- 31 Ekim 2013
- 20.744
- 68.008
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım sahur yapmamışsın iftarda ekmek pilav makarna da yok üstelik adımın fazla. işte böyle günler bol eksi getiriyor21 Mart menüm Elhan uranus35 Cordelia
Aksam iftar
1 sarma tavuk kızartma
Bir tabak tavuk haşlama
Bir buçuk kâse otlu mercimek çorbası
Yarım elma
20 fıstık
2 Bağdat hurma
11 bin adım 1100 puan Eki Görüntüle 3404883
Tek öğün olmuş üstelik ekmek pide tatlı yok çok güzel canım tebrik ederim. Eğer egzersiz yoksa ekmek pilav makarna gibi karbonhidrat grubunu olabildiğince minimumda tutalım. Kilo vermeyi hızlandıran bir yöntem
Vücudun yeni listene çok güzel cevap verecek bence canım, 2 kg görebiliriz neden olmasın ama olmasa da asla can sıkmak yok.Diyetisyen bu hafta 2 kg hedefi koydu inşallah başarabilirim eğer bu hafta başarabilirsem arkası gelir diye umuyorum
Çok teşekkürler, inşallah kaptan fıstığı yememeliydim dayanamadım gittiAfiyet olsun canım sahur yapmamışsın iftarda ekmek pilav makarna da yok üstelik adımın fazla. işte böyle günler bol eksi getiriyor
Amin canım teşekkür ederimBol yağ yak canım.
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin
Tatlının içinde olmadığı sürece bence sorun yokÇok teşekkürler, inşallah kaptan fıstığı yememeliydim dayanamadım gitti
Gün içinde erken saatlerde az miktarda sütlü tatli ye diyecektim ama diyetisyen listesi deyince içime kaçtı gerçi ben yazdım ama sen yapma mademyok başka bir şey yemedim, ben genel anlamda tatlı yiyememekten şikayetciyim
diyetisyenin verdiği listeye göre gidiyorum ,
ramazanın ilk haaftası , sütlaçtır dondurmadır veriyordu şimdi onu da kesti
yani bu bünyeye bunu nasıl reva görüyor bilmiyorum
Ben ramazandan sonra şekersiz yapayım diyorum. Eğer kararını değiştirecek olursan sonra birlikte de yapalım mı.Ben tatlıya ağzımı sürdüğümde gerisi geliyor tutamıyorum kendimi bugün tuttum gerçi kuru meyve bile benim dengemi bozuyor yarından itibaren 21 gün şekersiz günlere başlayayım diyorum....
Geçmiş olsun nesi var ? İyi mi şimdiBabam rahatsızlandı canım
GünayyydııınnnnGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
GünaydınnnGünaydın
GünayyydıınnnGünaydııınnnn
Günaydıngünaydın kızlar
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü ve adımlar.İyi akşamlaaaarrr
21.03.2024
Sabah yok
11:00 gibi 2 kupa yağsız sütlü filtre kahve, 2 ceviz
13:00 2 yumurtadan omlet,1 köz biber,6 zeytin,1 salatalık,45 gr süzük peynir,çay(şekersiz)
17:00 1 çay bardağı leblebi, 1 kupa sütlü fitre kahve
20:00 1 küçük kase mercimek çorbası, 3 köfte,4 yk kepekli makarna,göbek salata,2 yk yoğurt
22:00 de 1 kupa yeşilçay, 2 dilim ananas,20 gr kabak çekirdek var sırada ve kapanışş
Su 2.5 lt
8000 adım
Elhan Cordelia
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel.
Afiyet olsun canım keşke tatlı olmasaydı ya da daha az yemiş olsaydın. Diğerlerini beğendim.
çok geçmiş olsun canım nesi varBabam rahatsızlandı canım
geçmiş olsun canımPek tadım yok, pazartesi masajı sert yaptılar, sol bacağım çok ağrıyor, yürüyüşüm baya bozuldu ve bugün başparmağım uyuşuyor, şiddetli yanma ve acı da devam
Üstelik bugünde yemeyi düzeltemedim
Sizleri okudukça mutlu olup gaza geliyorum, havam çabuk iniyor
bulanıyor mu ağrıyor mu canım? çok geçmiş olsunGünaydınlar bir kaç gün yoktum midem kötü ve çok fazla karbonhidrat yiyorum, sürekli bastirsin diye . Menulerim yazılacak halde değil