- 23 Haziran 2019
- 8.793
- 38.355
İnşallah canım ya çok şükür ne dertmiş arkadaşHayırlı olsun canım bak işte şimdi herşey düzelmeye başladı. Senin için çok güzel bi hafta olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya çok şükür ne dertmiş arkadaşHayırlı olsun canım bak işte şimdi herşey düzelmeye başladı. Senin için çok güzel bi hafta olacak inşallah
Neden böyle oldun canım, iş güç çok mu yogunsun,yoksa psikolojik olarak mi yorgun hissediyorsun.Sürekli uyku modundayim abla. Hiç enerjim yok .
Eşim misafir almak istiyor ama benim kiprasacak halim yok
Yatak yorgan da aramıyorum. Ayakta bile uyuyabilirim
Canım lenam seni mutlu görmek ne güzelTabii ki paylaşırım zaten şimdi eksi gördüm ya saat başı tartılasım var
Teşekkür ederim canım hafta sonundan beri hastayım onun getirdikleri var . Bı toparlanyim spora vs yuklenicem inşallahGeçmiş olsun bitanem Hangi mesajı okusam sağlık sorunu
Bir hekim yolu gorunuyor kuzum. Yolunda gitmeyen bir şey var. Kan şekerinin düşmesi iyi değil. Dikkat et ve de ihmal etme lütfen.
Ay keşke hep yatabilsekSürekli uyku modundayim abla. Hiç enerjim yok .
Teşekkür ederim eksiyle geliyorum 2 hafta sonra oh beeegünaydın canımm
gözün aydın, hadi bakalım yarına bomba gibi geliyorsun o zaman
çok şükür canım, çok sevindim şu anda iyi olmasına, gelmiş geçmiş olsun inşallah
Bir bir dökülüyoruz al bir hasta dahaAy ben dün girip menü yazamadıımm lanet olası migren yüzünden
Oruçlu olanlardan özür dileyerek
21 mart menü
Sabah
Yulaf lapası
Yeşil çay
Öğlen
Yoğurtlu yeşil salata
4 grissin
Ara
Armut
Yeşil çay
Akşam 4-5 yk et sote
Salata
Ara
3 kurabiye
Kurabiyeye kadar gayet iyiydim ama olsun çok acıkmıştım gözüm dönmüş jdşdjd
3 lt su
2200 adım
zeyneppk
Elhan
Canım tiroid yapıyor olmasın bir de şeker çok pis uyku yapıyor. Bir şey daha aklıma geliyor ama hamiş olabilir misin ?Sürekli uyku modundayim abla. Hiç enerjim yok .
Acilen bir matineye ihtiyacımız varSürekli uyku modundayim abla. Hiç enerjim yok .
Geçmiş olsun canım hamile bir arkadaşım vardı çubuk kraker yerdi sürekli bulantıya birebir derdi. Sürekli yanında bulundur bir paket anı kurtarır sanki. Dr a gittin mi peki bayadır çekiyorsun sanırımGünaydınlar bir kaç gün yoktum midem kötü ve çok fazla karbonhidrat yiyorum, sürekli bastirsin diye . Menulerim yazılacak halde değil
Afiyet olsun fıstığım 11.000 adım çok güzel.21 Mart menüm Elhan uranus35 @Cordelia
Aksam iftar
1 sarma tavuk kızartma
Bir tabak tavuk haşlama
Bir buçuk kâse otlu mercimek çorbası
Yarım elma
20 fıstık
2 Bağdat hurma
11 bin adım 1100 puan Eki Görüntüle 3404883
Canım lenam seni mutlu görmek ne güzel
Canım benim midenin kazinmasi için sarı leblebi ye mide suyunu çeker.Teşekkür ederim canım hafta sonundan beri hastayım onun getirdikleri var . Bı toparlanyim spora vs yuklenicem inşallah
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canimAy ben dün girip menü yazamadıımm lanet olası migren yüzünden
Oruçlu olanlardan özür dileyerek
21 mart menü
Sabah
Yulaf lapası
Yeşil çay
Öğlen
Yoğurtlu yeşil salata
4 grissin
Ara
Armut
Yeşil çay
Akşam 4-5 yk et sote
Salata
Ara
3 kurabiye
Kurabiyeye kadar gayet iyiydim ama olsun çok acıkmıştım gözüm dönmüş jdşdjd
3 lt su
2200 adım
zeyneppk
Elhan
Kuzum bayrama kadar kendimi kasmadan devam edeceğimSağol canım
Bırakma kendini hep biseyler olacak düzenini bozacak. Söyle düşün sabah öğle akşam yemiyorsun.
Eminim toparllayacagin biseyler bulacaksın
Yaa çok geçmiş olsun nesi var
Aaa abla
Seni bize hava pompalayansin
Ümitsizlik şeytandandır. Onu taşlamak için çukura gitmeye gerek yok. Kendi seytanini taşla o da bişey
Geçmiş olsun canımGünaydınlar bir kaç gün yoktum midem kötü ve çok fazla karbonhidrat yiyorum, sürekli bastirsin diye . Menulerim yazılacak halde değil
Teşekkür ederim abla aminSağlıkla yaşasın geçmiş olsun canım.
Bayramda tatlıları gömelim sonra başlayalım ama olur mu geçmiş olsun canım bu arada. Geçen ben de diyordum ya bi türlü iyileşemedim diye. Doktora gittim doktor dedi ki sen hasta değilsin alerjiksin.Bi ilaç verdi hatta geçenlerde burda yazmıştı o ilacı birisi ödem tutuyor falan diye konuşulmuştu o ilaca başladım baya rahatlattı beni. Belki senin de mevsim geçişinden kaynaklı bi durumdurAy birlikte yapalım bayramdan sonra
Ah ablam yaa herkese destek olmaya çalışıyorsun herkesi ayağa kaldırmaya çalışıyorsun. Sen nasılsın peki? Bu hafta yoksun eksikliğin hissediliyorAcilen bir matineye ihtiyacımız var
Misafir için hafta içi iki gün bir gün börek , köfte bir gün de yaprak sarması ,mantı yapıp buzluğa at. O gün geldiğinde bir çorba salata tamamdır. Tatlıyı da dışarıdan al hiç uğraşma. Zaten gelen tatlı getiriyor iki çeşit olur. Uyku halinin altında neler var onu bulmaya çalış. Fiziksel yorgunluk mu , zihinsel mi Seni mutlu edecek bir müzik , komik bir film , bir minik arkadaş buluşması ahretlik olanlardan biriyle iyi hissettirir. Hadi dobarlan bu seni güldürür
Oh doğdu da kurtardıkGüünnnaaayyyddıııınnn
Olduuumm olduuuummm sonunda regl oldum oh beee hâttâ tartıda eksi bile gördüm
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Alerji ilacımı kullanıyorum canım çift ilaç gittim çünkü bu aylarda asla anlamıyorum hangisi diye . Tamamdır bol bol gomup :))Bayramda tatlıları gömelim sonra başlayalım ama olur mu geçmiş olsun canım bu arada. Geçen ben de diyordum ya bi türlü iyileşemedim diye. Doktora gittim doktor dedi ki sen hasta değilsin alerjiksin.Bi ilaç verdi hatta geçenlerde burda yazmıştı o ilacı birisi ödem tutuyor falan diye konuşulmuştu o ilaca başladım baya rahatlattı beni. Belki senin de mevsim geçişinden kaynaklı bi durumdur
Ah ablam yaa herkese destek olmaya çalışıyorsun herkesi ayağa kaldırmaya çalışıyorsun. Sen nasılsın peki? Bu hafta yoksun eksikliğin hissediliyor