- 23 Haziran 2019
- 8.750
- 37.928
Horlama olabilir miKuşlar yuvadan erken uçuyor o günler de gelecek .
Deliksiz uyuyacaginiz günlerde eşiniz yaş aldığı için başka türlü uyandırılıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Horlama olabilir miKuşlar yuvadan erken uçuyor o günler de gelecek .
Deliksiz uyuyacaginiz günlerde eşiniz yaş aldığı için başka türlü uyandırılıyorsunuz
günaydın canımın içiGünaydın casminim.
Nasıl gidiyor mutfak işleri biraz alisabildin mi glutensiz hazırlıklara
Sağ alt köşede insan şekli var ona tıkla sonra açılan ekranda reklam engelleyiciyi aktif et canim.Sildim uygulamayı tekrar yükledim kendine geldi :) teskekur ederim
Ay ben düz kafa sil yükle yaptım :)))Sağ alt köşede insan şekli var ona tıkla sonra açılan ekranda reklam engelleyiciyi aktif et canim.
Ne kullanıyorsun canım, bazıları beni mahvediyorduKızlar eksiyi göremedim cumartesinden sonra alerji ilacı kullanıyorum etkili olmuş olabilir mi,
Teşekkür ederimGeçmiş olsun bitanem.
Rica ederimSildim uygulamayı tekrar yükledim kendine geldi :) teskekur ederim
Evet çok uyuyorum ayikamiyirum çoğu xamn bana bir hafta demişti ,6 gün olmuş birgün daha kullanayım çok teşekkür ederimBen de alerji ilacı içiyorum kortizon yok benimkinde de ama uyku dışında bir yan etkisini görmedim.
Bence dr a danışmadan bırakma baya fark ediyor çünkü bırakınca 2 gün içmesem ben baya kötü oluyorum
Teşekkür ederim sordum yokmuşGoogle amcaya ilacın adını yaz içinde kortizon var mı diye arat içerik bilgilerinde gösteriyor olup olmadığı yada bir eczacıya sorabilirsin
Bende iki kizimi pespese yaptim ozamanlar ayni seyleri dusunuyordum ne zaman deliksiz uyuyacagim diye kizlarim suan 14-12 yasindalar zaman oyle hizli geciyorki anin tadini cikar canim hizli buyuyorlarHepsi üst üste geliyo gerçekten ne , zaman sabaha kadar deliksiz uyuyacağız çok merak ediyorum
Hap olarak tan kullanılıyor,bilakstenNe kullanıyorsun canım, bazıları beni mahvediyordu
Ne zaman uyudunuz peki gerçekten ya internete bakıyorum bebeğin tüm gece deliksiz uyuması lazım diyo benimki asla uyumuyo babası gibi uyku sevmeyen bebek hep öyle mi gider diye korkuyorum birazcıkben eskiden 10 saat uyuyunca anca uykumu alırdım şimdi 3 4 saat ya uyuyorum ya uyuyamıyorumBende iki kizimi pespese yaptim ozamanlar ayni seyleri dusunuyordum ne zaman deliksiz uyuyacagim diye kizlarim suan 14-12 yasindalar zaman oyle hizli geciyorki anin tadini cikar canim hizli buyuyorlar
Aynen canım zaman çok çabuk geçiyor benim kızda 11 yaşında .... ama bebeklik halini çok özlüyorum... büyüdükçe içlerinden canavar çıkıyorBende iki kizimi pespese yaptim ozamanlar ayni seyleri dusunuyordum ne zaman deliksiz uyuyacagim diye kizlarim suan 14-12 yasindalar zaman oyle hizli geciyorki anin tadini cikar canim hizli buyuyorlar
Sağ alt köşede insan şeklini bulamıyorumSağ alt köşede insan şekli var ona tıkla sonra açılan ekranda reklam engelleyiciyi aktif et canim.
Aynn demi ergenlik cok fenaAynen canım zaman çok çabuk geçiyor benim kızda 11 yaşında .... ama bebeklik halini çok özlüyorum... büyüdükçe içlerinden canavar çıkıyor
Horlama ve bilumum seslerMesela nasıl :))))
Uyku sevmeyen cocukta zor tabi gunduzleri o uyuyunca sende uyumaya calis dinlenmeye calis 3-4 saat az tabi ama buyudukce bu uyanmalarida azalacak tabi atak zamanlari oluyor ozamanlarda da cok uyanma aglama oluyorduNe zaman uyudunuz peki gerçekten ya internete bakıyorum bebeğin tüm gece deliksiz uyuması lazım diyo benimki asla uyumuyo babası gibi uyku sevmeyen bebek hep öyle mi gider diye korkuyorum birazcıkben eskiden 10 saat uyuyunca anca uykumu alırdım şimdi 3 4 saat ya uyuyorum ya uyuyamıyorum
Seni tanidigimda 50-60 kilolardaydin demi olsun onumuze bakacagiz hedefimiz yaz .Merhaba kızlar,
Anca gelebildim sabah sporu ev işi derken bu saat oldu.. şimdi kızımı almaya geldim onu beklerken sizlere bakayım dedim..
Ne pişirsem derdine düştün mantar sote yapayım diyorum .. bi 10 gün geçse biraz midem küçülse daha rahat edecem ... aynaya baktıkça aferim ada niye kendine hiç dur demedin diye söyleniyorum