Popüler Konu LenaG ile MasterFit

SLM kizlar dun asiri yogun bir gun oldu yazamadim
Menum
Sabah5:30 kahve
Oglen yok
Ara 16h00 sekersiz kahve bir cikolata li benye
Aksam 19 tavuk gogsu salata haslama patates vé eritilmis peynir
Iki litre su
12bin Adim Cordelia Cordelia Elhan Elhan
Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin. Adımların çok güzel.

@Lavinia_98 benim duruma gore iyisin aynı tarihte bak kaç kiloyum🥺😳🫣😢
Aynı ben 🙈 oğlumu bırakıp masa başı işe başladıktan sonra 15 ayda 12-13 kilo aldım hayatımın en büyük şoku ve pik noktasıydı resmen araya hamilelik girdi kilolu halimle hamile kaldım üstüne 8 kilo daha aldım 80-81 kılo ile doğum yaptım 🥹

Merhaba kizlar :KK68:
Sabah 1 sandivic ekmegine zeytin peynir ve marul koydum yarisini sabah yarisini oglen yedim

Aralarda kahve ictim
Ve 1 elma ama acayip aciktim eve gidip ne yesem diye dusunuyoree. Salatalik malzemem var birde ustune yumurta mi kaynatsam? Hizli olur diye dedim

Sabah 1 sandivic ekmegine zeytin peynir ve marul koydum yarisini sabah yarisini oglen yedim

Aralarda kahve ictim
Ve 1 elma ama acayip aciktim eve gidip ne yesem diye dusunuyoree. Salatalik malzemem var birde ustune yumurta mi kaynatsam? Hizli olur diye dedim
Kahvaltılık yerine yemek yemen mümkün değil mi canım.

Aralarda kahve ictim
Yumurta olur peynir olur. Yada kabak soteleyip yoğurtla yiyebilirsin

Aralarda kahve ictim
Tok tutması için ayrıca 4 yk bakliyat haşlayabilirsin nohut,yeşil mercimek vs

Merhaba güzellikler
Benim işler yoğunlaştı birde Ramazanın tatlı huzur veren telaşesi de eklendi. Ben tamamen buraya vakit ayıramadım maalesef. Menülerimi bile bildiremiyorum.

Buraya ara vermek istiyorum. Müsait olursam hedefime ulaşmazsam dönerim.
Ben aynı şekilde devam ediyorum çünkü. Hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah
Emekleri geçenler ve tüm katılım gösterenler hepiniz hakkınızı helal edin. Görmeden sevdiğim insanlarsınız :KK200:
Allah'a emanetsiniz:KK200::KK200::KK200:

Elhan Elhan zeyneppk zeyneppk Cordelia Cordelia

Sonunda sıra menü yorumlarına geldi.

Afiyet olsun canım, karbonhidrat yoğun bir gün olmuş.

afiyet olsun canım, çok güzel menü.

Afiyet olsun canım, menün güzel, sporun şahane.

Evet canım iyi olmamış ama farkındasın. Bence de daha güzel olacak.

Afiyet olsun canım, güzel menü.

Afiyet olsun canım menündeki o küçük kadayıfı sorun olarak görmedim ben ama sonradan incir uyutması yemesen iyi olurdu (emzirme falan içinse ona da ok)

Afiyet olsun canım, çok güzel menü.

afiyet olsun canım. iftar yok mu?

Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.
Teşekkür ederim 😍

Sonunda sıra menü yorumlarına geldi.

Afiyet olsun canım, karbonhidrat yoğun bir gün olmuş.

afiyet olsun canım, çok güzel menü.

Afiyet olsun canım, menün güzel, sporun şahane.

Evet canım iyi olmamış ama farkındasın. Bence de daha güzel olacak.

Afiyet olsun canım, güzel menü.

Afiyet olsun canım menündeki o küçük kadayıfı sorun olarak görmedim ben ama sonradan incir uyutması yemesen iyi olurdu (emzirme falan içinse ona da ok)

Afiyet olsun canım, çok güzel menü.

afiyet olsun canım. iftar yok mu?

Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.
İftar etmemismiyim 😂😂😂
Merhaba güzellikler
Benim işler yoğunlaştı birde Ramazanın tatlı huzur veren telaşesi de eklendi. Ben tamamen buraya vakit ayıramadım maalesef. Menülerimi bile bildiremiyorum.

Emekleri geçenler ve tüm katılım gösterenler hepiniz hakkınızı helal edin. Görmeden sevdiğim insanlarsınız :KK200:

Hayırla sağlıkla ulaş hedefine canım 😍

Merhaba güzellikler

Sağlıkla tekrar buluşma ümidiyle ❤️
Müjdeli haberlerle gel inşallah. :dua:

Günaydınlar hanımlar,yarın sabah fiziğim başlıyor 9.30'da,sonra öğlen saati eşimn diş görüşmesi var gene yarın olmayabilirim herhalde.
Çok şükür tedavin başlıyor güzel sonuçlar almanı dilerim eküricim. Kalıcı şifalar bul bitanem :dua::KK200: Eşine de geçmiş olsun. Tedavisi kolay olsun inşallah. :KK60:

X