- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
Oo supersin canimİnşallah ulaşırız canım hepimiz, benim 100 gr var sadece ama inşallah 1.1 kg verip hedefimin 1 kilo altında bitiririm. Senin ne kadar vardı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo supersin canimİnşallah ulaşırız canım hepimiz, benim 100 gr var sadece ama inşallah 1.1 kg verip hedefimin 1 kilo altında bitiririm. Senin ne kadar vardı?
Anladım canımben bir kaç kere denedim ama hiç güzel olmadı canım. İçi tam pişmiyor, ben sevemedim bir türlü.
Geçmiş olsun canım, tansiyonun çıkmış olabilir elini yüzünü enseni soğuk suyla yıka biKızlar o kadar başım ağrıyor ki, böyle ense kökümden ve şakaklarımdan zonkluyor. Bir an önce iftar saati gelse de bir ilaç içsem keşke.
Sağol canım yok maalesef annem vefat ettiğinden beri tek yaşıyor arkadaşları var ama eminim onlara da söylememiştir. Bakalım yarın dr ne diyecek ameliyatsız lazerle oluyormuş tedavi onun için gidecek oraya bile gelme dedi ama giderim ben. Önce sabahtan eşimle dr a gideceğim ikna ettim eşimi çok şükürCanım çok geçmiş olsun, kardeşinin yanında birileri var mı? Senden başkası gidemez mi onun yanına. Eşin de keşke söz dinlese kalkıp hastaneye gitseniz, bu şekilde sana da kendine de yazık ediyor aslında.
Afiyet olsun canım, börekler keşke 1 dilimle kalsaydı, adımların çok güzel.23 Mart menüm @Cordelia arke Elhan
Sahur da küçük kase çorba
İftar
İki dilim börek
Haşlanmış tavuk sarma
Bol yeşillik
7 badem 2 ceviz,birazcık Maraş Kuru tarhanasi bugün kendimi odullendirdim
Yürüyüş 16 bin adım 1600 puanEki Görüntüle 3405975
Afiyet olsun canım, bunları cumartesi kaçamakları sayıp diğer günler dikkat edelim. Sahur yapmadığın için kalori dengesi oluşmuştur, adımların da güzel.Herkese günaydın gününüz güzel geçsin
Yeni kaptanları tebrik ediyorum eminim çok güzel bir hafta olacak.
@Mthn83 arke
Dünün menüsünü yazayım.
23 Mart ctesi
Sahur yok
İftar: 1 tabak et yahni
Yarım tabak salçalı makarna
3 sıkım çiğköfte bol yeşillik
1 top dondurma
Su 2 lt
Egzersiz: 9300 adım
Tatil günü yapayım demiştim canım çok salçalı makarna çekiyodu aylar oldu yemeyeli çünkü. 1 tencere makarna yaptım 2 tabak yicem diye 3 çatal sonra patlayacak gibi oldum yiyemedim.
Dondurmayı da hemen açıklayayım iftardan sonra eşimle yürüyüşe çıkmıştık baktık yeni dondurmacı açılmış denemek amaçlı birer top yedik.
Elhan @Cordelia arke
Afiyet olsun canım, sushi ne kadar kalorili hiç bilgim yok, tek öğün yediğin için sorun yok gibi görünüyor.
Afiyet olsun canım.
Canım sen hiçbir şey yememişsin ki. Çok geçmiş olsun, inşallah ağrın hafiflemiştir.
92 ile başladım canım, 23 günde 5 kilo verdim. Dün tartıda 87.1 gördüm.arke Kaç kiloyla başladın kilo vermeye canım toplam kaç kilo verdin
Sağol canım umarım bana da geçmez ama hapşırmaya başladım bileGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine . Sen de hasta olma .
Sagol canım öyle yapayım. İftara kadar da ekrana bakmayı bırakıp dinleneyim.Geçmiş olsun canım, tansiyonun çıkmış olabilir elini yüzünü enseni soğuk suyla yıka bi
Geçmiş olsunKızlar o kadar başım ağrıyor ki, böyle ense kökümden ve şakaklarımdan zonkluyor. Bir an önce iftar saati gelse de bir ilaç içsem keşke.
İnşallah en hafif şekilde atlatır canım kardeşin. Fırsat bulursan git tabiki, insan böyle anlarda kendini çok yalnız hissediyor illa ki birinin desteğini bekliyor. Eşinin kabul etmesine de çok sevindim.Sağol canım yok maalesef annem vefat ettiğinden beri tek yaşıyor arkadaşları var ama eminim onlara da söylememiştir. Bakalım yarın dr ne diyecek ameliyatsız lazerle oluyormuş tedavi onun için gidecek oraya bile gelme dedi ama giderim ben. Önce sabahtan eşimle dr a gideceğim ikna ettim eşimi çok şükür
Acile git istersen canım evde ilaç yoksa ya da komşudan falan alabilirsen alet ölçOlabilir canım, benim bir ara acile gittiğimde ölçmüşlerdi çok yüksek çıkmıştı. Dil altı hapıyla düşürmüşlerdi ama evdeki alet malesef bozulmuş galiba, ölçmüyor.
Canim hicbirsey istemiyor karnım ağrıyor birde tatlı istiyorumGeçmiş olsun canım başka bir şey yemeyecek misin çok az değil mi
Vallaha nefesimi bile kestiÇok geçmiş olsun canım istersen aspirin iç aspirin kesmez bir de bol bol sıcak su koy ayaklarının altına regl ağrısı çok fena oluyo
Dikkat et kendineSağol canım umarım bana da geçmez ama hapşırmaya başladım bile
Çok güzel canım sevindim92 ile başladım canım, 23 günde 5 kilo verdim. Dün tartıda 87.1 gördüm.
Ellerine sağlık canımLİG SIRALAMASI 23.03.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @uranus35 60.40 @fesang 70.15 @deli bir dombili 62.50 @sibel_84 70.20 @Ceeeeeeeeeeee 62.70 serap911 71.55 @Papatyamaviss 63.50 @gezegenfeza 72.60 @TemelinSafinazi 64.15 @trueliving_ 74.45 @tomrs 64.60 zeyneppk 74.70 @Beth18 65.00 @Cordelia 75.70 @minerva1988 65.70 ada81 76.70 @kumsal68 66.10 @yazarhanim35 78.80 @pastelfit 66.20 Elhan 66.35 @Lavinia_98 68.20 @Tesnim1903 68.90 @badem000 69.30 M Minicikfzt 69.35 @HuzuRRR 69.60 @Mthn83 69.70
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Kinoalihatun 84.80 @Mutlu1anne 92.81 arke 87.10 @sara_28 98.20 @60kiloyum 88.50
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO Ece Didem 109.00 @freejourney 54.50 @74FRIDA 110.00 @Keira- 58.50 LenaG 110.45 Jasminium84 59.10
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda sadece bildirim yapan arkadaslarimizi kapsamaktadır.
Çok geçmiş olsun başınız sağolsunSağol canım yok maalesef annem vefat ettiğinden beri tek yaşıyor arkadaşları var ama eminim onlara da söylememiştir. Bakalım yarın dr ne diyecek ameliyatsız lazerle oluyormuş tedavi onun için gidecek oraya bile gelme dedi ama giderim ben. Önce sabahtan eşimle dr a gideceğim ikna ettim eşimi çok şükür
Geçmiş olsun canımTünaydın kızlar
Anca oturdum. Dünden beri kardeşime ulaşamıyordum benden 2 saat uzaklıkta çok merak etmeye başlamıştım gidecektim evine artık ki aradı meğer erkeklerin sorunu kıl dönmesi olmuş enfeksiyon kapmış bana söylemedi en son gitmiş dün acil ameliyat demişler. Bir yandan eşim kötü ciğerlere indi galiba canı çok acıyor ama dr a gitmeye ikna olmuyor bir türlü kötüyüm kalkamam diyor Şaşırdım hangi birine bakayım