- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.756
Geçmiş olsun kaptanımCanım içiyorum ama fayda etmiyor. Dünden beri kesintisiz devam ediyor mesela. Bugün o yüzden oruç da tutmadım. randevu bulabilsem doktora gideceğim ama yok resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun kaptanımCanım içiyorum ama fayda etmiyor. Dünden beri kesintisiz devam ediyor mesela. Bugün o yüzden oruç da tutmadım. randevu bulabilsem doktora gideceğim ama yok resmen.
Çok teşekkür ederim hep beraber başarıyoruzCanım muhteşemsin gerçekten tebrik ediyorum
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah
teşekkür ederim canımHarikasın
İyi madem benimki de sır olsunSöylenmez sır
Almadım canım, önce doktora gideceğim. Sürekli tansiyonum yüksek olamaz çünkü. Günlerdir kesintisiz ağrıyor, bazen hafifliyor ama geçmiyor.Tansiyon aleti işini ne yaptın canım
Dikkat et. Limonlu su kat hayatına. Dengelemeye yardım eder
Geçmiş olsun
Pes etmiyorum kesinlikle sadece bazen canım sıkılıyor sanki ittire ittire gidiyor gibi günler eskiden zevk alırdım ama normal bir süreç bence geçer evet biraz kaygılarım var hayatım değişiyor sonuçta başa çıkmaya çalışıyorum. Aslaaaa çıtır çıtır gitcemAfiyet olsun canım Her zaman aynı coşkuyla devam edemiyoruz. Hissettigin isteksizlik geçici bir durum. Sınav sonucundan sonra yeni evrak koşuşturmasi , stresi etkilemiş olabilir. Sahip olduğumuz güzellikleri düşünüp moral depoluyoruz . Şişko şişko uçağa binip yurt dışına gitmeyi hayal etmek istemezsin bence
TeşekkürlerHayırlı uğurlu olsun canım, güle güle kullan.
Teşekkür ederimmmmCanım muhteşemsin gerçekten tebrik ediyorum
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah
A.s canım nasılsın?Selamlar
Hoşgeldin maviş kaptanımMerhaba kızlar ben geldim. Geçmişi bitirip geliyorum.
Afiyet olsun canım. Hepsinin tadına bakman iyi olmuş kontrol açısından
Afiyet olsun canım, gayet hafif bir gün olmuş. İnşallah olursun canım, kaptanlık güzelmiş.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da güzel.Iyi geceler kizlar bugunki menum
27/03/2024
Sabah6:30 kahve sekersiz
Ara 8:00 iki dilim peynir
Oglen 13h00 bir kepce karnibahar graten firinda yanina et sote bir kepce
Aksam 18h30 bir tabak kuru fasulye uc ymkasigi pilav
Bir litre su Cordelia Elhan Eki Görüntüle 3408067
Afiyet olsun canım, her şey mükemmel. İnşallah geçici bir halsizliktir.Dünkü menü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Domates
Salatalık
Roka
1 kızarmış form ekmek
Ara
4 yk yoğurt
4 fındık ve 4 badem
Akşam 16.00
Haşlanmış 3 yk makarna
8 yk mantar sote
Yoğurt
1,5 lt su Elhan
Spor
60 dk yürüyüş bandı
10 dk eliptik Cordelia
Şuan aile hekimindeyin bir kan değerlerime baktıracam bir halsizlik yorgunluk hissediyorum....
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, 21de yediklerin olmasa süpermiş. Neyse ki onlar da çok değil.
Çok teşekkür ederim kaptanımÖncelikle geçmiş olsun canım, afiyet olsun bence kötü değil menün. Sporun da çok güzel.
Afiyet olsun mutluannem menün de sporun da suyun da çok güzel.
Afiyet olsun canım, akşam çok geç olmadığı ve adımların güzel olduğu için kabul edilebilir olmuş bence.
Afiyet olsun canım, menün ve adımların güzel.
Bence çok değil canım, gayet güzel. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Akşamki kuruyemişler su tutabilir sadece.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Canım iftar saati hem rafine şeker hem de meyve şekeri açısından fazla olmuş. Canının tatlı çekmesi normal ama biraz fazla olmuş. tatlı ihtiyacını giderecek daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalış canım.
AFiyet olsun canım, menün ve sporun güzel olmuş.
1 aylık mı başladınız canım, sonra devam edecek misin.Hâttâ bugün magnum dedi kısır dedi valla çok heyecanlıyım yeni listem için
Canım aile hekimine git bı önceCanım içiyorum ama fayda etmiyor. Dünden beri kesintisiz devam ediyor mesela. Bugün o yüzden oruç da tutmadım. randevu bulabilsem doktora gideceğim ama yok resmen.
Canım şuana kadar hep sınav üstündeydi döngü. Yeni bir döngü hedef bulana kadar boşlukta olabilirmisin.Pes etmiyorum kesinlikle sadece bazen canım sıkılıyor sanki ittire ittire gidiyor gibi günler eskiden zevk alırdım ama normal bir süreç bence geçer evet biraz kaygılarım var hayatım değişiyor sonuçta başa çıkmaya çalışıyorum. Aslaaaa çıtır çıtır gitcem
1 aylık başladık ama ben devam edeceğim inşallah en az 3 ay düşünüyorum1 aylık mı başladınız canım, sonra devam edecek misin.
Evet olabilir , bunu yazarken spor yapıyorum aynı zamandaCanım aile hekimine git bı önce
Sinüzit olabilir mi
Özele gitsen maddi olarak çok yorar mi seni
Canım şuana kadar hep sınav üstündeydi döngü. Yeni bir döngü hedef bulana kadar boşlukta olabilirmisin.
İyiyim canım, evdeydim bugün. Biraz temizlik, biraz dinlenmece derken günü bitirdik bakalım.İyiyim kaptanım siz nasılsınız
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun kaptanım
Hoşbuldum canım kaptanımHoşgeldin maviş kaptanım
Yarın sabahtan gidip aile hekiminde kan vereyim, zaten değerlerime baktırmak istiyordum ne zamandır. Migren olabilir canım, yıllar önce yine benzer ağrılar çekiyordum doktor migren demişti. İlaç tedavisi almıştım, ara ara ağrırdı ama bu aralar arttı, sanırım diyet ve oruç da zorladı biraz. bu ay içinde eşimin bacağı için farklı özel doktorlara gittik, şimdi ben de gidersem zorlar canım.Canım aile hekimine git bı önce
Sinüzit olabilir mi
Özele gitsen maddi olarak çok yorar mi seni