- 23 Haziran 2019
- 8.793
- 38.358
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin
Tansiyonu yükseldi kusma oldu kaç kez şiddetli şekilde bir ara hafıza kaybı yaşadı bizi çok korkuttu acile gittik tansiyonunu düşürdüler nöroloji ve kardiyoloji randevusu alcaz onlara da gidilecek pıhtı atmış olabilir dediler şükür atmamış ama aklım çıktıçok geçmiş olsun canım nesi var
geçmiş olsun canım
bulanıyor mu ağrıyor mu canım? çok geçmiş olsun
Şimdi iyi şükür beni çok korkuttuGeçmiş olsun nesi var ? İyi mi şimdi
Tansiyonu yükseldi canım çok yükseldi fenalaştıSağol canım
Bırakma kendini hep biseyler olacak düzenini bozacak. Söyle düşün sabah öğle akşam yemiyorsun.
Eminim toparllayacagin biseyler bulacaksın
Yaa çok geçmiş olsun nesi var
Aaa abla
Seni bize hava pompalayansin
Ümitsizlik şeytandandır. Onu taşlamak için çukura gitmeye gerek yok. Kendi seytanini taşla o da bişey
Hayırlı olsun canım bak işte şimdi herşey düzelmeye başladı. Senin için çok güzel bi hafta olacak inşallahGüünnnaaayyyddıııınnn
Olduuumm olduuuummm sonunda regl oldum oh beee hâttâ tartıda eksi bile gördüm
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Çok sevindim. Allah sağlıklı ömür versinŞimdi iyi şükür beni çok korkuttu
Haftalık diyetisyen tartilarini bizimle de paylaşacak mısın, ben çok merak ediyorum canım.Evet canım her perşembe istedi böyle daha iyi salı,cumartesi ve perşembe tartı günlerim oldu böylelikle hep sıkı kontrol olacak
İnşallah kaptanım hepimize bol eksiler diliyorumNe çabuk cuma geldi yarın tartı günü resmen zaman su gibi akıp geçiyor. Sınavdan önceki son gün bugün ful irade göstermenizi istiyorum kızlaarr
@Cordelia
serap911
@Ece Didem
@Lavinia_98
@tomrs
minerva1988
@pastelfit
@sara_28
@HuzuRRR
Jasminium84
@LESA76
@Tesnim1903
@sibel_84
@Kinoalihatun
M Minicikfzt
Bildirimleri de unutmayalım
Keşke bende olsamGüünnnaaayyyddıııınnn
Çok geçmiş olsun rabbim sağlık versinTansiyonu yükseldi kusma oldu kaç kez şiddetli şekilde bir ara hafıza kaybı yaşadı bizi çok korkuttu acile gittik tansiyonunu düşürdüler nöroloji ve kardiyoloji randevusu alcaz onlara da gidilecek pıhtı atmış olabilir dediler şükür atmamış ama aklım çıktı
günaydın canımmGüünnnaaayyyddıııınnn
çok şükür canım, çok sevindim şu anda iyi olmasına, gelmiş geçmiş olsun inşallahTansiyonu yükseldi kusma oldu kaç kez şiddetli şekilde bir ara hafıza kaybı yaşadı bizi çok korkuttu acile gittik tansiyonunu düşürdüler nöroloji ve kardiyoloji randevusu alcaz onlara da gidilecek pıhtı atmış olabilir dediler şükür atmamış ama aklım çıktı
Bulantı var, biraz da genel mide sorunum var , kaziniyor açlıktan ölüyor gibiyimçok geçmiş olsun canım nesi var
geçmiş olsun canım
bulanıyor mu ağrıyor mu canım? çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımPek tadım yok, pazartesi masajı sert yaptılar, sol bacağım çok ağrıyor, yürüyüşüm baya bozuldu ve bugün başparmağım uyuşuyor, şiddetli yanma ve acı da devam
Üstelik bugünde yemeyi düzeltemedim
Sizleri okudukça mutlu olup gaza geliyorum, havam çabuk iniyor
Hahhhahh çok güldüm buna. Ben de ekmekle bozan biriyim meselaCanım ben alışığım çok seker tüketmiyorum. Mesela bugün hiç şeker tüketmedim kuru meyvede yemedim. Sorun olacağını sanmıyorum. Ben diyetini tuzlu kurabiye ile bozan biriyim. Benim tuzla aram daha iyi. Çok şükür yoksa ev tatlı cenneti şuan
Sağlıkla yaşasın geçmiş olsun canım.Tansiyonu yükseldi kusma oldu kaç kez şiddetli şekilde bir ara hafıza kaybı yaşadı bizi çok korkuttu acile gittik tansiyonunu düşürdüler nöroloji ve kardiyoloji randevusu alcaz onlara da gidilecek pıhtı atmış olabilir dediler şükür atmamış ama aklım çıktı
Tabii ki paylaşırım zaten şimdi eksi gördüm ya saat başı tartılasım varHaftalık diyetisyen tartilarini bizimle de paylaşacak mısın, ben çok merak ediyorum canım.
Ay birlikte yapalım bayramdan sonraBen ramazandan sonra şekersiz yapayım diyorum. Eğer kararını değiştirecek olursan sonra birlikte de yapalım mı.
Geçmiş olsun bitanem Hangi mesajı okusam sağlık sorunuBulantı var, biraz da genel mide sorunum var , kaziniyor açlıktan ölüyor gibiyim