- 31 Ekim 2013
- 20.721
- 67.832
- 40
Teşekkürler kaptanımmÇok güzel canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler kaptanımmÇok güzel canım
Ayyy inşallah inşallah bir mucize olsa haftaya salı 89.95 çıksamÇok güzel canım
Ooo birileri 90 lar ligine el sallıyor
Daha iyi canım teşekkür ederim antibiyotik başladık hafiften toparladı ama bana geçirdi sağolsun
Günaydın canımGünaydın Arkadaşlar
Güzel bir gün olsun
Tebrik ederimBaşlangıç tarihi :26.02.2024
Başlangıç kg :84,9
Geçen cumartesi :78,8
Bugün :78,5
Fark :-300
Toplam fark : -6,4 olarak hedefimin üstünde ayı kapatıyorum :))
Hay Allah geçmiş olsun canım, zaten eve girdi mi herkesi sıradan geçiriyorDaha iyi canım teşekkür ederim antibiyotik başladık hafiften toparladı ama bana geçirdi sağolsun
Çok teşekkür ederim canım bugün daha iyiyiz şükür hepimiz inşallah artık atlatırızGüzel mesajın için çok teşekkür ederim beni kendime getirdi. Yolumuza devam ..
Çok geçmiş olsun canım benim zor bir hafta oldu senin için gerçekten. Allah kolaylık versin acil şifalar diliyorum
Günaydın kaptanım mutlu günlerGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin
Günaydın canımSagol Fezam nasilsin?
Günaydın kizlar
İnşallah canım çok teşekkür ederim bugün daha iyiyiz şükürçok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm, çabucak toparlanırsınız inşallah
Evet canım sonrasında gördüm mesajını, tebrik ederim.-6.400 ile hedefimi geçtim bile canım
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
Ben de anlayamadım ve çok üzüldüm özellikle dün böyle olunca. Eşim sen daha iyileşmedin sendeki mikrop ona geçiyor acele etme buzlukta süt var nasılsa onları verelim bir süre daha dedi yine buzluktan vermeye başladım. Stresten beslenememekten sütüm de azaldı bitecek korkusu da sarmaya başladı beni sütü dökmek de çok ağrıma gidiyo şu an. Bugün doktora sütü de soracağım benim şu anki sütüm asla yaramıyo bebeğime. Ateşim falan da geçti benim artık halsizlik mide bulantısı kaldı sadece ama yetmedi demek ki mikrop gitmemiş vücudumdanCanım bir kez daha geçmiş olsun, ne oldu size böyle acaba. Nedenini bulamamak da çok kötü. En çok kafama takılan süt olayı oldu, neden bebeğini etkiliyor anlayamadım.
Tebrik ederim canım
Aman canım sadece o kadarla kalsın inşallah, çabuk toparlanır bence.Soğuk içti sanırım canım. Mideyi usuttugunu düşünüyorum.
Ay çok günde şahane yaaa tebrik ederimGünaydın hanımlar,
Cumartesi: 92.81 kg
Bugün: 91.40 kg
Fark: -1.41 kg
@Cordelia Mthn83 @Elhan
Eki Görüntüle 3406877
Geçmiş olsun canımBüyük oğlum sahurdan bu yana kusuyor
Güya sahura kalkmadan
Tebrik ederim canım, güzel eksi.Başlangıç tarihi :26.02.2024
Başlangıç kg :84,9
Geçen cumartesi :78,8
Bugün :78,5
Fark :-300
Toplam fark : -6,4 olarak hedefimin üstünde ayı kapatıyorum :))
Tebrikler canım, bayağı iyi bir eksi görmüşsün.
Tebrik ederim canım çok güzel.
Tebrikler canım çok güzel.
Gözlerime inanamıyorum maşallah canım.Günaydın hanımlar,
Cumartesi: 92.81 kg
Bugün: 91.40 kg
Fark: -1.41 kg
@Cordelia Mthn83 @Elhan
Eki Görüntüle 3406877
Aramıza hoşgeldin, başlangıcın hayırlı uğurlu olsun.
Maşallah canım çok güzel eksi.Günaydın kızlar
Geçen cumartesi 69.35
Bugün 68.9
Fark -450
Tebrik ederim canım.