- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Çok teşekkür ederimserap911 çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimserap911 çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrikler
Afiyet olsun canım ben de çok severimKizlar karnabahar kisiri denediniz mi
Mutlaka deneyin efsane oluyor
Hem saglikli hem lezzetli
Çok teşekkürler sağolGeçmiş olsun
çok sevindim canım, tebriklerrDün gergindim bugün çok güzel bir haber aldım . Sınavımı geçmişim hemde çok yüksek bir puanla dualarınız için çok teşekkür ederim
çok geçmiş olsunSelamlar hanımlar,cuma fiziğe başladım 3 hafta gideceğim sabah olamam burada haberiniz olsun.
Biraz önce hastaneden geldim elim için gittim,el cerrahisi lazım sıkıntılı bir ameliyat dedi dr,çok ince işi varmış.
Eşiminde diş işi kesinleşti gibi,aksilik olmazsa bu cuma çekimler olup implant takılacak 3 gün sonrada geçiciler takılacak.
Biraz ara verip alt dişe başlanacak,uzun bir süre devam edecek tedavisi,evde olur br süre gelemezdem merak etmeyin sakın.
Evet ya tam havalar düzeldi derken fena bozduHava çok bozdu burada,gök gürlüyor yağmurda var.
Dogru diyor hep daha ötesini görmek istiyorsun,merakRamazan kosturmacasi ayrıca ara tatil. Sanki dağınık oluruz gibi geliyor
patimsilizm bak ne diyor
Yaa ben dün troid ilacimi unutmussum
Yok yok at o zaman canım
Onda şok diyet yapmadım bilegimin hakkıyla
Kacamaklarimizi bu dönemde erteleyelim :))
Çok teşekkürler sağolçok geçmiş olsun
Aynen yağmur yağsında susuz kalmayalım sonra.Evet ya tam havalar düzeldi derken fena bozdu
Evet cınımmm yaptım.Ayy bisküvinin arasına lokum koyup mu yedin yoksaa çok severim bir de lokum uzuyor falan çocukluğum geldi aklıma afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Gayet güzel bence
Ahhh ya biletek yapıyordur münasebetsizKızlar cuma günü eşimin arkadaşına davetliyiz. Eşiyle daha önceden tanışmıştık. bu kadını ben ilk gördüğümde aşırı kiloluydu sonra çok hızlı kilo verdi ikinci gördüğümde 50 li kilolardaydı. Sonraki görüşmelerimizde tam benim kilo aldığım onun da zayıf olduğu zamana denk geldi hep benim yanımda “ay ben aşırı kilo verdim, yağ oranım sıfır, 36 beden büyük geliyor, tayt belimden düşüyor, yiyorum yiyorum kilo almıyorum “ vs vs gibi sürekli kilo muhabbetini açıp hava atıyodu ben onun yüzünden kendimi hep aşırı kilolu hissettim. Bayadır görmüyorum kadını bu cuma uzun süredir ilk defa göreceğim ve ben de bir an önce kilo vermeliyim cuma günü aşırı zayıf olmalıyım yoksa yine bana alttan alttan kilo göndermesi yapacak psikolojisine girdim.
Cuma gününe kadar 10 kilo nasıl verilir?
Geldim burdayim :)Leyla cım nerelerdesin iyi misin ?
çok geçmiş olsun canımGeldim burdayim :)
Hastayim hem regl hem sogukalginligi
Dudaklarim ucuk icinde falan bi acayip dönem
Haberler sende nasilsin yeni düzen oturdu mu
Senin adına çok sevindim canımTeşekkür ederim Evet canım farklı ve çok tatlı bir diyetisyenim var