Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah ama 2025 olur herhalde benim çıtır olmam. Olsun şurda 2025 e ne kaldıAyy çok sevindim gözün aydın canım
Yaa uyur yer oldum artık
Elhan kaptanım benim hiç suçum yok
Canısı geçmiş olsun
Hoşgeldin
Eğer oruç varsa iftardan önce paylaşım yapabilirsin. Yoksa sabah yapabilirsin.
Aktifligini değerlendirmek için 2 hafta kadar hazırlık grubuna alıniyoruz. Aktifligine göre seçmelerde gruplara alınıyor. Günlük menü spor paylaşımı yapıyoruz.
Etiketlerde Elhan ve Cordelia kaptanları etiketliyirsun.
Tekrar hoşgeldin
Yaa çok kıskandim sen çıtır mı Olcan şimcik
Korku filmi kız peşini bırakmayacak filan
Yemeye hazır olanlardan sanırım öyleyse iyi
Yaa ne güzelAyyy inşallah ama 2025 olur herhalde benim çıtır olmam. Olsun şurda 2025 e ne kaldı
Bırakmasın peşimi tabi ama alışık olmadığımdan bir değişik geliyor hoşuna gidiyor insanın
Hiç bilmiyorum canımYemeye hazır olanlardan sanırım öyleyse iyi
Eşim şu anda gayet memnun ama henüz wow olmamışYaa ne güzel
Esin ne diyor senin bu mutlu hallerine
Ayy imkanın olsada ofisinede uğraşan ilerleyen zamanlarda
Hiç bilmiyorum canım
Çok yabancıyim bu konuya. Buradaki tavsiye üzerine görünce sordum ama almadım.
Olsun canım sıkma canınıBen bugün çok saçmaladım kaptanım. Dün de saçmalamıştım. 2 gün üst üste olunca moralim çok bozuldu psikolojik olarak iyi değilim bugün.
Hem yiyorum yedikten sonrada ne gerek vardı şimdi boşu boşuna bi sürü gereksiz kalori aldım diye vicdan azabı çekiyorum. Yarından itibaren toparlayacağım inşallah.
avakadonun fiyatları çok arttı ben yeşil alıp evde olgunlaştırma taraftarıyım. bunların içi bozulmuş olabilir gözüme iyi görünmedi yani. avakadonunda dikkat edilmesi gereken durumu bu mağlesef olgunlaşma ile bozulma arasında yeme süresi çok az dikkat etmek lazım zaten almamışsın
afiyet olsun ben hiç yapmadım listelerde epey görüyorum tarifine bakayımda yapayım bir gün :)Kizlar karnabahar kisiri denediniz mi
Mutlaka deneyin efsane oluyor
Hem saglikli hem lezzetli
gözün aydııın tebrikler çok sevindimDün gergindim bugün çok güzel bir haber aldım . Sınavımı geçmişim hemde çok yüksek bir puanla dualarınız için çok teşekkür ederim
geçmiş olsun akşama evde dinlenebilirsen iyi gelir sıcak bitki çaylarıda rahatlatır birazGeldim burdayim :)
Hastayim hem regl hem sogukalginligi
Dudaklarim ucuk icinde falan bi acayip dönem
Haberler sende nasilsin yeni düzen oturdu mu
Canım yumurta ve kıyma iki farklı protein türü olduğu için sindirimde sorun yaratıyor o yüzden dikkat etmerhabalar iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Elhan Cordelia Mthn83
25 aralık menümü yazayım
kahvaltı : 3 dilim form kızarmış ekmek, peynir, salatalık, domates, az roka maydanoz 2 haşlanmış yumurta
ara: yeşil çay ile birlikte bir avuç fıstık
akşam : kıymalı yumurta, yarım kase yoğurt, 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, bir mandalina
geçtiğimiz iki gün liste yazamadım, koşturmalı geçti biraz eşimi memlekete gönderdim valiz hazırla hava alanına bırak öyle şeyler cumartesi beslenmem iyidi ama dün çok kötü geçti evde değildim büsürü zararlı şeyler yedim yazamam yanii
bu günde bol yumurtalı bir gün oldu sankiii
Yok almadım canım yakındaki Bim de he derseniz alayım dedimavakadonun fiyatları çok arttı ben yeşil alıp evde olgunlaştırma taraftarıyım. bunların içi bozulmuş olabilir gözüme iyi görünmedi yani. avakadonunda dikkat edilmesi gereken durumu bu mağlesef olgunlaşma ile bozulma arasında yeme süresi çok az dikkat etmek lazım zaten almamışsın
evet çok yumurtalı bir gün oldu zaten sindirimde zorlanıyorum birde bu iyi olmadı eşimde yok şimdi akşam yemeklerinde şaçmalamam umarımCanım yumurta ve kıyma iki farklı protein türü olduğu için sindirimde sorun yaratıyor o yüzden dikkat et
Yok almadım canım yakındaki Bim de he derseniz alayım dedim
Himm bizde pazarda yok canımevet çok yumurtalı bir gün oldu zaten sindirimde zorlanıyorum birde bu iyi olmadı eşimde yok şimdi akşam yemeklerinde şaçmalamam umarım
o avakadolar iyi değil mağlesef bende marketlerde takipteyip güzeli denk gelmiyor. pazarlarda filan güzeli olabiliyor ama onlarında adet fiyatı 100 tl ve üzeri olan bile var alınmıyor yaniii
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar,
25 mart menüm
10.00 kahvaltı
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık yeşil biber
1 çatal kadayıf tatlısı
15.30 ara
1 tane karabuğday patlağı
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk bitter damla çikolata
1 tane hurma
19.00 akşam
Kabak mantı ( 3 kabak+3 kaşık yoğurt+60 gr kıyma+2 yk zeytinyağı)
4 lt su+ 5000 adım
Elhan Cordelia Mthn83