- 8 Şubat 2024
- 1.613
- 8.915
3 ayda fıstık gibi zayıflarsın sen zaten1 aylık başladık ama ben devam edeceğim inşallah en az 3 ay düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ayda fıstık gibi zayıflarsın sen zaten1 aylık başladık ama ben devam edeceğim inşallah en az 3 ay düşünüyorum
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, çok hafif olmuş.Menüm
Sabah 12.00
1 yumurta
1 çarliston biber
1 tatlı kaşığı peynir
Tam buğday lavaş
Ara: yok
Aksam
16.30
1 yemek kaşığı yoğurtlu brokoli
4 yemek kaşığı kabak yemeği yağsız
Yarım kepçe şehriyeli çorba
Su+yeşil çay içip günü kapaticam.
Şimdide yürüyüşe gidiyorum
Elhan Cordelia arke
İlk basladigim zamanlardaki gibi hevesim yok gibi geliyor diyet yapmaya neden bilmiyorum
Ne güzel Allah iftarınızı kabul etsin inşallahElhan ben cuma tartılsam olur mu? Cuma akşamı iftar veriyoruz restaurantta inşallah. Ben yine dikkat ederim ama kaptanlarımı üzmek istemiyorum. Risk almayayım kabul edersen?
Ara verirsem modum daha çok gider. Tam gaz devamAfiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, çok hafif olmuş.
Bu aralar gündemin yoğun canım. Ayrıca önünde yeni bir hayat koşturmacası var, ister istemez psikolojik olarak etkileniyorsundur. Hem diyet bazen bizi yoruyor, belki küçük bir ara iyi gelir ama vazgeçmek yok.
Evet uzakta ama malesef. Zaten o yanimda olsaydi hic sorun kalmazdi boyle insanlara muhtac olmazdim.Aslında biliyor musun öyle biri var ki hem de dünyanın ennnn iyi arkadaşı,sırdaşı, can parçası : Anne
Uzuldum ama gecti canim sagol. Iyi ki dogdun. Cok guzelsinBeth18 gecmis yapamadim birileri üzmüş sanirim seni beni de hep uzuyorlar herkesi kendim gibi görüp hemen dalıyorum cunku...
Bos vaktimde gecmis yapip ne yapmislar sana bakacagim
evet o benim :)Çikolata kız
Aslinda ben olaya uzuldum icinde bulundugum duruma o yuzden aglafim. Yoksa insanlarin davranislarina uzulmeyi birakali bir kac sene oluyor. Insanoglu cig sut emmis ben dahil herkes kendini dusunuyor artik. Canimi veririm diyen yoktur kimse icin.Üzüldüm canım ama bazen gerçekleri görmek iyidir. Üzülüp ağlamışsın, iyice rahatla sonra da boşver gitsin. Bazıları için üzülmeye bile değmiyor.
Amin canım çok teşekkür ederimNe güzel Allah iftarınızı kabul etsin inşallah
Bence ara verAra verirsem modum daha çok gider. Tam gaz devam
VermemBence ara ver
Canım ben aldım hemen alıştım şükür korkuyordum. KK da çok hızlı internette vs. ben kaplumbağa hızında telefon kullanıyormuşumKardesim s23 ultra kullaniyor yada 24 mu bilemedim
Memnun...
İphone13 yada 14 pro almisti kullanamadi satti samsung aldi cok memnun
Ben seni düşündüğümden şey ettim yani sen bilinVermem
Yok yok vermicem sahalara dönüyorum bugünden sonraBen seni düşündüğümden şey ettim yani sen bilin
Canım çok teşekkür ederimAmin canım çok teşekkür ederim
Senin muhteşem eksine bayıldım haftanın kırmızı kaptanı belli oldu galiba tebrikler çok mutlu oldum
Yeterkı ask olsunZaten hep suçlu benim, farkettim beni suçladığını, arkadaş marketten bişeyler alıp getirmişti, ona bakıyım derken atlamışım
Aşkolsun Papatyamaviss
Anladım canım kusura bakma üzdüysem.Evet uzakta ama malesef. Zaten o yanimda olsaydi hic sorun kalmazdi boyle insanlara muhtac olmazdim.
Uzuldum ama gecti canim sagol. Iyi ki dogdun. Cok guzelsin
evet o benim :)
Aslinda ben olaya uzuldum icinde bulundugum duruma o yuzden aglafim. Yoksa insanlarin davranislarina uzulmeyi birakali bir kac sene oluyor. Insanoglu cig sut emmis ben dahil herkes kendini dusunuyor artik. Canimi veririm diyen yoktur kimse icin.
Ayy hemen yiyim evdeyim :)
Allahım bu nasıl bi motivasyon yaEki Görüntüle 3408396
Şu güzellikten ilham alıp mücadeleye devam edelim. Papatyacik taşlara , onları döşeyen işcilere rağmen bir yolunu bulup açmış
Güle güle kullan yeni serileri cikmasin hep yeni kalsinCanım ben aldım hemen alıştım şükür korkuyordum. KK da çok hızlı internette vs. ben kaplumbağa hızında telefon kullanıyormuşum
Menün güzel bence güllaçtan da 1 çatal ye çok canın isterse günü bitirElhan arke 28 Mart menü
Kahvaltı 1 tane kalem börek (fırında) 2 yudum meyve suyu
ara kahve 1 küçük muz üzerine tarçın
saat 15:30 gibi yarım kase çorba
Akşam 18:20 5 adet köfte orta boy 1,5 dilim pide 3,4 yk yoğurt
Su 2 litre
Bu arada güllaç yaptım muhallebili ondan 1 dilim yesem bugün için çok mu olur
Amin canım Teşekkür EderizOyy yerim ben onun heyecanını, mutlu sağlıklı güzel yaşları olsun inşallah.