- 8 Şubat 2024
- 1.613
- 8.915
Bi de o var dimi yaa Tam da yarın misafirim gelecekken hiç iyi olmadı, yarın boğazımı tutmalıyımSabitle yetinecegini zannetmiyorum
Salı kapışması var durur musun sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de o var dimi yaa Tam da yarın misafirim gelecekken hiç iyi olmadı, yarın boğazımı tutmalıyımSabitle yetinecegini zannetmiyorum
Salı kapışması var durur musun sence
Aaaa çok geçmiş olsun canım.Bebeğim iyi şükür ben pek iyi değilim acile gittik bebekte birşey çıkmadı enfeksiyon vs bende çıktı zehirlenme olabilir dediler ama neyden de zehirlendim bir fikrim yok dışardan vs yemedim hiç
peki bende şok diyet yapacak mısın? Ben de masum masum nasıl hafif yesem diye düşünüyorum. Dur ben bi kabak detoksu yapayımRamazan kosturmacasi ayrıca ara tatil. Sanki dağınık oluruz gibi geliyor
@Leyl35 bak ne diyor
Yaa ben dün troid ilacimi unutmussum
Yok yok at o zaman canım
Onda şok diyet yapmadım bilegimin hakkıyla
ben bir kaç kere denedim ama hiç güzel olmadı canım. İçi tam pişmiyor, ben sevemedim bir türlü.Arkadaşlar fırında kabak mücveri yaptınızmı.
Rica etsem yapanlardan tarif istiycem
Diyete uygun tarifler
Her ne yaşıyorsanız Allah feraha çıkarsın canım. İnşallah kısa zamanda her şey yoluna girer.İki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.
Çok geçmiş olsun canımKızlar o kadar başım ağrıyor ki, böyle ense kökümden ve şakaklarımdan zonkluyor. Bir an önce iftar saati gelse de bir ilaç içsem keşke.
Hiçbirini yemedim canım ya babama canım sıkıldı diye hatta sabah akşam kahvaltı yaptım bebeğim o akşam kustu ama demek ki önceden olmuş birşey. Sabah kahvaltısında yediğim de birşey yoktu peynir yumurta falan yedim. Peynirden şüphelenip attım çöpe nolur nolmaz diye. Bir önceki gün de akşam patatesli köfte yemiştim. Zehirlenme gibi ama gerçekten tüm semptomlarım ateş kusma ishal. Öksürük hapşırık burun akması vs asla yok.Aaaa çok geçmiş olsun canım.
Çok üzüldüm.
Ne olabilir ki
Konserve falan yedin mi hiç?
Ya da mantar
Ya da balık ve yoğurt bir arada
Etli çiköfte?
Ben hedefi düşünürken 67li bişey çıksam yeter gözüyle vermiştim ama 67.9 yazmam gerekiyodu galiba. 67.9u görürüm ama 67yi görmem gibi duruyo bakalımBu hafta martin son haftasi bakalim hedeflerimize ulasabilecekmiyiz
Çok geçmiş olsun canım tansiyon ağrısı olabilir o tansiyon aleti varsa ölç mutlakaKızlar o kadar başım ağrıyor ki, böyle ense kökümden ve şakaklarımdan zonkluyor. Bir an önce iftar saati gelse de bir ilaç içsem keşke.
Vayy şair kaptanımBeni eller kimi görme
Sen benimsin ben seninim
Kalpten kalbe bir yol vardır
Gözünen görünmez sırdır
İkimizin kalbi birdir
İkimizin kalbi birdir
Sen benimsin ben seninim
Haklısın canım eskiden olsa iyice takardım kafaya ama artık akillandımSinir olma canım, bebişi hasta edeceğine boşa gitsin.
Afiyet olsun canımm, bamya muhteşem bir yiyecek zaten. Menün şimdiden iyi görünüyor. Çekirdek ödem dışında sana sorun yaratmaz zaten, bence de nefsini bastır, cumartesiye kadar diğer günlerde ekstra dikkat ederiz.Evet canım
Benim dünden biraz yemeğim var kaptancım yanına da yazdan bamya konservesi yapmıştım ondan pişiricem.
Ekmeksiz, 2 kepçe çorba 1 kaşık pilav planlıyorum tahıl olarak, ama haftasonu ya akşama 1 avuç çekirdek izni vercem kendime. Kaç gündür yiyolar gözümün önünde çıtır çıtır. Bugün de ben yiyeyim.
Çok geçmiş olsun canım istersen aspirin iç aspirin kesmez bir de bol bol sıcak su koy ayaklarının altına regl ağrısı çok fena oluyo
Et konusuna hiç girmiyorum canım, Allah sonumuzu hayır etsin. Sebze yemekleri yağlı olmadıkça sıkıntılı değil, bol yemek iyidir.Evet ya katılıyorum. ben de doğrusı sebze yemeklerini ölçmüyorum bile doyana kadar yiyorum, eti zaten mecbur ülkecek ölçüyoruz artık da neyse.
İnşallah ulaşırız canım hepimiz, benim 100 gr var sadece ama inşallah 1.1 kg verip hedefimin 1 kilo altında bitiririm. Senin ne kadar vardı?Bu hafta martin son haftasi bakalim hedeflerimize ulasabilecekmiyiz
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Olabilir canım, benim bir ara acile gittiğimde ölçmüşlerdi çok yüksek çıkmıştı. Dil altı hapıyla düşürmüşlerdi ama evdeki alet malesef bozulmuş galiba, ölçmüyor.Çok geçmiş olsun canım tansiyon ağrısı olabilir o tansiyon aleti varsa ölç mutlaka
Bu hayatta sağlıktan başka hiçbir şey kafaya takılacak kadar önemli değil canım, sal gitsin.Haklısın canım eskiden olsa iyice takardım kafaya ama artık akillandım