamin gerçek yüzünü görmek önce canımı çok acıttı şaşırdım. Ama şimdi ona karşı ne nefret ne sevgi hiçbirşey hissetmiyorum. Allah' şükürler olsun ondan kurtadı beni. Sende öyle düşün üzülme hayatından çıkarman gerekiyormuş Allah sana gerçek yüzünü göstermiş şükret.
spor yapıyor musun bilmiyorum ama belki daha çok hareket etmen gerekiyor olabilir direnci kırman için.
AnammmmmmGünaydın kızlar
Sevinçten sabahtan beri ağlıyorum. Gözlerime inanamadım. Defalarca tartıldım aynı çıktı. Perşembe günü diyetisyene gönderdiğim tartı 111.8 di bugün 107.55 çıktı.
Tam -4.25 (Yarısı yağ yarısı ödem gibi anladım ama tartıdan bilemiyorum)
Daha diyetisyene atmadım ne diyecek merak ediyorum.
Gerilme canım hayırlısı ile olur sırasıylaCok teşekkür ederim vize bekleme süreleri çok fazla malesef o beni biraz gerdi hayırlı olsun kardeşiniz için inşallah çok çok güzel bir hayat onu bekler