- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.763
Teşekkür ederim kaptaniçemAfiyet olsun Lenacım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptaniçemAfiyet olsun Lenacım.
Ciddiyim bak kopyalamayı bile beceremiyorum. Ekranın altına indiğimde alakasız her şey kopyalanıyor . Alttan üste çıkayım diyorum bir yerde takılıp kalıyor. beş dakikamı aldı sil tekrar yapıştır derken .Allah seni. Canım herkese yorum yazıyorsun yemeklere kiloya her şeye yetişiyorsun. Allah razı olsun. Burda olup kopyala yapıştır yapmakta bi vakit sonuçta.
Yaşlı ve yavaş kurtlardan korkacaksınızBenj de gecmis
Ayy hadi inşallahBana bunlarla gelin işte, çok severim gaz vermeyi, canım pastelim cumartesi hepimizi mutlu edecek
Böyle de açık sözlüyüz
KesinlikleOndan da bu beklenirdi Elhan
tek tek eliyor herkesiBenj de gecmis
Maşallah Aşkitoma sen halledersinCiddiyim bak kopyalamayı bile beceremiyorum. Ekranın altına indiğimde alakasız her şey kopyalanıyor . Alttan üste çıkayım diyorum bir yerde takılıp kalıyor. beş dakikamı aldı sil tekrar yapıştır derken .
Bu arada Allah ikimizden de razı olsun.
Vallahi öyleYaşlı ve yavaş kurtlardan korkacaksınız
Sağol canımAfiyet olsun
Ben bu oyunu bozarım hacıKız nööördüüün
Vücut oyun oynuyor 69 a geçmemek için
Ama ama seninle kapışmak gelen bir kilo eksinin yerini tutmaz. Hayalim senin kırmızı kaptan olup beni de maviş kaptan seçmen. Kollarının iyileşmesini bekliyorumAyy hadi inşallah
Kesinlikle
tek tek eliyor herkesi
Maşallah Aşkitoma sen halledersin
Vallahi öyle
Umarım öyledir gerçekten moral bozucu oldu.. diyete başladığımdan beri hiç böyle bir artış olmamıştıAfiyet olsun canım belki regl şişkinliğidir
Teşekkür ederim kaptanım, kusura bakma ben de özelden mesaj yazarsın ve Mthn83 kazanır diye bekliyordum.Eki Görüntüle 3407424
Kırmızı Takım Kaptanı
Cumartesi 69.7
Salı 70.5
Fark +800 Eki Görüntüle 3407425
Mavi Takım Kaptanı
Cumartesi 87.1
Salı 87.0
Fark -100
Salı avantajıni arke kaptanım kazandı. Tebrikler canım.
Birazdan Cordelia kaptanimin hazirladigi tabloyu paylaşacağım. Transferini tabloya bakarak gerçekleştirebilirsin.
İftar vaktine denk geldi bildirimine aceleyle bakıp bildirimlerinizi paylaştım kusura bakma unuttum orada tebrik etmeyiTeşekkür ederim kaptanım, kusura bakma ben de özelden mesaj yazarsın ve Mthn83 kazanır diye bekliyordum.
Estağfurullah kaptanım ne kusuru, ben de eve girer girmez iki arada bir derede paylaştım resmen sonra da iftara oturdum.İftar vaktine denk geldi bildirimine aceleyle bakıp bildirimlerinizi paylaştım kusura bakma unuttum orada tebrik etmeyi
Ooo afiyet olsun çok güzel görünüyor hayatımda sadece 2 kere yedim biri vişneliydi ama artık gül suyu koymuyorlar sanırım ben öyle daha çok sevmiştimSütlü peçete diyorlar üzüyorlar ama ben seviyorum güllacımı yarin icin hazır
Ellerine sağlık afiyet olsunSütlü peçete diyorlar üzüyorlar ama ben seviyorum güllacımı yarin icin hazır
Geçmiş olsun delikanlıya şimdi nasılBüyük oğlum sahurdan bu yana kusuyor
Güya sahura kalkmadan
Ben sütü isitirken gül tomurcugu koyuyorum gulsuyu katkili olabilir diye ..Ooo afiyet olsun çok güzel görünüyor hayatımda sadece 2 kere yedim biri vişneliydi ama artık gül suyu koymuyorlar sanırım ben öyle daha çok sevmiştim
En azından sürekli yukarıya doğru gitmiyoruz canım, buna da şükür. Çok güzel bir eksiyle gelmişsin bugün, tebrik ederim.
Canım bildirimlerin arasına karıştı senin menü. AFiyet olsun bu haliyle sıkıntı yok, akşam yedin mi bilmiyorum.
Tebrik ederim canım, güzel eksi.
Tebrikler canım çok güzel eksi.
Tebrik ederim kaptanım, güzel eksi.
Artı olmaman iyidir canım, cumartesi güzel gelirsin inşallah.
Cumartesiye erir inşallah canım bu artı çok şükür fazla değil.Ctesi : 60.40
Salı: 60.80
Fark +400 gram
Sanırım ödem durumu falan var canım, inşallah cumartesiye eksileri tekrar görmüş olursun. 7ler gelmesin artık.