- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Teşekkür ederim canım inşallahSüpeeer tebrik ederim eksin kalıcı ve daim olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım inşallahSüpeeer tebrik ederim eksin kalıcı ve daim olsun
Evet o biziz :)Eglenerek zayifliyoruz diye bı başlık var bu sitede de biz hepsini yasiyoz zaten burada
Sen yine de gelTam gaza geliyordum ki
Oyy sarılalım canım
Çok güzel eksiler tebrikler arkadaşlar hemde Salı bildirimi bugünGünaydın hanımlar,
Cumartesi: 92.81 kg
Bugün: 91.40 kg
Fark: -1.41 kg
Cordelia Mthn83 Elhan
Eki Görüntüle 3406877
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canımCanım çok şükür bugün baş ağrım yoktu ama bütün günü ayakta geçirince romatizmam tuttu Yaşlandık be azizim
Benim bugün menü çok genişti ama ben yemedim çok şükür canım, gelen arkadaşım da sen sıkılaşmış görünüyorsun dedi. 5 kilo verdim her gün yüzüyorum gerçekten farkediliyor mu dedim, evet kesinlikle çok yaramış sana dedi. Çok mutlu etti beni.
Bence sen çok yememişsin canım, 1-2 kaşık mantı mideye inene kadar erir zaten.
Abla bayram da izne ayrılıyorumTartı olur kuzum. Bayram sonu beni endişelendiriyor birazcık tatlılar önümüzde büyük handikap olacak
Asıl cengaverlik o zaman belli edecek kendini. İftardaki bir iki lokmalık tatlıları aramayalim da
Allah kolaylık versin canım abbamSessiz sedasız bir iftar davetini atlatmış yorgun bir abla var şu an.
Ablasının tatlışı geçmiş yapıyordum mesajını görünce sırayı yine kaybettim.
Yok o ağlama başka ağlamaiyi de cumartesi mutluluktan ağlayacaktın, yarın belli ki öyle olmayacak
Bak ya yine ben hep benGörmedim canım. Sayfalar karışık sondan ortadan baştan karışık gidiyorum mthn karıştırdı bana Bir gözüm de yukarıda bildirimler habire artıyor
HoşgeldinADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ:160
KİLONUZ: 61
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit bir bedene
Oyy ağlama kıyamamkulağımı bırak yoksaaa
Afiyet olsun canım yaramasinBurma kadayıfta yemişim ohh mis
Allah kolaylık versin ablamBende Müge’ye bakarken uyuyakalmışım 1 saat kadarcık
Sonra sahur hazırlamak için kalktım, şimdi yattım
8 de kalkıp çorap giyeceğim, tekrar yatıp 11 de kalkıp hazırlanıp terapiye gideceğim.
Ordan gelip yabancılar kurumuna
Ordan sonra alışverişe
Sonra iftara torunlar gelecek, 2 gün bende kalacaklar
Bisürü iş, kim yapacaksa
Maşallah çok güzel bir eksi canımBaşlangıç tarihi :26.02.2024
Başlangıç kg :84,9
Geçen cumartesi :78,8
Bugün :78,5
Fark :-300
Toplam fark : -6,4 olarak hedefimin üstünde ayı kapatıyorum :))
Maşallah çok güzel
Harikasın canım
Çok güzel canım
Ooo birileri 90 lar ligine el sallıyorGünaydın hanımlar,
Cumartesi: 92.81 kg
Bugün: 91.40 kg
Fark: -1.41 kg
Cordelia Mthn83 Elhan
Eki Görüntüle 3406877
Merhaba canım eşim daha iyi ama dün gece yine acildeydik saatlerce bebeğim yeniden kötü oldu onu götürdük çok zordu gerçekten serum verdiler çok ağladı bugün tekrar doktora götüreceğiz eşimin de ateşi vardı hastanede ama mecbur dayandı noldu bize böyle bilmiyorum, dün ilaç içmedim sütümü verebilmek için doktor 12 saat geçince verebilirsin demişti verdim bebek yine kusmaya başladı o kadar üzüldüm ki
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Maşallah güzel geçmiş canım
Abla bayram da izne ayrılıyorum
Ufak bı doğu turu planımız var.
Diyetsiz geçen 1 hafta olacak
Allah kolaylık versin canım abbam
Yok o ağlama başka ağlama
Elhan abbama gondermeydi o
Bak ya yine ben hep ben
Hoşgeldin
Kısa sürede kavuş inşallah hedefine
Oyy ağlama kıyamam
Afiyet olsun canım yaramasin
Allah kolaylık versin ablam
Maşallah çok güzel bir eksi canım
Maşallah çok güzel
Harikasın canım
Tamam canım, teşekkür ederimCanım 7 de tartıl dönünce. Oruç tutarken saat 3-4 ile 7 arasında çok fark olmuyor.
Bulamadılar ya da araştırmadılar bilmiyorum ki ne yediniz diye sordular sadeceGeçmiş olsun miniğim Cok üzüldüm neyin zehirledigini bulamıyorlar mi Allah esirgesin tekrarlamasın.
Dün yine çok zor bir gece geçirdik bebeğimi götürdük bu sefer yine acile ama şimdi daha iyiyiz canım şükür evdeyizÇok geçmiş olsun canım ne oldu size şimdi nasılsınız
Kolaylıklar diliyorum canım, yat kalk seni daha fazla yormuyor mu, parça parça uyuyunca insan bir şey anlamıyor uykudan.Bende Müge’ye bakarken uyuyakalmışım 1 saat kadarcık
Sonra sahur hazırlamak için kalktım, şimdi yattım
8 de kalkıp çorap giyeceğim, tekrar yatıp 11 de kalkıp hazırlanıp terapiye gideceğim.
Ordan gelip yabancılar kurumuna
Ordan sonra alışverişe
Sonra iftara torunlar gelecek, 2 gün bende kalacaklar
Bisürü iş, kim yapacaksa
Ulaştın mı peki canım, benim de 3 gün sonra 1 ay oluyor, sen söyleyince farkettim.Günaydın kızlar :) bugün diyete başlayalı tam bir ay oldu benim için hedefim -6 kg idi :)
Hayırla ulaş hedefine İnşallah