Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar hanımlar,cuma fiziğe başladım 3 hafta gideceğim sabah olamam burada haberiniz olsun.
Biraz önce hastaneden geldim elim için gittim,el cerrahisi lazım sıkıntılı bir ameliyat dedi dr,çok ince işi varmış.
Eşiminde diş işi kesinleşti gibi,aksilik olmazsa bu cuma çekimler olup implant takılacak 3 gün sonrada geçiciler takılacak.
Biraz ara verip alt dişe başlanacak,uzun bir süre devam edecek tedavisi,evde olur br süre gelemezdem merak etmeyin sakın.
çok geçmiş olsun :KK200:
 
Sabah
Yok

Oglen
1 tb ekmegi ile tost
1.5 yumurta
1 pankek
1 kupa cay
1 tabak karnabahar kisiri
Sadece yesillik ve eksi koydum

Aralikli olarak yedim ogleni
Simdi yarinki tarti gunune kadar yemek yemicem

Belki aksam acikinca sabredemezsem kefir icerim

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83
Afiyet olsun canım. Gayet güzel bence
 
Kızlar cuma günü eşimin arkadaşına davetliyiz. Eşiyle daha önceden tanışmıştık. bu kadını ben ilk gördüğümde aşırı kiloluydu sonra çok hızlı kilo verdi ikinci gördüğümde 50 li kilolardaydı. Sonraki görüşmelerimizde tam benim kilo aldığım onun da zayıf olduğu zamana denk geldi hep benim yanımda “ay ben aşırı kilo verdim, yağ oranım sıfır, 36 beden büyük geliyor, tayt belimden düşüyor, yiyorum yiyorum kilo almıyorum “ vs vs gibi sürekli kilo muhabbetini açıp hava atıyodu ben onun yüzünden kendimi hep aşırı kilolu hissettim. Bayadır görmüyorum kadını bu cuma uzun süredir ilk defa göreceğim ve ben de bir an önce kilo vermeliyim cuma günü aşırı zayıf olmalıyım yoksa yine bana alttan alttan kilo göndermesi yapacak psikolojisine girdim.
Cuma gününe kadar 10 kilo nasıl verilir? :KK43:
Ahhh ya biletek yapıyordur:KK67: münasebetsiz
Ben nişanlıyım fazla kilom da var yeni evli bir arkadaş şöyle verdim böyle verdim ben kilo sevmem falan ama nasıl gelip gidip kilo konuşuyoruz. Ben de hırslansam da moralim bozuluyor tabi.
Ben 4 5 kilo verince bayağı fit oldum zaten kendime göre.
Sonra demesin mi ayyy canım kusura bakma gıcık gıcık konuştum hep seni gaza getirmek içindi.....🥴🥴🥴🥴
Yani o ana kadar ben saf anlamıyordum o bana hep laf sokuyormuş. Belki iyiliğimi istedi ama o kadar irite oldum ki anlatamam. Kendimi aptal gibi hissetmiştim.
Bence en iyisi bu konuyu nazikçe kapat . Herkesin bünyesi farklı .önemli olan sağlık de. Ya da geçen sefer de anlatmıştın falan de gıcık yaaaa😖
 
X