- 8 Şubat 2024
- 1.621
- 8.939
Muhteşem canım, umarım bu 2 gün daha büyük sevinç yaratırNormalde bende sık sık tartilmam moralim bozulue diye. Sabah 71.70 gördüm sevdim yani cumartesi ne daha 2 gün var birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşem canım, umarım bu 2 gün daha büyük sevinç yaratırNormalde bende sık sık tartilmam moralim bozulue diye. Sabah 71.70 gördüm sevdim yani cumartesi ne daha 2 gün var birde
Ben de o zaman kilolarıma şu şarkıyı armağan ediyorumNe tesadüf canım benimki de
Çok teşekkür ederimMuhteşem canım, umarım bu 2 gün daha büyük sevinç yaratır
Cuk diye oturmuşBen de o zaman kilolarıma şu şarkıyı armağan ediyorum
Ben senin olmadığın her yerde canım yeşillenirim
Yeter ki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim…
Aynı ben oğlumu bırakıp masa başı işe başladıktan sonra 15 ayda 12-13 kilo aldım hayatımın en büyük şoku ve pik noktasıydı resmen araya hamilelik girdi kilolu halimle hamile kaldım üstüne 8 kilo daha aldım 80-81 kılo ile doğum yaptım@Lavinia_98 benim duruma gore iyisin aynı tarihte bak kaç kiloyum
Kahvaltılık yerine yemek yemen mümkün değil mi canım.Merhaba kizlar
Sabah 1 sandivic ekmegine zeytin peynir ve marul koydum yarisini sabah yarisini oglen yedim
Aralarda kahve ictim
Ve 1 elma ama acayip aciktim eve gidip ne yesem diye dusunuyoree. Salatalik malzemem var birde ustune yumurta mi kaynatsam? Hizli olur diye dedim
Yumurta olur peynir olur. Yada kabak soteleyip yoğurtla yiyebilirsinMerhaba kizlar
Sabah 1 sandivic ekmegine zeytin peynir ve marul koydum yarisini sabah yarisini oglen yedim
Aralarda kahve ictim
Ve 1 elma ama acayip aciktim eve gidip ne yesem diye dusunuyoree. Salatalik malzemem var birde ustune yumurta mi kaynatsam? Hizli olur diye dedim
Tok tutması için ayrıca 4 yk bakliyat haşlayabilirsin nohut,yeşil mercimek vsMerhaba kizlar
Aralarda kahve ictim
Teşekkür ederimSonunda sıra menü yorumlarına geldi.
Afiyet olsun canım, karbonhidrat yoğun bir gün olmuş.
afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, menün güzel, sporun şahane.
Evet canım iyi olmamış ama farkındasın. Bence de daha güzel olacak.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım menündeki o küçük kadayıfı sorun olarak görmedim ben ama sonradan incir uyutması yemesen iyi olurdu (emzirme falan içinse ona da ok)
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
afiyet olsun canım. iftar yok mu?
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.
İftar etmemismiyimSonunda sıra menü yorumlarına geldi.
Afiyet olsun canım, karbonhidrat yoğun bir gün olmuş.
afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, menün güzel, sporun şahane.
Evet canım iyi olmamış ama farkındasın. Bence de daha güzel olacak.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım menündeki o küçük kadayıfı sorun olarak görmedim ben ama sonradan incir uyutması yemesen iyi olurdu (emzirme falan içinse ona da ok)
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
afiyet olsun canım. iftar yok mu?
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.
Hayırla sağlıkla ulaş hedefine canımMerhaba güzellikler
Benim işler yoğunlaştı birde Ramazanın tatlı huzur veren telaşesi de eklendi. Ben tamamen buraya vakit ayıramadım maalesef. Menülerimi bile bildiremiyorum.
Buraya ara vermek istiyorum. Müsait olursam hedefime ulaşmazsam dönerim.
Ben aynı şekilde devam ediyorum çünkü. Hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah
Emekleri geçenler ve tüm katılım gösterenler hepiniz hakkınızı helal edin. Görmeden sevdiğim insanlarsınız
Allah'a emanetsiniz
Elhan zeyneppk Cordelia
Hayırlı öğleden sonraları canım Elifim Hoş gelmişsin sefalar getirmişsinHayırlı sahurlar
Sağlıkla tekrar buluşma ümidiyleMerhaba güzellikler
Benim işler yoğunlaştı birde Ramazanın tatlı huzur veren telaşesi de eklendi. Ben tamamen buraya vakit ayıramadım maalesef. Menülerimi bile bildiremiyorum.
Buraya ara vermek istiyorum. Müsait olursam hedefime ulaşmazsam dönerim.
Ben aynı şekilde devam ediyorum çünkü. Hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah
Emekleri geçenler ve tüm katılım gösterenler hepiniz hakkınızı helal edin. Görmeden sevdiğim insanlarsınız
Allah'a emanetsiniz
Elhan zeyneppk Cordelia
Mutluluğun artarak devam etsin Güzel SerabimÇok teşekkür ederim herkes için diliyorum bunu galiba direnç kilomu kırdım ama baya sürdü
Çok şükür tedavin başlıyor güzel sonuçlar almanı dilerim eküricim. Kalıcı şifalar bul bitanem Eşine de geçmiş olsun. Tedavisi kolay olsun inşallah.Günaydınlar hanımlar,yarın sabah fiziğim başlıyor 9.30'da,sonra öğlen saati eşimn diş görüşmesi var gene yarın olmayabilirim herhalde.
Sağlıkla yaşasınlar canım. 12 Nisanlik olan tam benmişim. Annem g....tnde kurt var bir otur artık derdi. Ben de 13 NisanBenim biri 29 nisan 0 enerji, mecbur kalmasa yataktan çıkmayacak, diğeri 12 nisan bağlasam yerinde duramıyor
İbresi yeşil olanlarda o ayrıntılar görünmüyor kuzuÇok sevndim canım, ama başlangıç kilon boyun vs. o bilgiler neden görünmüyor.