Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar çıtırcım,çok teşekkürler sağol aynı güzel dilekler benden sana gelsinGünaydın eküricim. Sıhhat dolu güzel bir gün gecirmeni dilerim.
Çocuğuna göre değişirNe zaman uyudunuz peki gerçekten ya internete bakıyorum bebeğin tüm gece deliksiz uyuması lazım diyo benimki asla uyumuyo babası gibi uyku sevmeyen bebek hep öyle mi gider diye korkuyorum birazcıkben eskiden 10 saat uyuyunca anca uykumu alırdım şimdi 3 4 saat ya uyuyorum ya uyuyamıyorum
ada81 adacim sen tartildinmi paylasimini gormedim
Eki Görüntüle 3402958
19 mart başlangıç kilom
Sabah en son saat kaçta tartılıp bildirim yapabiliyoruz.. ben 10.30 da yapsam olur mu canım ? Elhan
Hep öyle ne yazık ki doğduğu günden beri atak hastalık diş vs olunca hiç uyumuyo sabaha kadar ayakta. Minicik haliyle nasıl dayanıyo bu kadar uykuyla aklım almıyo. İnşallah büyüdükçe düzelir 9 aylık olacak daha bir duzelme yokUyku sevmeyen cocukta zor tabi gunduzleri o uyuyunca sende uyumaya calis dinlenmeye calis 3-4 saat az tabi ama buyudukce bu uyanmalarida azalacak tabi atak zamanlari oluyor ozamanlarda da cok uyanma aglama oluyordu
Alerji ilacınin ödem yapma ihtimalinden daha çok yediklerini hatırlamaya çalış kuzum.Kızlar eksiyi göremedim cumartesinden sonra alerji ilacı kullanıyorum etkili olmuş olabilir mi,
Hoş geldiniz@zeynepkk Elhan
Dün yoldan geldik tam iftar vakti curcunaydı yazacak fırsatım olmadı
Dünün menüsü
Sahur
2 sigara böreği
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynır domates salatalık
Çay
İftar
2 köfte
2 sucuk
3 kanat
Salata
2 sıkım çiğ köfte
Ara
Kahve
Nestle nesfit yarısı
Su coook az içtim 1 litre
Alerji ilacı yapiyoo bana da yapiyo :))Alerji ilacınin ödem yapma ihtimalinden daha çok yediklerini hatırlamaya çalış kuzum.
Paylaştım canım 77.500 nur topu gibiada81 adacim sen tartildinmi paylasimini gormedim
Ayy hemde çok fena daha 11 yaşında çok erkenden tepkileri değişiyor... sabır çekiyorum 3 dk sonra tepki verdi diye gelip boynuma sarılıyor... bazen gün içerisinde 10 kere küsüp 10 kere barışıyoruz... kızım koç burcu ben kova ....koçlar çok zormuş yaaa inşallah ilerde sakin olur ...Aynn demi ergenlik cok fena
hadi hayırlı olsun o zaman canımm, enerjini baya yükseltmiş belli, maşallahKızlaarr konuştuk bugün diyetisyenimle 1 saat bana ıncık cıncık ne varsa sordu aklıma gelen beni rahatsız eden sevdiğim sevmediğim ne yemek varsa neleri seviyorsam alışkanlıklarım neyse hepsini hastalıklarım vs her şeyden konuştuk. Gelen listeye gözlerimden kalpler falan çıktı benim hayat ve vücut yapıma uygun olduğu için paylaşmamı istemedi ama zaten ben her gün yediklerimi yazıyorum size.
Şimdi adım atmaya gidiyorum söz verdim haftada 4 kez 8000 adım atacağım inşallah bugün ağrı beni dürtmemişken yapayım elimden geleni
Hadi hayırlı olsun , bol eksi getirsinKızlaarr konuştuk bugün diyetisyenimle 1 saat bana ıncık cıncık ne varsa sordu aklıma gelen beni rahatsız eden sevdiğim sevmediğim ne yemek varsa neleri seviyorsam alışkanlıklarım neyse hepsini hastalıklarım vs her şeyden konuştuk. Gelen listeye gözlerimden kalpler falan çıktı benim hayat ve vücut yapıma uygun olduğu için paylaşmamı istemedi ama zaten ben her gün yediklerimi yazıyorum size.
Şimdi adım atmaya gidiyorum söz verdim haftada 4 kez 8000 adım atacağım inşallah bugün ağrı beni dürtmemişken yapayım elimden geleni
benim kızım da koç burcu ve nisanda 11 olacak, ön ergenlik midir nedir canımıza okuyorAyy hemde çok fena daha 11 yaşında çok erkenden tepkileri değişiyor... sabır çekiyorum 3 dk sonra tepki verdi diye gelip boynuma sarılıyor... bazen gün içerisinde 10 kere küsüp 10 kere barışıyoruz... kızım koç burcu ben kova ....koçlar çok zormuş yaaa inşallah ilerde sakin olur ...